BØNN, MANTRA, MEDITASION

 Christina Sol

 Filosof, Forfatter og Kunstner

Mail; Christina-sol@hotmail.no

Mob; +4748886000

Posetive affrmasjoner

**********************************


Jeg er Fri


Jeg er Sterk


Jeg er God


Jeg er Snill


Jeg er Kjærlighetsfull


Jeg er Verdifull


Jeg er Rik på alle plan i livet mitt


Jeg har en hensikt med livet mitt


Jeg har det bra


Jeg er lykkelig


Jeg har alt jeg trenger i livet mitt ...


***********************************


Å så Godt det er å leve ...


Jeg trekker inn livets pust så jeg kan fylle meg opp med alt det gode som jeg har i livet mitt. Jeg slipper ut livet pust med alt det som jeg ikke trenger lenger i livet mitt ...


Å jeg kjenner hvor godt jeg har det. I dette fantastiske livet som jeg har skap ...


Jeg takker så mye for at jeg får ha alt dette i livet mitt


*********************


 


Bruk disse posetive prosessene å jobbe med dem hver gang du ikke har det godt

*****************************

1. Gå inn me Takknemmelighets prosessen.


(Finn alle de tingene du er taknemmelig for)


2. Lag deg en Magisk boks.


( I denne boksen legger du bilder av alt det du ønsker deg,


Visualiser alt det du ønsker deg samtidig som du legger det i boksen din).


3. Den Magiske boken din.


(Lag deg en bok som du kaller for manifesterings boken her du manifesterer det du ønsker deg, se og skriv det ned alt det du ønsker deg og hva det gjør med deg)


4. Skap deg en positiv virkelighet i tankene dine og jobb med den til du har fått inn posetive føleser igjen.


5. Lag deg en ny konto til deg selv på pc-en eller i en notisbok. Sett inn penger hverdag på denne kontoen og bruk pengene til det du måtte ønske deg.


6. Bruk meditasjon for å skape en bedre følelse inne i deg selv. Lag deg din egen, eller bruk en du har lært deg....


7. Hver flink med å gå ut av prosessen med å gjøre annet, som er posetivt for deg selv. Ta deg en dusj der du bruker vannet og saltet som posestive hjelpemiddeler... Dette renser og tar bort negative tanker og følelser ... Salt er meget godt og effektivt for det renser deg i fra negative forurensninger og får deg inn i posetive tanker og avbryter den negative prosessen. eller ta deg deg et godt bad med gode dufter, salt, skum eller oljer. Rens huset ditt med røkelse eller med divina spray. Husk å bytte klær ...


********************

Hvor er du? Med dine følelser?? Er din verden ikke noe posetiv sted å være???


Dette er en god hjelper når vi skal inn å jobbe opp de følelsene som er lave og negative i oss. Se på listen hvor du er  og hvilken posetive tanker du trenger å få tilbake. Jobb deg oppover listen. Til du er tilbake på toppen...


1. Glede/kunnskap/indre styrke/ frihet/ kjærlighet/ takknemmelighet...


2. Lidenskap


3. Entuiasme/iver/lykke


4. Posetive forventninger/ tro


5. Opptemisme


6.Forhåpninger


7. Tilfredshet


8. Kjedsomhet


9. Pessemismeølese/Manglende egenverd


10. Fustrasjon/irritasjon/utålmodighet


11. Overveldethet


12. Skuffelse


13. Tvil


14. Bekymring


15. Bedreidelse


16. Motløshet


17. Sinne


18. Hevngjerrighet


19. Sjalusi


20. Hat/ Raseri


21. Usikkerhet/ Skyld/ mangler egenverd


22. Frykt/ Sorg/ Depresjon/ Fortvilelse / Maktløshet


23. Orker ikke mer / Gir opp


**********************************


Meditasjon med


Den fiolette flammes


forvandlingens kraft


***************************

Den fiolette flamme representerer gledens forvandlingens kraft. Den hjelper deg til å frigjøre alle negative og karmattiske forbindelser. Den hjelper deg til å stige i frekvens. Ha gjerne et lys tent i den fiolette fargen og en ametyst i hånden for å forsterke energien.


1.Sett deg godt til rette og pust deg sakte inn. Pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Be den fiolette flammen om hjelp til å omtransformere alt det negative i deg. Be erkeengel zadikel og amethyst også om hjelp.


2.Se for deg at du går inn i en sirkel av fiolett flammer, se at flammene reiser seg hele veien rundt deg og at du sitter i midten av dem.


3.Kjenn at den fiolette flammen kommer inn gjennom benene og fyller hele kroppen. På innpust fyller du hele kroppen med den fiolette flammen og på utpust slipper du ut alt det negative så den kan brenne det opp.


4.Du kan forsterke denne meditasjonen med å bruke lyd. Lag en lyd på , (I am a being av violett fire, I am the purity god desirers!)


5.Sitt og se at du går inn i mørke i deg selv og at den fiolette flamme oppløser det.


6.Kjenn hvor godt dette gjør deg. Sitt å ta inn den positive tilstanden som du har nå i ditt hjerte og ditt sinn.


7.Takk den fiolette flammen og erkeenglene for all den hjelpen du har fått.

*******************************


Meditasjon


For å finne fred og


ro inne i oss


***************************


Denne meditasjonen er fin å bruke når du trenger å finne fred inne i deg selv og løse opp spenninger. Vi lever i en stresset verden og møter på mange konfliktfylte relasjoner hver dag. Da er det fint å kunne bruke litt tid på å finne likevekt og tilgivelse inne i oss selv. Kunne gi slipp på bitterhet, sinne og alt det som står i veien for at vi kan bli den kanalen for å motta guds åndelige budskap og være en fredsmekler. Finn deg en plass der du kan sitte i fred. Tenn gjerne et lys i Purpur eller Gull for å forsterke energien og finne roen i ditt indre. Du kan finne deg en stein i en av disse fargene. Sugulit er en fin stein å jobbe med. Ta å hold den i hånden. Be om hjelp fra erkeenglene Uriel og aurora. Til alt det du føler du trenger å få hjelp til.


*************************

1.Finn deg en behagelig stilling å sitte i, begynn å fokuser på å puste. Pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Sakte og rolig til du føler at du er avslappet i hele kroppen. Se at alle bekymringer forsvinner i et lys av purpur.


2.Når du føler at du har funnet roen inne i deg. Ser du for deg dette purpur fargete lyset og ser at det omkranser deg på alle plan. 


3.Deretter ser du at du puster det inn og slipper ut mørket i deg (dette kan du se som fargen sort).


4.Konsentrer deg om dette og se at alt bitterhet, sinne og alt du føler står i veien for deg forsvinner. Føl at du fylles med mer fred inne i deg. 


5.Du avslutter med å takke Uriel og Aurora for all hjelpen de har gitt til deg og åpner øynene sakte.

 

******


Meditasjon


Til innsikt og klarhet


********************


Å rense sinnet for rot og åpne opp for nye kilder til kunnskap og forståelse. Du kan kalle på erkeengelen Jophiel og Christine for å få komme inn i visdommen og opplysningens kilde. Den å kunne komme seg inn på din livs sti. Trenger du hjelp å få frem poenger og viktige meninger på en sannferdig og taktfull måte. Dette er en meditasjon når du føler deg forvirret, mangler kunnskap om viktige ting, når tankene dine ikke ser klart, du trenger mer informasjon. Tenn deg et lys som har sen gule fargen og forsterk det med å holde en gul stein i hånden. Har du en setrin er det fint.


*******************


1.Sett deg godt til rette og pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Kjenn at kroppen slapper av og at sinnet blir mindre aktiv. Be erleengelen Jophiel og christine om hjelp.


2.Se for deg et vakkert gult lys som stråler og omkranser deg. Trekk dette gule lyset inn gjennom kroppen og se at det fyller alle kroppens deler.


3.Nå skal du se at du åpner opp i hodet ditt og dette gule lyset stråler opp til himmelen, som en laserstråle. Se at den kommer til et kraftsenter som ståler av gult lys, kilden til lys og forståelse.


4.Be om hjelp til å bli velsignet med forståelse og kreative tanker og samtaler.


5.Bli sittende i dette gule lyset så lenge du trenger det. Når du er ferdig, se at dette gule lyset trekker seg fra denne kilden og tilbake til hodet ditt. Åpn øynene dine sakte. Føl hvor godt dette har gjort deg.


***************************


Meditasjon


Å Finne din


egen spirituelle retning


**********************


Når du føler at du mangler retning i livet ditt og føler at du trenger et bedre fokus på å få et bedre og mer takknemlig liv. Kanskje trenger du forandring i livet ditt, ny jobb, ny livssituasjon. Vi er kanskje misfornøyd med livet vårt og vi føler det ikke har noen mening. Tenn et rødt eller hvitt lys. Finn deg en rød eller hvit stein som du kan ha i hånden din. Månesteinen er fin å jobbe med eller kanskje har du en rubin.


1.Sett deg godt til rette og begynn å pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen, pusten skal helt ned til mellomgulvet før du slipper den ut. Føl at hele kroppen slapper av. Be om hjelp fra erkeengelen Gabriel og Hope.


2.Ikke slåss med tankene dine men la dem bare komme og gå. Fokuser på en rød energi eller hvit, se hva som kommer. Det kommer det du trenger. Ta inn denne energien i kroppen, den røde åpner du fra føttene og den hvite fra hodet. Se at du fyller hele kroppen din med dette lyset.


 

3.Be dette lyset om å befri, rense og revitalisere hjertet, sinn og sjelen din. Så du atter kan se klart igjen.4.La alle tanker , farger, bilder eller ord ta plass i ditt indre øyet. La disse bare strømme på, du kan analysere og se på dette når du er ferdig. Ikke av bryt før det ikke kommer mer og du føler at energien er ferdig. Dette er livs energien (den røde), Den feminine kraft (den hvite), som hjelper deg gjennom erkeengelen Gabriel og Hope.


5.Takk for hjelpen og åpn øynene dine sakte. Nå kan du skrive ned og analysere det som kom til deg. Øvelse gjør deg til mester. Ikke gi opp vist du ikke fikk inn noe.


*******************************


Meditasjon


Å kanalisere Helbredelse


**************************


Det sies at vi alle er i stand til å helbrede oss selv så vel som andre. Du kan være en kanal for helbredelse i denne verden på mange plan. Bønn er en viktig kilde for helbredelse. Tenn et lys i en grønn farge og ta en grønn stein i hånden din for å forsterke energien. Grønn jade, smaragd, malakitt, aventurin.

 


1.Sett deg godt til rette. Pust rolig inn igjennom nesen og ut gjennom munnen. Dette for å finne ro og forløse spenninger som sitter fast i oss.


2.Tøm hodet ditt for alle bekymringer. Å fokuser på den eller det du ønsker å helbredere. Be om hjelp fra erkeengelen Rafael og Mother Mary.


*************************


 

Meditasjon


Å Åpne For Kjærlighet


**********************


Den fargen som er forbundet med kjærlighet er rosa. Ekte kjærlighet er den sterkeste energien i universet og trenger gjennom alt. Den lærer oss å elske oss selv og andre. Du vil finne den ekte kjærligheten når du har forstått hvordan du skal være tolerang, å gi uforbeholden kjærlighet til deg selv og andre i ditt daglige liv. Når selvfølelsen din er lav og du er fristet til å være ubehagelig mot andre vil denne meditasjonen være til god hjelp for å lære deg å gi slipp på negative tanker. Sørg for å gjøre øvelsen med ærlig og kjærlige hensikter. Hvis du har smerter i kroppen din eller er misfornøyd med utsende ditt vil det kreve mye styrke og øvelse for å trenge igjennom. Men gi ikke opp. Du kan tenne deg et lys, kanskje i rosa for å forsterke energien og ha en rosekvarts i hånden din.


1.Finn deg en behagelig stilling og begynn med å puste rolig inn gjennom nesen og ut gjennom munnen mens du ser at du slapper av i hele kroppen din.


2.Spør erkeengelen Chamuel og Charyty om hjelp til å heale de negative delene av deg selv som du sitter fast i.


3.Se for deg at du er omgitt av et vakkert lys i rosa. Se at dette lyset trenger inn i kroppen din. Se at du fyller lungene og hjertet ditt med dette lyset. La det fylle og rense hele deg.


4.Konsentrer deg om de områdene der du har smerter eller du føler at du trenger det mest. Forsett å be om hjelp og se at de er der for å hjelpe deg med å få renset ut alt det som sitter fast i deg som ikke er av kjærlighet.


5.Gå dypere inn i det og be om hjelp til å få fjernet alle deler av deg som er i et lavere selvbilde, selvfordømming, bitterhet, sjalusi, sinne, hat osv; Be om hjelp til å få forandret disse delene med, medfølelse, tilgivelse, toleranse og takknemlighet.


6.Be Chamuel og Charyty om hjelp til å få kjærlighet i alle dine tanker, ord og følelser.


7.Nå skal du se for deg at hjerte ditt lyser som en vakker rosa rose. Fyll denne rosen med det rosa lyset og se at den vokser og blir større og vakrere. Kjenn den deilige duften som kommer fra den og se hvor vakker den er. Føl hvor godt det er å sitte i kjærlighet og hvor vakkert alt er. Lukk sakt opp øynene og nyt livet. Dette kan du gjøre hver dag.


***************

Meditasjons øvelse


Å Bryte Uønskede Bånd


*************************


For å komme nærmere den spirituell skjebnen din, er det viktig å bryte slike følelsemessige bånd. Her skal du be Mikael om hjelp til å kutte de bånd som holder deg fast i vanskelige forhold, eller følelsemessige blokkeringer som du sitter fast i. Tenn et lys som er blått og finn deg en blå stein eller krystall.


***********************

1.Finn deg en behaglig stilling å sitte i, begynn å fokusere på pusten og følg den. Pust langsomt og helt ned i magen. Pust inn igjennom nesen og ut gjennom munnen.


2.Be Erkeengelen Mikael om hjelp, se han for deg inne i hodet ditt. Se at den blå energien omkranser deg og Mikael, den blå energien vil hjelper deg til å kutte disse følelsemessige båndene som du har.


3.Forestill deg at du bærer på en ryggsekk, ta den av ryggen din og sett den foran deg på bakken. Men se at den har et bånd som er mellom deg og ryggsekken.


4.Be Mikael om å vise deg hva sekken innholder. Du kan ta hånden din nedi sekken og ta opp en gjenstand i gangen. Be om hjelp og styrke til dine beslutninger og se at du ikke har bruk for disse tingene som kommer opp.. De forsvinne inn i den blå energien og blir borte. Du kan visualisere at den blå energien er flammer som brenne bort disse tingene.


5.Når sekken er tom ber du Mikael om å kutte denne stroppen som er festet mellom deg og sekken. Se at han bruker sitt stor sølvsverd til å kutte den av med. Se at sekken blir fortært bort i flammene.


6.Så ser du for deg de personene som du føler holder deg nede. Ta alle disse person og salme dem sammen i en gruppe.


7.Så ser du for deg et stort åttetalls symbol som er laget av tau. Dette tauet er omgitt av et gylden lys. Plasser alle personene i den ene halvdelen og deg selv i den andre halvdelen.


8.Nå ser du for deg Mikaels sverd som kutter over repet mitt i mellom åttetallssymbolet. Se at repet løser seg opp, tråd for tråd menns disse personene forsvinner.


9.Ønsk alle personen alt godt på deres vei. Takk dem for at du har fått friheten til å fortsette uhindret videre på din vei.


10.Takk Erkeengelen Mikael for all den hjelp du har fått. Be om hans beskyttelse. Konsentrer deg igjen om pusten og kom deg sakte tilbake til deg selv.


****************


*******************************


Bønn

**************

Bønn som jeg bruker når jeg åpner opp enegiene og medisinhjulet ...


****************

Kjære Gud moder, Kjære Gud fader i det aller høyeste lys og aller høyeste kjærlighet. Jeg ber om hjelp, jeg ber om hjelp til healing og forløsning av alle mine gamle mønster og karma som jeg har skapt. Jeg ber om hjelp til forløsning av alt mitt:


sinne, hat, begjær, bitterhet, nag, hevn, fortvilelse, angst, redsel, fordømmelse, sorg, sjalusi, hevn, baksnakkelse, utakknemlighet, manipuleringer, kritisering osv.


Jeg ber om hjelp til ………..


Jeg ber om hjelp fra dere kjære Gud moder og kjære Gud fader, jeg ber om hjelp fra alle mine hjelpere, Moder jord, Fader sol, Bestemor måne, De feminine energier, De maskuline energier, Alle devarikene, Den store ånd, stjernenasjonene, Regnbuene, Alle mine slektninger, De eldre, Medisinhjulet, Alle klanene( Skillpaddeklanen, sommerfuglklanen, tordenfugleklanen, froskeklanen),


Alle åndevokter, ( Åndevokter i fra sør kjære shawnodese jeg ber om hjelp fra deg og dine kraftdyr, ber om hjelp fra slangens kraft og ulvenskraft så jeg kan finne inn til følesene mine,


Ber om hjelp fra deg kjære åndsvokter i fra vest kjære mudjekewis, ber om hjelp fra deg og dine kraftdyr jaguarens kraft så han kan fortære alt mørke i meg,


Jeg ber om hjelp fra deg kjære åndsvokter i fra nord kjære waboose, ber om hjelp fra deg og di kraft kolibrien si kraft så jeg kan hente fram all visdommen i meg, jeg ber om hjelp fra deg kjære åndsvokter i fra øst kjære wabun ber om hjelp fra deg og di kraft fra ørnen , kondoren og falken si kraft, ber om at den store ånd skal ta plass i meg),


Ber om hjelp fra alle moder jords riker alle treeriker, blomsterriker, kornriker og fruktriker, fra alle fjellets ånd, steinrikene og krystallrikene.


Ber om hjelp fra alle dyreriker, fugleriker, insektsriker, pattedyrriker og alle sjødyrriker.


Ber om hjelp fra alle engler, erkeengler, de oppstegne mestrer, alle skaperguder og alle åndelige og guddommelige vesener og energier.


Ber om hjelp fra deg amerisis guddess of light and excalibur til å kutte alle negative energier, fra deg erkeengel michael og faith til å kutte all karmatiske forbindelser som jeg har skapt,


Ber om hjelp fra deg mahan choan, pallas Athenas, De syv hellige kumarereene, Lady venus, shiva, budda, kuthumi, kuan yin, djwal kul, omri- tas, the ruler of the violet tempel, den hellige sol,

kristus energien, jesus kristus, lord maitreya, lady rose,


fra tilgivelsens energi, den hellige åndsenergi, pure love energien, den fiolette flamme og tvillingsjelsenergien, Ber om hjelp fra alle som jobber med den fiolette flamme, saint germain og lady portia, arcturius og victoria, zadkiel og amethyst, og alle andere.


******************


Be hele bønnen eller del den opp slik at den passer for deg og hvem du vil skal være med å hjelpe deg...


i din prosess...


****************

OBS!!! Husk og takke disse før du legger deg.

***************************************************


 


Når du trenger hjelp...

Kjære Gud moder/ kjære Gud fader i det aller høyeste lys.


**************************


Du som er alle tings far jeg ber om hjelp fra deg så jeg kan se meg selv slik du ser meg. Du som er lysets mor jeg ber om hjelp. Hjelp til å seg meg selv slik du ser meg. Så jeg kan lære meg å gi, slik som du gir til meg hver dag. Av alle de ting som jeg trenger i mitt liv. Jeg ber om hjelp til å lindre og mildne min pine som jeg bærer inne i mitt hjerter. La meg få åpne meg opp så jeg kan gi slipp på alt det hatet, sinnet, sjalusien. Så jeg atter kan snu dette til lys og kjærlighet igjen.


Det er en skikkelse på himmelen som lyser så sterkt for meg. Det er en sang i den ville vinden som kaller på meg. Det er en sang å synge for storheten som er rundt oss på alle kanter. Jeg føler nå at den er på vei mot meg. Men det er en smerte så stor i alle land på denne jord. Denne smerten er det som svekker meg sånn i mitt hjerte. Det er så mange sukk i alle disse sorgens byer. Det er en skygge av mørke som samler seg opp. Og jeg føler at den kommer min vei. Vær så snill å la alt dette snu så jeg atter kan høre vindes sang å kjenne deg igjen.


Det finnes en kjærlighet til alle som hviler et sted. Det finns en venn av en venn som våker over meg som jeg ikke kan se. Det er en jublende fryd som sprenger seg ut et sted. Og la det være meg som er dette stedet, for deg. Så atter kjærligheten kan komme min vei.


Du kjære fader sol og du kjære bestemor måne. Jeg ser dere så sjelden nå for tiden. Jeg hører sjelden deres sang lengre. Jeg er alt for opptatt med min selv pining. Broder vind og søster luft, vær så snill å åpne mine øyner for syner som er rene. Så jeg atter kan se den storhet som omgir meg. Jeg er en av Gud`s skapninger det vet jeg. Jeg vet at jeg har en del av Ham har jeg i mitt hjerte. Så la meg atter en gang høre deres sang så jeg kan være i kjærlighetens lys som jeg lengter sånn til. Jeg ber om nåde og tilgivelse for alle mine feil. La meg slippe å gjøre dem flere ganger nå. Jeg ber om hjelp på denne veien så jeg atter kan finne sangen i mitt hjerte som fører hjem til deg.


*******************************

En vakker dag!


**********************


Trommene sørger så dypt inne i meg, min kjære, min elskede. Når mine tanker svever til deg. De snur seg å ser min vei. Hvor er disse øynene jeg lengter så etter. Slik jeg så på deg for lenge siden. På denne svale dagen da jeg åpnet meg for deg. Men dødt er løvet på den barske slagmark. Kjøttets stank gjør meg kvalm. Jeg sovner gjennomvåt, og marken fikk mitt brød. Alle de smerter som lød, som luften bar til meg. Men grønt er løvet blitt igjen på det gamle epletre. Der disse vårens duftende når meg. Alle de vakre blomstrer som jeg nå finner. De fletter jeg inn i mitt hår. Så jeg kan bli som dem. I mitt øye jeg gleden ser, så stor og vakker den er.


Et bløtt strå av gress som jeg til min ring du ga meg. Jeg fikk det fra deg min elskede.


Det varme brødet som vinden kjølner ned, med duften av mine lengsler den fører med seg. Til den klare strømmen fra bekkens sang. Den gode, den rene duften som jeg lengter sånn etter. Hør sangen som føres av vinden der alle de små barn leker og er så glade. Trommene sørger så dypt etter å høre hjertes fryd fra deg min elskede. Når mine tanker sver til deg på den lille rosa skyen. Når jeg snur meg å ser etter deg min venn. Hvor er du? Mine øyner de speider så langt etter deg.


Blomstrene på engen svaier så bløtt mot meg. Der alle de små fugler synger så søtt til meg. Mens jeg rusler på min vei. Ser jeg at det er mange små kaniner som hopper og leker i solens glede. Lille vennen syng om den gleden som jeg ser. Jeg er deg nær og du er meg så kjær. Min lille venn, frykt ikke mer. Jeg ser at kjærligheten er rundt deg på alle kanter. Den trøster deg med sin vuggesang så mild at ditt hjerte kan briste.


La meg atter en gang få høre fuglenes sang. Så de kan få synge så søtt til meg, uten stoppe igjen. La trærne få vokse seg store å sterke så de kan lindre min smerte. På denne vakre engen som jeg går på. Ser jeg sommerfuglene som leker så lett i den varme brisen. Der de finner seg sin blomst som gir, det den trenger. På denne vakre dagen skulle jeg ønske at den kunne være slik for bestandig. Livet blir en lek på slike dager der mitt sinn kan følge luften bris. Jeg ønsker at alle kan få oppleve en slik fantastisk dag.

*******************************


 

Jeg ønsker fred for alle!


************************


Jeg ønsker fred for alle på denne vakre dag. Salig er de som er barmhjertelige, for de skal få barmhjertelighet.


Salig er de som skaper fred, for de skal finne fred i sine hjerter.

Salig er de som er nøysomme for de skal få passe på denne jorden.

Herre, gjør meg til et redskap for din fred. Så alle kan finne fred.


Hvor det er hat, la meg få så kjærlighet. Så alle kan finne kjærlighet i sine hjerter igjen.


Hvor det er sår la meg få gi nåde. Så alle kan finne nåden igjen.


Hvor det er tvil, la meg få gi tro. Så alle kan finne sin indre styrke.


Det er i å gi at vi tar imot.


Det er ved å tilgi at vi blir tilgitt.


Det er ved å dø at vi blir født.


At vi blir født til det evige livet.

******************************************


La dine drømmer bli virkeligheten din.


*************


Hvis jeg vil at min drøm skal bli min virkelighet. Må jeg langsomt men sikkert la den få gro frem. La den få begynn med en tanke og la denne tanken få gro seg sterkere og se mot et større mål.

 

Det er kun det at jeg arbeider fra mitt hjerte at jeg kan la denne tanken gro seg ren og god. Hvis det er det fri livet jeg vil leve. Så må jeg la tiden og meg få jobbe seg sakte mot det mål som jeg har skapt i mine tanker. Jeg må velge omhyggelig hva jeg vil gjøre. Det må ikke være for mange ting. Da vet jeg at jeg aldri mitt mål kan nå. For da vil jeg aldri min tanke nå.


Husk å lære deg å være nøye med alle de ting du gjør på din vei. Det å se at du kan gjøre det bedre dag for dag. Det er å finne den enkle gleden i hver ting du gjør, det er da du jobber gjennom hjertet ditt og når dine mål. Dag for dag, ting for ting, det er slik du bygger opp din drøm. Det er gjennom dette arbeid du og din drøm vokser seg større mot et felles mål. Du vil kjenne at gleden vokser inne i deg, for hver dag du får jobbe med din drøm. La din drøm bli din glede og livet ditt. Din drøm som vokser seg sterkere slik du gjør.


Jeg streber ikke etter å bli forstått lengre.


Jeg vil forstå.


Jeg ber ikke om å bli elsket.


Jeg vil elske.


Der det finnes sorg, hjelp meg med å finne glede.


*******************************


Kjære Gud...


Jeg ber om tilgivelse for alle mine handlinger, tanker og orde ...


Jeg ber om tilgivelse for alt dette mørke som jeg har skapt. Jeg tilgir alle sjelene som jeg har brukt, tenkt, følt eller sagt noe negativt om...


Jeg ber om tilgivelse for alt dette mørket som jeg har skapt i meg selv og alle disse sjelene....


Kjære Gud jeg angrer og skammer meg sånn for alt dette som jeg har gjort og skapt...


Jeg ber deg om nåde og tilgivelse for alt dette... Jeg takker deg så utrolig mye for din store kjærlighet... ditt lys og din nåde som du sender til meg og alle disse sjelene som dette gjelder ...

*************************************************


   

Kjære Erkeengel Michael og Faith...


 


Jeg ber om beskyttelse ....


Jeg ber om beskyttelse av alle de sider i


Livet mitt som trenger det ...


Jeg ber om beskyttelse av alle


Kroppene mine,


Sjelen min,


Huset mitt ....


og Hjemmet mitt...


Jeg ber dere beskytte meg for alle de energier som ikke er av Guds Kjærlighet og Lys ...


Jeg takker så utroligt mye for all den beskyttelsen av


Blått lys


som dere holder rundt meg....


Jeg takker så mye for all den Gull beskyttelsen som dere har lagt rundt meg ...


*********************************************


 

Kjære Gud...

Jeg ber om Forløsning og Renselse fra den fiolette flammen sin kraft ...


Kjære Fiolette flamme ... Jeg ber om healing ...Renselse og Forløsning av alle negative energier som sitter fast i meg ...


All karmaen som jeg har skapt ...


Kjære Fiolette flamme fra Gud`s eget lys ...


Jeg ber deg om å brenne bort alt dette mørket som sitter i meg og rundt meg i alle mine kropper ....


Kjære Fiolette flamme... Jeg ber deg om å hjelpe meg på min vei så jeg kan bli helt ren i kroppene mine ...


I sinnet og tankene mine ....


Slik at sjelen min atter en gang


kan få skinne igjennom meg igjen....


Jeg takker så utrolig mye for all den hjelpen som jeg får


****************************************************


 

Bruk av Mantraer


Når jeg skal gå inn i meg selv for å bruke Mantraer


finner jeg ut hvilket mantra jeg trenger å bruke. Alle Mantraer har sin egen energi og bruksområde ...


Den fiolett flammen er den frekvensen som kan brenne bort alt det som vi er klar til å forandre i oss selv til en hver tide ... Den fiolett flammen sin kraft har mange forskjellige Mantraer som man kan bruke ...


Jeg bruker mest " I am a bing of a violet flame"


den brenner bort alt som ligger inni og rundt cellene våres.


Så har du Erke englen Michael sin kraft som har sverdet sin kraft som du kan bruke til å beskytte deg med og kutte energiene med. Jeg bruker den når jeg er ute å reiser.


Du har også Shiva sin kraft som er den sterkest når man kommer bortig store negative energer eller sterke mønster som man sitter helt fast i ...


Gå inn å se på de forskjellige Erke englene og hvilken kraft de kan tilby deg ...


******************


1. Åpne opp for de energien som ligger i mellom deg og det sjels aspektret av deg som er klar.


2. Be om hjelp fra dem du vil skal hjelpe deg i denne prosessen ...Jeg bruker å se hvilken kropper som jeg kommer inn i og hvilken farge de vibrerer på og jeg bruker de Erke englene, Oppstegne Mestrene, Skapergude som ligger her.


3. Begynn med den fiolett flammen sin kraft for å få hevet din egene energi og slik at du får begynt med å brenne bort det som ligger her som et hindrer for deg. Alt det som du ikke selv klatrer å se av negative sider eller personlighets deler.


4. Bruk tilgivelsen energi for å fri gjøre deg og få tilgitt det du har skapt.


5. Når energien går sakte eller man føler at man ikke lengere klarer å lage lyd. Da er man inne i et mønster. Skift i mellom de forskellige mantraene.


6. Når mønstret løses opp får man åndelige gaver ,styrker tilbake som man mangler. Man opplever en stor lykksalighet som kan vare i flere dager. Og alt i livet er fint.


7. Når energiene løses opp kan dette skje på mange forskjellige måter og plan i deg ut i fra hvilken prosess i deg selv som det er du sitter fast i. Det finnes ikke noe man kan gjøre feil. Alt er en lære prosess.


******************************************

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 
 


 


 


 


 
 


 
 


 


 
 


 


 


 
Dagrunn Nordeide   07.05.2016 


Dette er en serie bøker hvor forfatteren har fulgt sitt indre Flow og intuisjon. Lyttet til sitt indre univers og sine gaider og hjelpere

Det har ført henne på en indre og ytre reise som har ført henne  til spennende reisemål.


Ved å lytte til sin indre guddommelige gaider har hun blitt ledet,

Også det å kunne skille hva hun skal lytte til eller la gå.


Bøkene har vært en inspirasjons kilde for meg.

Fått meg til å bli enda mere bevist og lytte innover i meg.


Latt meg våge å bli gaidet.

Kjenne etter i hverdagens væren. Det behøver ikke føre til lange reiser.

Cristina sol har latt seg lede på lange og spennende  reiser hvor hun har møtt viktige milepæler, og bevissthet  endringer i sitt liv. Reiser Som var en del av hennes plan her  på jord. Som den vandrer arketype hun er  har hun latt seg lede til kilden som har ført henne til åndelig vekst i seg.


Det er spennende og morsomme bøker som kan lede og inspirere DEG til å finne DIN indre reise. 

Hun skriver på en ærlig og spontan måte som gjorde det lett for meg å leve meg  inn i hennes fortelling om sin Åndelige reise.


*******************************

     28.05.2016


Langs den åndelige vei er en bok som forteller hvordan Christina Sol tørr å lytte og følge den indre stemme og gaider. Med å reise til ukjente land og oppleve verden... Det er veldig flott å kan ta del i hennes reise med å lese bøkene hennes.. Det får deg til å tenke over ting som skjer i din hverdag også..  Anbefales å lese dem, flotte historier

Ellen Søyleland