HJERTEHÅND

 Christina Sol

 Filosof, Forfatter og Kunstner

Mail; Christina-sol@hotmail.no

Mob; +4748886000

Hjertehånd

   I Bønnen sin Kraft

En Hjertehånd

Til deg vakre sjel som trenger litt hjelp i livet ditt. Her Bønnen og Mantraet sin kraft er et av de sterkeste hjelpemidler som vi kan bruke i livet vårt når vi sitter fast og ikke finner noen løsninger.

Det Guddommelige i deg vil hjelpe deg på din vei fremover slik De ser at du trenger å få hjelp og det er ikke bestandig slik vi ser at vi trenger å få hjelp.De ser alt ut i fra et åndelig ståsted og det er totalt forskjellig i fra slik vi ser våre problemer i vår 3. dimensjonale verden sin virkelighet.

Ved å ta imot hjelp i fra deg selv og dine Guddommelige energier, så vil du kunne skape din Nye verden igjennom å forstå bønnen og mantraet sin kraft i deg.


Dette finnes i sitt eget krafthjul og har derfor sine egne retninger hvor den har de forskjellige styrkene.

Her du etterhvert vil finne den sterkeste kraften i deg selv, for å kunne få den indre hjelpen som du trenger for å kunne få en indre balanse, en frigjøring og finne Freden og Kjærligheten i deg.


Det finnes bønner og mantraer til Alt i livet ditt.

Her har jeg laget et oppsett som du kan bruke for å finne inn til deg selv og for å finne igjen din balanse til alle de forskjellige kroppene / chakraene.

Bønner og Mantraer er de sterkeste kreftene som du kan bruke for å frigjøre deg selv i fra ditt eget mørke, sår, redsler, ubalanser og karma som du står fast i.

Så ta imot en hjelpende hånd!

Til din egen healing prosesser og slik at du kan frigjøring det du trenger slik at du finner igjen ditt eget lys …

Ditt hjertelys som er ditt Kristusbarn.

Det er den kommunikasjon som du trenger

For å komme deg inn i hjertet ditt …

Slik at du kan få aktivert ditt sjelelige


Dagrunn Nordeide   07.05.2016 


Dette er en serie bøker hvor forfatteren har fulgt sitt indre Flow og intuisjon. Lyttet til sitt indre univers og sine gaider og hjelpere

Det har ført henne på en indre og ytre reise som har ført henne  til spennende reisemål.


Ved å lytte til sin indre guddommelige gaider har hun blitt ledet,

Også det å kunne skille hva hun skal lytte til eller la gå.


Bøkene har vært en inspirasjons kilde for meg.

Fått meg til å bli enda mere bevist og lytte innover i meg.


Latt meg våge å bli gaidet.

Kjenne etter i hverdagens væren. Det behøver ikke føre til lange reiser.

Cristina sol har latt seg lede på lange og spennende  reiser hvor hun har møtt viktige milepæler, og bevissthet  endringer i sitt liv. Reiser Som var en del av hennes plan her  på jord. Som den vandrer arketype hun er  har hun latt seg lede til kilden som har ført henne til åndelig vekst i seg.


Det er spennende og morsomme bøker som kan lede og inspirere DEG til å finne DIN indre reise. 

Hun skriver på en ærlig og spontan måte som gjorde det lett for meg å leve meg  inn i hennes fortelling om sin Åndelige reise.


*******************************

     28.05.2016


Langs den åndelige vei er en bok som forteller hvordan Christina Sol tørr å lytte og følge den indre stemme og gaider. Med å reise til ukjente land og oppleve verden... Det er veldig flott å kan ta del i hennes reise med å lese bøkene hennes.. Det får deg til å tenke over ting som skjer i din hverdag også..  Anbefales å lese dem, flotte historier

Ellen Søyleland