BLOMSTER HEALING

 Christina Sol

 Filosof, Forfatter og Kunstner

Mail; Christina-sol@hotmail.no

Mob; +4748886000Blomster og Urter som healer

************************

 

Allahånde

Er et krydder som gir deg varme og den indre Ild i deg. Du blir jord av den. Og tiltrekker seg Afrodite og Venus sine energier.

Dette krydret kan du bruke i din røkelse blanding nå du vi gjøre ritualer for å få bedre helse, tiltrekke deg penger og hell.

 

*********************

 

 

Aloe / aloe vera

Dette er en feminin plante som har Månen sin energi i seg. Den til hører Vannet sitt element.

Bruk den i din røkelse blanding når du trenger beskytter mot negative innvirkninger og ulykker som skjer i ditt hjem. Den gir deg hell, motvirker mot din ensomhetsfølelse.

Du kan ha den i ditt kjøkkenet for å unngå uhell når du lager mat.

Du kan tørke den og heng den over døren for å drive bort onde ånder og bringe deg lykke og hell.

 

 

***********************************

 

 

 

Ananas

Dette er Solen som gir deg en åpning inn til Ild i deg der du kan få kontakt med de gudommelige delene av deg.

Her du kan bruke den for din egen kyskhet skyld her egoet styrer deg eller bruke den i din fruktbarhet her de guddommelige i deg styrer deg. Her gjestfriheten og hell … Og din indre verdi kommer på plass.

Du kan tørket ananas og bruke den i urteposer. Eller ha den i badekaret slik at verdien din kan komme på plass her den trekker seg inn i deg.

Du kan drikke juicen som gir deg en fin balanse i kroppen din.

 

****************************

 

 

 

Anis

Dette er et krydder som er bra for å bruke i din røkelse blanding og den vil rense Luft sitt element og holde negative /onde ånder borte.

Her du kan bruke den som beskyttelse imot mareritt Den gir deg drømmer og en god søvn. Den er rensende og er god når du skal meditere og tiltrekke deg månemagi. Bruk den for å tiltrekker deg de ånder du trenger til å hjelpe under ritualer.

Bruk de friske bladene for beskyttelse. I et rom kan du ha tørkete i et (potpurri) som vil verne de mot de onde/negative. Og strø de rundt en magiske sirkelen som vil beskytte deg mot negative ånder.

  Du kan legg anis under sengen imot mareritt eller du kan ha de i et ritualbadet før spådom. Du kan blande de og has i bad sammen med laurbærblader for å renselse deg. Du kan heng et frø hode eller en kvist over sengegjerdet for å gjenopprette din tapt ungdom.

 

*************************************

 

 

 

 

Basilikum

Dette krydret har Ild sitt element i seg og bruk den under dine Lysmesser. For å tiltrekker deg og holder på kjærlighet. Eller bruk den for kjærlighetsspådom … troskap … vennskap … rikdom og velstand (også i forretninger). Gir deg den beskyttelse som du trenger og virker mot negativitet / onde ånder. Gir deg god helse og fruktbarhet, glede, hell, lykke, renselse. Bær den i din lommen eller lommeboken for å bringe deg rikdom. Brennes eller has i pose for kjærlighet mens du sier frem ditt kjærlighetsønske. Duften av denne urten vekker sympati imellom to mennesker og brukes derfor for å dempe sinne i mellom kjærester. Gni huden inn med friske blader som en slags kjærlighetsparfyme.

For kjærlighetsspådom kan du legge to friske basilikumblad på en glødende kullbit. Om de holder seg der du la dem og brenner raskt til aske, vil forholdet være harmonisk. Om det spraker vil partnerskapet være fylt med krangler. Om bladene flyr fra hverandre med høy spraking er forholdet høyst frarådet. Gir du dette i gave bringer den hell og lykke til en nytt hjem. Strør du den utover gulvet og i alle hjørner i alle rom i hjemmet for beskyttelse.

 

******************************

 

 

 

Blæretang

Denne feminin og sterke månen energien som kommer ifra vannet sitt element.

Bruk den som beskyttelse for deg når du skal ut å reise på havet for å tilkalle havets beskyttelse. Bring den som beskyttelse. Fordi den påkaller havets ånder ved at du kaster den på bølgene og påkaller dem. Dette vil gi deg fordeler. Tare brukes også for å kalle på vindene: stå ved stranden og hold en lang remse med tang og tare i hånden, pisk den rundt i luften over hodet ditt med solen og plystre, da vil vindene komme. Lag et avkok av denne planten og skrubb gulvene og dørene på et forretningssted for å tiltrekke kunder og gode vibrasjoner dit. Bruk den i pengesaker. En sterk formel er denne: fyll et lite glass med whisky, legg tare i det og lukk tett. Sett den så i kjøkkenvinduet. Dette vil sikre en stø strøm av penger til husholdningen. - Tang brukes i poser for å øke tankekraften.

 

*****************************

 

 

 

Blåbær

Bruk den i beskyttelse og i drømmemagi for hell og for å bryter negativitet. Du kan bruke blåbær og blåbærlyng til å legge under dørmatten for å holde uvedkommende og negativitet borte fra eiendommen eller huset.Spis blåbær for å beskytte deg selv, både kroppslig og mentalt.

 

****************************

 

 

Blåklokke

Bruk den for å få hell og i sannhet og kjærlighet. Blåklokken sies å få folk til å snakke sant. Bruk den i poser og ritualer for dette formålet. Blåklokkene brukes til å ringe inn til midnattsdansen med disse klokkene.

 

*****************************

 

 

 

Blåveis

Dette er en plante av Ild så derfor bruk den til alt som gjelder kjærlighet. Det sies at om en kvinne skal sikre seg en manns kjærlighet da må en alltid bære en blåveis i en pose eller smykke om halsen.

 

*********************************

 

 

 

Bomull

Denne feminine og månen planten. Brukes i Jord magi. Når du trenger hell, helbred, beskyttelse, kjærlighet og for å få regn. Ha et stykke bomull i sukkerskålen for hell og lykke. Kast et stykke bomull over høyre skulder ved soloppgang for hell. Hellet vil komme innen dagen er over. Legges på en verkende tann for å stoppe smertene. Bomullsdotter vætet med eddik legges i vinduskarmen for å holde borte onde. For å få tilbake en tapt kjæreste; ha litt pepper i et stykke bomull og sy dette til en liten pose som bæres. Bruk bomullsstoffer til å lage urteposer.

 

*******************************

 

 

Bregne

Kommer inn med sin reine og klare intensjon til Luft / Jord sitt element. Og med sin klarhet og konsentrasjon om beskyttelse. Her den hjelper deg med å rope på regnet, hell, velstand, evig ungdom, helse. Her du kan heng en luftbregne i rommet for å hjelpe på din konsentrasjon.

Du kan bruke den i røkelse før eksamen.

Du kan henge den opp i retning Vest for å få kraftig beskyttelse og bruk den i poser og amuletter for sterk beskyttelse. Plant den ved din ytterdøren eller inne, eller has i blomsterbuketter og vaser i huset for beskyttelse. Tørket bregne kaster på glødende kull for å drive bort negativitet.

 

*************************

 

 

 

Brennesle

Denne sterke planten som tilhører Ilden sitt element. Her du bruker den som beskyttelse, helbredelse, renselse, hjelper mot frykt og gir deg mot, hell og løser opp små problemer. Den beskytter deg imot sjalusi og sladder. Den beskytter og sender samtidig energien tilbake dit den kom i fra. For å stoppe eller returnere negative vibrasjoner til den personen som sender det ut. Ha den i en pose rundt halsen for å holde negativitet borte.  Ha brenneslen rundt i huset for å holde onde ånder og energier borte og sende det i retur. Kastes på ilden for å hindre farer. Ha den sammen med ryllik for å forhindre at frykten skal ta deg. Ha nyplukket nesle i en skål under sykesengen for å sette fart på helbredelsen.

Ha den i badekaret er den veldig virksom.

 

******************************

 

 

 

 

Burot

Den tilhører Jorden sitt element og Allehelgensaften.

Den styrke tankekraft din slik at dine drømmer kan komme igjennom slik at de spådommer kan bli til. God ved beskyttelse under reiser på alle plan. Den er sterk helbredende i sin kraft her den leder deg inn i din lyst og fruktbarhet. Drikk den som te for å fremme tankekraft. Gni bladene mot pannen og på spådomsverktøyene dine for å fremme klarsynet eller vask verktøyene dine med et urte avtrekk. Heller legg bladene under for eksempel krystallkulen / speilet for å hjelpe på arbeidet ditt. Brennes sammen med sandeltre eller malurt før du spår og drikk teen av den også før du spår. Høstet ved fullmåne kan du bære denne urten for beskyttelse på reiser. Bæres også for beskyttelse mot gift og solstikk. I hjemmet forhindrer den uvedkommende å komme inn. Bæres for å kurere sykdom og mentale lidelser. Henges over dører for å holde onde borte. Bæres for å øke din lyst og fruktbarhet.

 

 

**********************************

 

 

 

 

Dill

Er en sterk urt av Ilden sin kraft.

Her du kan bruke den til din beskyttelse og for å til trekke deg penger, kjærlighet, suksess, renselse. Tips: - tørkede frøkapsler henges i hjemmet og på døren eller bæres for beskyttelse. Heng den i en bukett ved ytterdøren / over den for å holde fiender borte. Bladene brukes i urteposer for beskyttelse (kan henges over barnekrybben). Frøene fra den tiltrekker seg penger (din verdi). Frøene og blomstene sammen tiltrekker kjærlighet, ha de i en urtepose. Ha den i badevannet den vil gjør deg uimotståelig for din elskede. Blomstene er rensende.

 

******************************

Fiol

Er feminin i sin kraft og styres av Vann elementet.

Bruk den i kjærlighet, hell, nattemagi, beskyttelse, lyst, ønsker, fred, helbred, bringer deg en god søvn. Blomstene bæres for hell og gis til nygifte par og spedbarn. Tilsettes med andre kjærlighetsurter for alle typer kjærlighetsønsker, gjerne med lavendel, for å stimulere kjærlighet og øke lysten og lidenskapen. Spray den i teen din under nattemagi for å hjelpe under spådom og arbeid for spiritualitet. Bruk bladene for beskyttelse, hell, kjærlighet og lyst, ønsker, fred, helbred og langt liv. Samle vårens første fiol og du vil få oppfylt ditt kjæreste ønske. Bæres for å bringe søvn.

**********************************

 

Gress

Brukes for å styrke din tankekraft, beskyttelse, union, fruktbarhet, feiring, overflod. Bind gresset sammen til en flette og lag deg en sirkel som du sier hva den skal være for.

*********************************

 

Groblad

En sterk Ild plante som er mye brukt til helbred, beskyttelse, styrke. Bruk de tørkede bladene og røttene i helbredende bad. Kast et par klyper av den på flammen av stearinlyset eller kast det til østavinden i alle helbredelsesønsker.

********************************

Gulrot

Sterk i sitt Jord element. Brukes for lyst og fruktbarhet.

******************************

Hasselnøtt

Brukes for å få hell og visdom inn i livet ditt. Ved spådom. Trenger du fruktbarhet. De tiltrekker også planteavlene hvis du trenger magi ved å ha 3 nøtter på en snor som du henger i huset ditt. Heng lenker av nøttene i huset for hell. Nøttene er brukt som fruktbarhetsamuletter.

***********************************

Hestehov

Denne feminin planten som tilhører Vannet sitt element. Kan du bruke når du trenger kjærlighet, klarsyn, visjoner, fred, ro og balanse. Bruk den i amuletter for kjærlighet.

Og for has i røkelse for fred, balanse og klarsyn.

*********************************

Humle

Denne planten tilhører Luft sitt element og brukes for å få god søvn, gode drømmer, helse, helbred, balanse. Lag deg en teen før leggetid for å få sove. Bruk den i røkelsen når du trenger å få inn helbredende. Eller ha den i urteposer og amuletter

***********************************

Hvitløk

Dette er en sterk plante i fra Ild elementet som er god å bruke når du trenger beskyttelse i mot sykdom, helbred, fordriver negativitet, styrker kommunikasjon, hus velsignelser, mot dårlig vær, lykkebringer, ønsker, reiser over vann. Skrellede noen fedd og legg de i alle værelser for beskyttelse mot sykdom og for å fordrive negativitet ut i ditt hjem. Legg et hvitløksfedd under puten til småbarn for beskyttelse. Bæres den beskytter den mot dårlig vær. Gni ny skrellede hvitløksfedd på et sykt område på kroppen og kast dem så i rennende vann for å helbrede sykdommen. Henges i kjøkkenet, vinduskarmen, terrassen for å bringe samhold inn i familien. Henges over utgangsdøren mot sjalu mennesker. Brennes mens du ønsker deg noe.

.

*******************************

 

Hvitveis / Hvitsymre

Brukes for helse og helbredelse.

**********************************

Ingefær

Dette er et skikkelig Ild krydder. Du kan bruke den for å få hell, kjærlighet, ekteskap, penger, styrke / kraft, suksess, mot, energi, helbred, suksess i forretninger, og månemagi. Denne sikrer for at magien din blir en suksess. Bær den for å få styrke i en situasjon. Å spise ingefær før du utfører magisk arbeid vil gi arbeidet styrke ved den oppvarmingen den tilfører.

*********************************

Isop

Dette er et sterk Ild krydder.

Den kan du bruke trekker penger, renser objekter, holder borte negativitet, beskyttelse, forvisning. Dette er en av de fremste renselsesurten. Ha den i urteposer eller i ditt bad. Heng den opp i ditt hjem for å rense det for negativitet.

*************************************

Jordbær

Dette er en plante som tilhører Vann elementet. Her du kan bruke den for å tilkalle deg, kjærlighet, hell, skjønnhet, mot graviditet- og fødselssmerter.

**********************************

Kamille

Den tilhører Vann elementet og styrker deg ved bruk ved Vinter- og Sommersolverv.

Bruk den for å bringer deg fred, roer nerver, kjærlighet, forhold (spesielt ekteskap), trekker penger og velstand, søvn, meditasjon og sentrering, renselse, beskyttelse, forbereder kropp og sinn på magi. Den gir deg en avslapning til meditasjon og hjelper deg til å få den sentrering som du trenger når du brenner den i din røkelse blanding. Drikk litt te før magisk arbeid. Brenn den alene for å få bedre søvn og ved meditasjon. Bruk den i bad før ritualer for kjærlighet. Has i amuletter for hell og fremgang. Og for rikdom og velstand.

 

*******************************

 

 

Kanel

Dette krydret har både Ild og Luft elementet i seg. Og vil gi den en varme som du trenger ved Vintersolverv. Brukes når du trenger helbredelse, penger, stimulerer klarsynthet, beskyttelse, spiritualitet, kjærlighetsformler, lidenskap og lyst (formler som krydrer sexlivet), kraft, suksess, lykke, hell, renselse, drømmemagi, arbeid med sinnet, kunnskap. Brent som røkelse frembringer den stor åndelighet, spiritualitet, beskyttelse, klarsyn og stimulerer din partners pasjon. Og som oljen kan du bruke den for å beskytte og er en fin smøreolje til magisk arbeid. Bær den som en amulett for å tiltrekke deg menn sin lidenskap. Bland den med helbredende urter for å tilsette energi og øke farten på helbredelsen, dette gjelder all helbredelse, men spesielt forkjølelse, influensa, tannpine, såre muskler, hjertet og nyrene.

 

*********************

 

 

Kardemomme

Styrers av Vann elementet. Bruk den for å øker lyst, kjærlighet. Og brenn den under kjærlighetsritualer. Brukes i urteposer for kjærlighet.

 

*******************

 

 

Karve

Er en som tilhører luften sitt element. Bruk den for hell, helse, beskyttelse, erindring og hukommelse, lyst og lidenskap, for tankekraft, ekteskap og for å huske drømme. Bær den i en pose om halsen for beskyttelse deg imot alt negativt. Og bland med andre kjærlighetsurter. Tilsettes i urteposer og i amuletter for å tiltrekke en elsker i det fysiske aspektet av kjærligheten. Bær frøene for å styrke din hukommelsen.

 

*******************************

 

 

 

Kattemynte

Tilhører Vann elementet. Brukes for å tiltrekker gode ånder, hell og fremgang, glede og lykke, skjønnhet, kjærlighet, evig vennskap, kattemagi og helbredelse av dyr. Brukes i teen promoterer glede og øker dyrs helbredelse. Bruk den i kjærlighetsposer sammen med roseblader. Og brukes i formler for glede og lykke. Dyrk den nær huset ditt eller heng den over inngangsdøren for å trekker til deg hell og gode ånder. Denne planten kan lage et psykisk bånd imellom menneske og katt. Gi urten til katten din og del et måltid med den. Brenn tørkede blader for kjærlighetsønsker.

 

*****************************

Kjerringrokk

Dette er en sterk Jord element urte. Som brukes i ritualer for fruktbarhet.

 

***********************

 

Kløver / Rødkløver

En flott plante i fra Luft sitt element. Her du kan bruk den for å få beskyttelse, penger, kjærlighet, troskap, suksess, hell og fremgang, fremmer sunnhet og helbredelse. Tilhører alvene. Hvis du bærer den som en «trebladet» kløver i en pose eller som amulett yter det beskyttelse og er symbolet for treenighet. Bæres den over høyre bryst gir den suksess i alt du foretar deg. Bærer du en firbladet kløver som amulett eller i pose om halsen hjelper deg den for å tiltrekke deg hell, å tiltrekke deg penger eller din klarhet i ditt hodet. Plantens alver vil hjelpe deg med å finne kjærlighet.

 

*******************

 

 

Koriander

Dette er et krydder som både bærer Vann og Ildens sitt element i seg. Bruk den for å tiltrekke deg kjærlighet, ekteskap, helse og helbred, beskyttelse av hjemmet, fred og et langt liv. Bruk frøene i urteposer og i arm lenker for kjærlighet. Frøene brukes i rituelle drikker. Brennes for å få et langt liv og kjærlighet. Frøene kan du brukes for å lage en kjærlighetsdrikk som du deler i mellom dere to. Dette er en av antikkens mest populære kjærlighetsdrikker: knus 3 ts. Korianderfrø i en morter og bland det med 1 dl. Vann. Skru på lokket og la glasset stå kjølig i en uke.


**********************


Korn

Brukes ved de store høytider om høsten som ved Samhain, Olsok, Høstjevndøgn. Den brukes for beskyttelse og fruktbarhet.

 

*****************

 

 

Krokus

Tilhører Vannet sitt element.

Bruk den for kjærlighet, visjoner, og kontakt med alver. Plant den i din hage for å tiltrekke deg kjærlighet. En gammel egyptisk formel sier at om krokus brennes som røkelse sammen med alun vil du vil se bildet av den som har gjort deg urett. Den er symbol på lyset og våren.


**************************


Kryddernellik

Dette sterke krydret har både Luft og Ild sitt element i seg. Bruk den i din blanding ved Vintersolverv.

Den brukes for å tiltrekke deg rikdom, driver bort negative krefter og fiendskap, tiltrekker gode ånder, kjærlighet, stopper sladder, renser områder, beskytter (spesielt barn i krybben), for tiltrekning, hukommelsen og intellektet, vekker lyst, gir mot, troskap, helbred, mot sorg, for rolig søvn. Brennes for å stoppe sladder om en selv. Bær nelliker for å tiltrekke det motsatte kjønn og vekke lyst, stimulere hukommelsen eller gi deg trøst. Bæres i amuletter for å utdrive negativitet og fiendskap og stoppe sladder. Ha den i urteposer sammen med mynte og rose for å få jaget bort sorgen og for å la deg sove rolig.

 

'***********************

 

Kvann

Dette er en sterk urt som har både Ild og Luft sitt element i seg. Bruk den ved Valborgsmesse og Lysmesse.

Denne brukes mot negativitet og onde ånder, for beskyttelse, spådom, visjoner, helbredelse, og for å få et langt liv. For ønsker, lys magi og i pengespill. Has i husets fire hjørner eller dyrkes for å holde negativitet og onde borte. Brukes den i badet for å renser den deg for negative vibrasjoner. Dyrk den i hagen og den beskytter hagen og hjemmet ditt. Bruk roten i beskyttelsesamuletter eller bæres for beskyttelse. Brenn bladene for å drive ut onde og bringe beskyttelse. Kvann forlenger livet ditt og virker mot sykdommer og onde ånder.

 

****************************

 

Lavendel

Tilhører Luft sitt element. Bruk den ved Sommersolverv. For din egen kyskhet, kjærlighet, i ekteskap, fred, glede og lykke, klarsynthet, søvn, beskyttelse, tiltrekker deg menn, troskap, renselse, utholdenhet, for hus velsignelser, helbredelse, for å se ånder, harmoni, et langt liv, tiltrekker deg alver. Brennes for helbredelse og er en sterkt helbredende urt som brukes i urteposer og badevann. Og til rituelle renselse. Planten kastes på Midtsommerbålet som offer til gudene eller brennes i røkelsen.

 

****************************

 

Lilje


Er en plante som tilhører Vann elementet. Brukes for å bryter kjærlighetsformler.

 

*********************

Løk


Tilhører vann elementet og er en som tar deg med til dine drømmer, helbred, beskyttelse, lyst, eksorsisme. Legg den under puten for drømmer. En løk som kuttes i to og plasseres i rommets fire hjørner vil absorbere sykdom. Begrav eller brenn den dagen etterpå. Gni ditt magisk redskap mot en halv løk for renselse. Den er hellig for månen sin energi og bruk den i alle ønsker som involverer månens energier. Legg løkrøtter og blomster rundt huset for beskyttelse. Brenn blomstene for å forvise en hvilken som helst dårlig vane og negativitet.

*******************************


Løpestikke


Tilhører Ilden sitt element. Denne bruker du for å fremme kjærlighet, imot ulykker, og for å bli vel ansett. Når du bærer den på kroppen sies å gjøre deg vel ansett av dine omgivelser.

 

**************************

 

Løvetann


Er en sterk plant som tilhører Luften sitt element og den er sterkest ved bruk til å feire Vårjevndøgn. Bruk den i dine spådom, søvn og drømmer. Når du ønsker å kalle på ånder og din kommunikasjon (via tanker) til dem. Blås på frøene for at de skal bære dine tanker om din elskede til fjern og nær. Lag deg en drømmepute av løvetann, samle inn bladene og røtter og la dem tørke i solen eller i ovnen. Sy en liten pute av bomullsstoff og fyll den med bladene. Heng puten over sengen eller legg den under hodeputen. Bladene må erstattes minst én gang i måneden. For å bruke løvetann til kraftdrømmer, samle fem løvetann og bind stilkene sammen med rosa bånd eller tråd. Heng dem så over sengen. Denne virker bare én gang. Løvetann nedgravd ved hjemmets nordvestlige hjørne bringer gode tider.

 

************************

Marikåpe


Tilhører vannet sitt element og brukes for å finne kjærlighet og  kvinnemagi.

 

*****************************

 

Mjødurt


Er en urt som tilhører Vann elementet. Bruk den for å fremme din kjærlighet, positiv energi, spådom, lykke. Brenn den tørkede urten for å løsne disharmoni i hjemmet.

 

**************************

 

Mose


Tilhører jord elementet og gir deg hell i penger. Og hjelper deg for å finne din egen verdi igjennom nord der du har din kunnskap.

**********************

 

Muskatnøtt


La deg lede av denne urten sin styrke som den henter i fra Luften sitt element. Bruk den i spådom, klarsyn, helse, meditasjon, styrker tankekraften, drømmer, penger, troskap, hell, velstand, tiltrekning. Bær den på deg som en amulett for spådom, hell og klarsyn. Brennes for velstand.

 

**********************

 

Mynte


Er en klar røst i fra Luft sitt element. Brukes i helbredelse, penger, øker seksuell lyst og lidenskap, beskyttelse, reise, fremgang, klare tanker. Ofres på alteret for å tiltrekke hjelpsomme ånder. Drikk teen for å klarne hodet før meditasjon, magi eller formler for kjærestepar som krangler. Bladene lindrer hodepine når de gnis mot pannen. Båret ved håndleddet forhindrer denne planten sykdom. Magebesvær kan ledes bort ved å lage deg en liten dukke med mynteblader og dynke den i helbredende oljer. For å fjerne negativ energi, dusj saltvann med en blanding av mynte, merian og rosmarin over stedet eller deg selv. Mynte på alteret tilkaller gode ånder og hjelper til under magisk arbeid. Dyrkes i din hage for beskyttelse.

 

**********************

Myrull:


Tilhører Jorden sitt element. Bruk den for å få hell, helbredelse, beskyttelse. Om en myrullsdott legges i sukkerskålen betyr det hell, slik det vil være om en dott kastes over høyre skulder ved soloppgang, da vil hellet komme til deg før dagen er omme. Plantet i hagen holder den borte spøkelser og ånder, det samme gjør dotter dynket i eddik og lagt i vinduskarmen. For å lokke tilbake en kjæreste en har mistet kan man sy en pepperdynket dott inn i en amulett som bæres. Å brenne myrull bringer regn.

 

******************


Nellikblomst


Tilhører Ilden sitt element.

Brukes i beskyttelse, helbredelser, for styrke og vitalitet. Brukes den i bryllup vil den bringer helbredende energier til kroppen.

 

**************************

 

Nøtter

Tilhører luftens og jordens element og brukes for fruktbarhet, velstand, kjærlighet og hell. Bruk for på toppen i staver i fruktbarhetsmagi.

 

''*******************

Pepper


Hører til Ild elementet. Brukes for beskyttelse, forvisning, mot sjalusitanker, mot, energi, eksorsisme. Tilsettes amuletter for beskyttelse mot negativitet og onde. Frigir sjalusitanker.  Bland pepper og salt og ha det rundt eiendommen for beskyttelse. Brenn for å kvitte deg med negative vibrasjoner på kontoret eller hjemme, eller før du flytter inn i et nytt hus (da sammen med salvie). Bær den med deg for å forhindre sjalusitanker mot deg. Hjelper deg å hente styrke og mot til å møte de tingene du ikke vil møte, men som du må.

 

***********************

Peppermynte


Er både i Luften og ilden sitt element. Brukes i kjærlighet, for å få klarhet i tankene, mental stimulans, energi, helse og helbredelse, rensende, søvn, drømmer, hell og fremgangsønsker. Has i amuletter for helbredelse av syke, eller legg urten på den syke / bilde av personen for raskere helbred. Ved å brenne bladene renser du hjemmet og driver ut alle sykdomsenergier. Has i puter for søvn. Bæres med andre urter for å gi ekstra kraft til kjærlighets- og overflodsritualer. Bruk den når det trengs forandringer i livet ditt.

 

*********************

 

Persille


Er en Jord og Luft element urt. Som du kan bruke i kjærlighet, ender kjærlighet, fruktbarhet, beskyttelse, renselse, rikdom, suksess, helbred, vitalitet, mot uhell. Kall på jordelementet og drikk teen, dette gjenoppretter en velbehagsfølelse. Derfor brukes den for å øke styrke og vitalitet etter operasjoner eller sykdom. Du kan tilsettes andre helbredende urter for å sette fart på ønsket om helbredelse. Bæres for beskyttelse. Has i ditt bad for å rense deg og mot uhell.

 

*****************

 

Pinselilje


Tilhører luften sitt element her Vårjevndøgn kommer sterkt inn. Brukes for å få bedre søvn, fred, harmoni, kjærlighet.

 

*********************


Potet


Jorden sitt element her du kan bruke den i din helbredelse imot, bildemagi og dukkemagi. Bæres mot tannpine, revmatisme, vorter og mot forkjølelse. Brukes til å lage dukker av.

 

********************

Påskelilje


Tilhører Vårjevndøgn og Vann elementet. Brukes for kjærlighet, fruktbarhet, hell.

 

******************


Ringblomst


Den tilhører Ild elementet.

Bruk den som beskyttelse, i drømmer, kontakt med alver, i forretningssaker, i rettslige saker, i ditt klarsyn og spådom, for et langt liv, i kjærlighet, i ekteskaps formularer, for å styrker kjærlighetsforhold, intimitet, og ved sjalusi. Blandes med andre urter i en pose, has i en amulett eller røkelse for å tiltrekke ny kjærlighet eller gi nytt liv til et allerede eksisterende forhold. Henges over sengen eller legges under hodeputen eller has i drømmepute for drømmer.

 

*********************

Rose:


Har både Vann og Ild elementet i seg. Brukes for kjærlighet, vennskap, helbredels, hell, fred, beskyttelse, drømmer, skjønnhet, tankekraft, spådom, søvn, ro, harmoni og mot stress. Dette er den ultimate kjærlighetsplanten og den vil bringe deg sann og ved varende kjærlighet og hjelper deg å ordne opp i problemer i et allerede eksisterende forhold. Røde rosekronblad brukes for skjønnhet og romantisk kjærlighet. Rosa kronblader brukes for vennskap, kjærlighet og glede. Rosevann brukes i kjærlighetsdrikker og i matretter. Kronbladene og knoppene tilsettes i badevannet, mens du tenker på den nye kjærligheten som du vil ha inn i livet ditt. Tørkede blomster brennes for kjærlighetsønsker. Kronbladene has i urteposer eller brennes for å øke helbredelseskraften til de andre urtene i blandingen. Brennes for en god natts søvn. Oljen brukes i rituelle bad for å gi ro, kjærlighet og harmoni med deg selv. Kronblader spredt i hjemmet demper stress og omveltninger der.

 

***************

Rosmarin


Denne urten er en skikkelig Ild element urt med sterk kraft i seg.

Bruk den til renser, for å øker kjærlighet, helbredelse, mot mareritt og depresjoner, for søvn, tankekraft, kunnskap, mot negativitet, velsignelser, beskyttelse, vitalitet, ungdom, lyst, eksorsisme, fordrivelse, for trofasthet, erindring / minne (øke hukommelsesevnen) Bladene brukes under puten mot onde ånder og mareritt. Has ved inngangen til din hage for å beskytte den. Bæres i urtepose eller som amulett for å beskytte mot negative energier eller ha den i ditt badekar. Brenn rosmarin og einer for helbredelse. Derfor brukes rosmarin i urteposer for kjærlighet og gis i gave til nygifte.

 

************************

Ryllik


Er en feminin kvinne urt som har Vannet sitt element. Plukkes ved Sommersolverv. Bruk den ved forvisning, gir mot, beskyttelse, kjærlighet, tankekraft, klarsynthet og spådom, mot negativitet. Holder parets kjærlighet for hverandre i live. Og bæres i pose eller som amulett mot negativitet. Brennes under kjærlighetsformler.

 

***********************

Røsslyng


Dette er en Vann elements plante og en Allehelgensaften plante også (inviterer ånder til å besøke). Bruk den som beskyttelse, gir regn (regnpåkallende), hell, kjærlighet (for en kort affære), spirituell utvikling, helbredelse og bringer fred. I dekorasjoner i hjemmet for fred og ro. Settes på alteret for å gjøre andre urter eller redskaper mer effektive og til å øke tankekraften. Brennes lyng sammen med bregner tilkaller det regn.

.

*************************

Salvie


Hører både til Jord og Luft elementet.

Brukes for å få et langt liv, beskyttelse, fremgang, ønskemagi, visdom , helse og helbred, renselse, beskyttelse av dyr, utholdenhet, fruktbarhet. Brukes i helbredende amuletter, røkelse og urteposer. Brukes ofte som fast alterrøkelse under ritualer. Brenn den i hjemmet mot urenheter og negative energier og for å beskytte. Brukes i urteposer og amuletter for alle helbredende ønsker og brennes eller legges nær en personlig ting fra den personen ønsket om helbredelse er på vegne av. Brennes, og røyken føres inn i alle rommets hjørner for å kvitte deg med negative energier, spesielt når du flytter inn i et nytt hjem. Drikkes som te for å promotere hurtig helbredelse. Brukes under meditasjon og for kontakt med ånderiket.

 

*****************************

Sitronmelisse


Tilhører vann elementet. Bruk den når du trenger kjærlighet, suksess, helbredelse og mot depresjon.

 

*************************

Smørblomst


En skikkelig ild element blomst. Bruk den til helbredelse og selvtillit.

 

*********************

Solsikke


Dette er en Ild og jord element blomster. Bruk den når du trenger fruktbarhet, ønsker, helse, visdom, maskulinitet, solkraft, styrke, beskyttelse. Frøene spises av kvinner som vil unnfange nytt liv. Frøene bæres om halsen i en urtepose eller på et kjede for beskytter mot sykdom. Små, enkle ønsker går i oppfyllelse før neste solnedgang om man ønsker seg noe, mens man kutter en solsikke i solnedgang.

 

*********************

Sopp


Er en vann element og brukes for hell og lykke, glede, fruktbarhet, potens, langt liv, ønsker, fred, helbred.

 

*************************

Stemorsblomst


Hører til Vann elementet og brukes ved nye tanker, erindring, kjærlighet, kjærlighetsspådommer og klarsyn, regnmagi. Bæres for å tiltrekke kjærlighet. Plant dem i en hjerteformasjon slik at de vokser og trives så vil kjærligheten også gjøre. Om blomsten plukkes, mens det fortsatt er dugg på den blir det regn.

 

************************

Stjerneanis


Hører til Luft elementet. Brukes ved tankekraft, hell, konsekrering, forvisning av negative energier.

 

********************

Strå


Hører til luft elementet og brukes ved hell, bildemagi, beskyttelse, renselse. Brenn ikke magisk ladete strå, det trekker uhell. Bruk strå til å binde sammen dukker. Brukes i bildemagi ved å forme stråbunter til forskjellige objekter osv; spesielt til bruk for beskyttelse.

 

*************************

Syre


Hører til vann elementet.Brukes helbredelse for fruktbarhet og indre verdier.

 

**********************************

Tepperot


Hører til ild elementet og brukes for å tiltrekke seg penger, beskyttelse, drømmer, søvn, renselse, veltalenhet, kjærlighet, visdom, helse, overflod. Ha uttrekket i ritualbadet for renselse og bruk det i renselsesriter. Bæres for veltalenhet (ta den med i retten, om du skal holde foredrag osv.) og beskyttelse. Tøm et egg og fyll det med tepperot. Teip igjen hullene og du har en beskyttende talisman for hjem og eiendom. Henges ved utgangsdøren for beskyttelse.

 

'**************************

Timian


Er en som tilhører Vann elementet. Brukes ved kjærlighet, spådom, søvn og drømmemagi, mot mareritt, gir mot, rensende, helbred, helse, mot negativitet, mot sorg. Brennes for renselse på magiske værelser eller steder. Has i puter mot mareritt. Bær en kvast for å forvise sorg. Brennes eller henges opp i et rom for renselse og forvisning av sorg. Brukes med andre urter for helbredelse. Ta et rensende bad med urten før lysmagi.

'*'********************

Tistel


En som tilhører Ildelementet. Brukes som beskyttelse, styrke, mot onde og negativitet, uimotståelig kjærlighet, helbred, eksorsisme, bryter trylleformler. Sies å kunne avverge onde varsler og drive bort onde makter og å holder fienden borte. Brukes til å vekke uimotståelig kjærlighet hos noen av det motsatte kjønn. En skål med tistler plassert i et rom letter humøret og stemningen for alle i rommet. Bær en tistel for økt styrke og energi. Dukker fylt med tistler brukes mot trylleformler. Planten driver ut melankoli og sorg om den bæres. For å kalle på ånder: legg noen tistler i kokende vann, ta gryten av varmen og ligg eller sitt ved den mens dampen stiger. Påkall åndene og de vil svare på dine spørsmål. Urteavkok sprayes i et rom for å hjelpe i helbredelsesprosessen etter en operasjon eller sykdom.

 

********************

Tulipan


Holder på Jord elementet. Brukes ved kjærlighet og ved å skulle komme seg inn til andre riker.

 

*******************************

Tusenfryd


Hører til Vann elementet. Brukes og gir kreativiteten et kick, lyst, hell, kjærlighet.

 

************************

Valmue

Hører til Vann elementet. Brukes for å fremmer kvinnelig fruktbarhet, trekker penger, hell og fremgang, kjærlighet, svar på spørsmål ved drømmer.

 

*********************

Vanilje


Hører til Vannelementet. Brukes i kjærlighet og lyst, hell, styrke, tankekraft.

 

****************

Vendelrot


Hører til Vann elementet. Brukes ved renselse og kjærlighet og harmoniønsker, fred, hell, beskyttelse, eksorsisme, søvn og drømmemagi, gjenforeninger, katter. Bruk den friske urten i poser for drømmemagi og bad for beskyttelse under søvnen. Brennes for gjenforening av kjærlighetsforhold (med tillatelse). Katter liker vendelrot.

********************

 

 

 

 

 

 


Dagrunn Nordeide   07.05.2016 


Dette er en serie bøker hvor forfatteren har fulgt sitt indre Flow og intuisjon. Lyttet til sitt indre univers og sine gaider og hjelpere

Det har ført henne på en indre og ytre reise som har ført henne  til spennende reisemål.


Ved å lytte til sin indre guddommelige gaider har hun blitt ledet,

Også det å kunne skille hva hun skal lytte til eller la gå.


Bøkene har vært en inspirasjons kilde for meg.

Fått meg til å bli enda mere bevist og lytte innover i meg.


Latt meg våge å bli gaidet.

Kjenne etter i hverdagens væren. Det behøver ikke føre til lange reiser.

Cristina sol har latt seg lede på lange og spennende  reiser hvor hun har møtt viktige milepæler, og bevissthet  endringer i sitt liv. Reiser Som var en del av hennes plan her  på jord. Som den vandrer arketype hun er  har hun latt seg lede til kilden som har ført henne til åndelig vekst i seg.


Det er spennende og morsomme bøker som kan lede og inspirere DEG til å finne DIN indre reise. 

Hun skriver på en ærlig og spontan måte som gjorde det lett for meg å leve meg  inn i hennes fortelling om sin Åndelige reise.


*******************************

     28.05.2016


Langs den åndelige vei er en bok som forteller hvordan Christina Sol tørr å lytte og følge den indre stemme og gaider. Med å reise til ukjente land og oppleve verden... Det er veldig flott å kan ta del i hennes reise med å lese bøkene hennes.. Det får deg til å tenke over ting som skjer i din hverdag også..  Anbefales å lese dem, flotte historier

Ellen Søyleland