KRYSTALL HEALING

 Christina Sol

 Filosof, Forfatter og Kunstner

Mail; Christina-sol@hotmail.no

Mob; +4748886000

Krystaller

 

Disse er noen fantastiske hjelper ...;DD Her de alle sammen er like unike som vi er ...Her de har sin spesielle energi...

 

Programer dem til det du vil og de er der for bestandig hvis du da tar vare på dem ...;DD De trenger også å få omsorg og pleie ...

Her rensing er viktig slik at de er klare for å kunne gjøre den jobbe som de skal...

 

Jeg har bestandig med meg min hjelper en ametyst som er med meg på mine reiser og er min smertestein ... Den har aldri sviktet meg i alle disse årene og den har reist over hele verden... Sikkert ikke bestandig på beste måte men den har overlevd ...

 

Jeg er glad for jeg har fått lov til å blitt kjent med noen av disse flotte skapningen...  Håper du også har det eller er på vei til å åpne deg opp for dem...;DD

****************************

 

For programerin..Rensing se på;

www. Albyrose.com

***************************

Agat

Farger som de kan ha er hvit-grå, lyseblå, oransje-rød, svart, som regel med bånd.

Og her kommer moseagat, sardonyx, blå blondeagat, jaspis, karneol, krysopras, sarder, prasem, plasma, heliotrop/blodstein.

.

Her kan de hjelpe deg med å bringer balanse imellom ens fysiske, intellektuelle, emosjonelle og spirituelle tilstand, motvirker fiendtlighet, forbedrer sansene, bringer sannheten frem i lyset og promoterer ærlighet, gir nye perspektiver og lærer en å akseptere situasjoner, emosjonell helbredelse, overkommer ensomhet og tristhet, hjelper på hukommelsen og konsentrasjonsevnen, mot søvnløshet, bringer behagelige drømmer.

Til Magisk bruk kan de beskyttelse, gi deg mot, sannhet, ærlighet, styrke, konsentrasjon, hukommelse, studier, kjærlighet.

Helbredelse problemer med bukspyttkjertelen, dårlig sirkulasjon, lite energi, depresjon, mental helse, søvnløshet.

************************

Akvamarin


Fargen er som regel fra lyseblå, turkis til blågrønn, transparent.

Hjelper deg for å få åpner opp psyken, hjelper dem som er veldig mottakelig overfor andres tanker og vibrasjoner og motvirker tankemanipulasjon fra andre (bæres da sammen med røykkvarts, for å balansere inntrykkene man plukker opp og sile ut det verste), roer nervene, angst og fobier, god meditasjonsstein, hjelper på verbal kommunikasjon og blokkert kommunikasjon.

Og til Magisk bruk styrker den de klarsynsevner (bæres rundt eller tett inntil nakken for å frigi tankene dine fra verdslige ting og slippe andre, mer åndelige energier til), fred, mot, renselse (ha et stykke akvamarin i et glass vann, sett det utenfor i fullmånens skinn i tre timer. Fjern steinen og drikk vannet for å rense deg og bringe mental årvåkenhet og klarsyn), styrker personlig kraft og auraen.

Hjelper deg med å kunne helbrede og reduserer stoffavhengighet, hjelper mot væskeansamlinger ved å styrke nyrene, leveren, milten og skjoldbruskkjertelen, renser kroppen, lindrer øynene, lindrer plager i nakke og halsregionen (bæres tett inntil halsen), reduserer hovenhet i kjertlene der og hjelper ved kronisk halsbetennelser (sammen med turkis, sodalitt, kalsedon og blå topas), lindrer tannpine og smerter i kjeven.

***********************************

Amasonitt


Fargen kan gå i fra grønn, turkis, kan også ha gule, hvite eller grå innskudd.

Her kan den hjelpe deg å reduserer selvskadende oppførsel, gir selvrespekt, selvtillit og selvsikkerhet, lindrer hodet og nervesystemet, kombinerer informasjonen man tar inn med intuisjon for bedre forståelse og samarbeidsevne, øker kreative evner og selvuttrykkelse.

Og til Magisk bruk er den bra når du ønsker deg suksess, stimulerer spådomsevner (legges på bordet ved lesing av tarot osv.) sannhet, tillit, ære, kommunikasjon, kunstnerisk inspirasjon, trekker forretninger (plasseres over døren).

Og ved Helbredelse reduserer den selvskading og risikofylt oppførsel, lindrer stress og utmattelse, emosjonelle forstyrrelser og etter effektene av følelsesmessige traumer, hals-, skjoldbruskkjertel-, nerve- og hjernerelaterte plager.

******************************

Ametyst


Kan hjelpe deg med å få roet ned følelser, reduserer stress, bringer optimisme, er oppløftende, bruk den som reiseamulett, sterk helbredelsesstein, øker mental årvåkenhet, forsterker andre spådomsverktøy dersom den oppbevares sammen med dem, under puten hjelper den mot søvnløshet og gir deg dine drømmer, bringer harmoni, intuisjon, renser sjelen, demper temperamentet, gir klarhet, stimulerer åndelig utvikling, hjelper en å overkomme tap og savn.

I sin Helbredelse renser den blodet, gir energi, god mot nakkespenninger om den festes til nakken, mot mage / tarmproblemer, hodepine og hudproblemer.

**************************

Asuritt


Fargen er dypblå.

Virkningen som den kan gi deg er at asuritt kalles for "himmelens stein", og sies å åpne ditt tredje øye og styrke klare tanker, mental årvåkenhet, klarsyn, intuisjon og spådom, en god meditasjonsstein som gjør det lett å falle i en meditativ tilstand, kontrollerer energistrømninger og kan bringe akkurat riktig mengde energi til enhver situasjon der du ønsker den. Asuritt fremmer også kreativiteten, inspirasjonsevner og evnen til å tilegne seg informasjon (ved eksamener ol.).

Og til Magisk bruk er den god ved tankekraft, klarsyn, spådom, drømmer, helbred, kreativitet. Fjerner blokkeringer som holder deg tilbake på det mentale plan når det gjelder klarsyn og en høyere bevissthet, utvider ens indre visjon. For astralreiser eller dyp meditasjon, teip steinen rett på pannen ved det tredje øyet, men ikke overdriv bruken, da en slik bruk av asuritt kan gjøre deg litt ujordet.

God ved Helbredelse av nakke- og halsrelaterte plager som sår hals, nakkesmerter, problemer med skjoldbruskkjertelen, hørevansker og astma. Styrker blodet ved å øke opptaket av oksygen til kroppen. Grunnet sin sterke assosiasjon til kobber, kan asuritten og kobber bæres mot gikt og reumatisme. Den kan også brukes til å trekke gifter ut av kroppen, da asuritten er en meget absorberende stein. Husk å alltid rense steinen etter helbredende bruk, men ikke bruk vann, det vil muligens ødelegge steinen. Før den heller gjennom røkelse av salvie eller marigras.

**************************

Aventurin 


Farge som den vanligst har er grønn (men den finnes også i gul, oransje, rødbrun, blå og grå), og har metallaktige stænk som glitrer, den er ugjennomskinnelig, men halvklar.

Du kan få denne Virkning av den her den grønne gir deg hell, balanserer ditt indre, stimulerer drømmer, styrker psyken, styrker selvfølelse og positivt livssyn, lindrer angst og stressede følelser, øker sans for humor og positivitet i bæreren.

Og til Magisk bruk kan du få hell og fremgang, hell i pengespill og kjærlighet, balanse, drømmer, positivitet, mentale krefter, trekker penger, jobb og ansettelse, fred, helbred, glede og lykke, stimulerer kreativitet og intelligens.

Helbredelse som den tilbyr deg er;

Blå hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer og styrker dem som lider av langvarige, tærende sykdommer.

Grønn er bra for psykoterapi, hjerteplager, lungesykdommer, øker musklenes fleksibilitet, forbedrer synet.

Fersken farget er bra for lungene, adrenalinkjertlene i hjertet og kjønnsorganene.

Rød sies å kunne stoppe sykdommer og helbrede forplantningsorganene, dersom den bæres over lengre tid (gjerne direkte på området lidelsen finnes) og renses under rennende vann og lades i sollyset en gang i måneden.

**************************

Beryll 


Farge er grønn, blå, rød, gul, hvit / klar.

De forskjellige sorter er: smaragd, akvamarin, morganitt, bixbitt, heliodor, goshenitt.

Og til Magisk bruk er den en god ved å få tankekraft, helbredelse, kjærlighet, energi, anti-sladder. På grunn av dens sterke assosiasjon med måneenergi, kan beryll bæres eller plasseres på alteret under ritualer. Har du mistet noe, kan du ved å holde beryll i hånden og visualisere objektet, muligens finne objektet du ser etter. Bæres for å trekke kjærlighet, og kan utveksles mellom par for å styrke forholdet.

Og i Helbredelse er den legendene forteller at oldtidens greske medisinere behandlet blære- og nyrestein ved å dyppe beryll i vann for så å gi pasienten dette å drikke. Steinen var viden kjent for sine helbredende evner. Det sies også at å det å bære beryll vil gjøre en lat person mer aktiv, og en uintelligent person smartere.

************************************

Citrin


Fargen er fra lysegul, gullfarget, oransje til brun, gjennomskinnelig.

Og den har virkning på en positiv måte på alle områder, fjerner alt negativt og beskytter deg, bringer velstand og suksess, åpner opp og gjør deg bevisst på intuisjonen din, lærer deg å omstille deg ved forandringer og gjør deg selvsikker, og den kan hjelpe deg med stemmen dersom du ønsker å bli bedre på å tale i offentlighet (for skuespillere eller foredragsholdere osv.). Citrin kan også hjelpe deg med å ta beslutninger og avgjørelser, og gjør det bedre i stand til å motta konstruktiv kritikk.

Og ved Magisk bruk er den god mot mareritt, for god søvn, beskyttelse, tankekraft, frigjør kreativitet, eliminerer selvdestruktiv oppførsel eller tendenser og øker selvtilliten, beskytter auraen din, lindrer milde depresjoner og tristhet, velstand, er en suksess-stein som bringer velstand og overflod, spesielt i forretninger og økonomiverdenen. Citrin fjerner negative energier uten å noensinne måtte renses, den utstråler en varm energi som bringer optimisme til bæreren. Tiltrekker seg overflod og er derfor ofte kalt "handelsmannens stein", da den plasseres i kasseapparatet eller i forretningslokalet for å promotere positiv rikdom, og for å opprettholde den.

Og ved helbredelse av magen, fordøyelsen og balanserer skjoldbruskkjertelen, renser og fjerner gifter som har bygget seg opp der, roer og lindrer i nødssituasjoner, forhindrer magesår, avgifter kroppen, hjelper med vekttap, sirkulasjon og synet.

***********************

Diamant


Farge på den er klar, gjennomsiktig diamant er den mest verdifulle, men diamant kommer i mange farger, hvit med nyanser av gult, grønt og brunt, blå, rød, rosa, grønn, brun og svart.

Og den virkning som den kan ha er å blokkere energistrømningene til bæreren dersom han / hun har negative tanker eller følelser. Diamanten former og styrker kjærlighetsforhold (forlovelsesringer) i vår moderne tid, men det finnes ingen historiske kilder for dette, oldtidens romere bar diamant for å gi mot og styrke til soldater, og den sies å gi langt liv, spesielt til forhold, balanse, klarhet og overflod, den forsterker tankene dine, både på godt og vondt.

Og for Magisk bruk er den god ved seksuelle problemer, beskyttelse, mot, fred, helbred, styrke, god for meditasjon, styrker kropp, sinn og ånd.

Og den Helbreder der den bryter ned blokkeringer i kronechakra og i personligheten din, fjerner stress i særdeles utmattende perioder og under rekonvalesensprosesser (ved å legge en diamant i et glass vann over natten og så drikke vannet). Legg diamanten på ditt tredje øye for å bekjempe mentalsykdom.

******************************

Fluoritt 


Farge kan være fargeløs, fiolett, blå, grønn, gul, rød, oransje, rosa, blåsort, brun, er ofte flerfarget i en og samme stein.

Og den virkningen som den har er å hjelper deg med å grunne og kontrollere overdreven mental, emosjonell og nervøs energi, er en sterk helbreder som påvirker alle chakra, renser auraen, for kanalisering, tidligere liv og kommunikasjon med naturånder.

Og til Magisk bruk er en den God for tankekraft, arbeid med det ubevisste sinnet, kan hjelpe til med å sortere tankene dine og gir deg tålmodighet til å holde følelsene dine for deg selv inntil du ser en situasjon i sin helhet.

Og som en Helbredende er den fin å bruke sammen med andre steiner ettersom den rydder veien for de andre steinene og effektiviserer deres kraft. Øker energinivået, konsentrasjonsevnen, fjerner smerte (legges direkte på stedet), pusteproblemer, kroniske eller væskende sår, hudsykdommer, gikt. Stimulerer cellenes regenerasjon.

****************************

Granat 


Farge kan være i fra rød, oransje, gul, grønn, blå, fiolett, brun, svart, rosa, fargeløs.

.

Og den virkning som den kan gi er beskyttende, romantisk og sensuell, for suksessrike forretninger, ekstra magisk krutt.

Og ved Magisk bruk er den god som en helbredende, beskyttelse mot alt negativt, styrker auraen, returnerer negative energier dit de kommer fra, mot sladder, styrke, romantisk kjærlighet, varig vennskap, lidenskap, øker sensualiteten, seksualiteten og intimiteten, for positive tanker, selvtillit, demper sinne, for suksess i yrket du har valgt, forretninger, mot mareritt, hold en granat i hånden eller på toppen av hodet når du utforsker eller mediterer over tidligere liv.

Og som Helbredende er den rød granat assosieres med bukspyttkjertelen og milten, mot depresjon, gir ekstra energi og styrke. I følge folkloren, skal granat kunne helbrede blodet, hjertet og lungene.

******************************


Heliotrop / Blodstein / Blodjaspis 


Farge for en klassisk heliotrop er mørkt grønn kalsedon med røde flekker av jernoksid eller jaspis. Noen ganger er flekkene gule (plasma).

Virkning som det sies at heliotrop har er evnen til å forutse fremtidige hendelser ved å skape ekstreme meteorologiske tilstander, som igjen virker som et forvarsel om det som skal komme. Hjelper deg å ta avgjørelser og å holde hodet kaldt i ekstreme situasjoner, f.eks. overlevelsessituasjoner, og å vinne konkurranser. Renser blodet og kroppen.

Og til magisk bruker den god til å stoppe blødninger, helbredelse, mot, rikdom, styrke, seier, makt, forretninger, juridiske saker, jordbruk (bæres ved såing), konkurranser, problemløsing, roer sinne og aggresjon, lindrer angst, hjelper til ved magiske formularer og å få kontroll over negative ånder. Og bæres i dag for å hjelpe mot blodsykdommer. Legg en heliotrop i kasseapparatet eller ved dataen for å trekke penger til forretningen din, eller bær en i lommeboken for personlig velstand.

Og som Helbredelse renser den blodet og alle organer som er knyttet til blodomløpet, avgifter hele kroppen, helbred generelt, depresjon, angst og emosjonelle smerter.

*************************

Hematitt 


Farge er svart, stålgrå, rød, rødbrun, blank / metallisk.

Og den virkningen som den sies å ha er helbredende og hjelper deg til å jorde deg og fokusere tankene, spesielt når det gjelder logisk tenkning (matematikk), gir mot. Balanserer kropp, sinn og sjel og kontakten mellom disse.

Og til magisk bruk er den god som en helbredende, jording, fokus, spådom, mot negativitet, gir mot. Hold en hematitt i hånden mens du visualiserer hvordan sykdommen din forsvinner. Legg så steinen direkte på det syke området.

Og Helbreder her den stopper blødninger, stabiliserer blodsirkulasjonen, hyperemi, bekjemper emboli / blodpropp, stimulerer kroppens opptak av jern, som igjen forbedrer oksygeninntaket, mot stress og nerver. Hematitt båret direkte mot huden kan, for noen, skape hudirritasjon eller betennelse, så undersøk om du får noen reaksjoner på steinen før du bærer den. Bruk aldri hematitt dersom du har betennelser, da den kan forverre dem.

Rensing: putt aldri hematitt i vann, men legg den sammen med andre polerte steinkrystaller / kvarts for å trekke ut dens negative energier og erstatte dem med positiv energi.

***********************

Jade 


Farge er primært grønn eller oransje, men finnes også i hvit, gul, rød og blå. Nefritt er som regel kremhvit til grønn, mens Jadeitt har et videre spekter av farger, blå, lavendel-fiolett, rosa, smaragdgrønn.

Og den virkning som den har er å tiltrekke seg kjærlighet, bra for forretningsfolk og musikere, drømmestein, beskytter mot negative energier, hjelper deg å oppnå dine drømmer og mål og manifestere dine ideer i den fysiske verdenen. Bringer ro, fred og balanse, mot, medfølelse, rettferdighet, generøsitet, ydmykhet, rikdom og et langt liv.

Grønn for ro, harmoni og fred, mot depresjon, negative ånder og kan gi meget levende drømmer.

Svart hjelper deg om du føler du blir angrepet, steinen gir det styrke til å kjempe imot for å "overleve".

Blå nøytraliserer den karmiske påvirkninger og de medfølgende emosjonelle problemene dette bringer, hjelper deg å slappe av og meditere.

Brun til Grå roer ned, eliminerer overflødig energi, lærer deg å vende deg til nye omgivelser eller fjerne negative forstyrrelser i hjemmet.

Lavendel farget bringer nye ideer og kreativitet, hjelper deg å forstå dine drømmer og bearbeide etterdønningene av et negativt kjærlighetsforhold du har avsluttet.

Oransje og Rosa gir deg sunn fornuft og skepsis.

Rød hjelper deg å hanskes med følelser av sinne og løsner spenninger.

Hvit er for å få ro, fred, grunning, hjelper deg med å ta avgjørelser.

Gul er en som lærer deg å forstå det motsatte kjønn.

Og til magisk bruk er den fint til kjærlighet, helbredelse, et langt liv, visdom, beskyttelse, hagearbeid, velstand og penger, hell.

Legg et stykke lavendelfarget jade under puten for å oppleve intenst levende drømmer. Dersom du ønsker å øke din forståelse og tolkning av drømmer, bruk grønn jade sammen med lavendelfarget jade.

Heller bær et armbånd av jade i forskjellige farger for å hjelpe deg med å takle de vanskeligheter livet bringer.

Og til helbredelse er jade er en stein som styrker hjertet og nyrene, nervesystemet og immunforsvaret. Den helbreder organene og renser blodet. Hjelper spesielt barn å bekjempe sykdom.

************************

Jaspis 


Fargen er i alle nyanser, som regel rød, brun, gul eller grønn, med flekker, striper eller bånd i hvit, gul, brun eller rød, ugjennomskinnelig. Ensfarget jaspis er meget sjelden.

De forskjellige sortene er agat-jaspis, båndjaspis, basanitt, heliotrop, dalmatinerjaspis, egyptisk jasper, hornstein, landskapsjaspis, nunkirchnerjaspis, oceanjaspis, plasma, prasem, silex, tysk jaspis.

Og den virkning som den sies å has er beskyttende, samler og stiller chakraene, balanserer yin /yang-energier, stabiliserer og helbreder, kontrollerer følelsene.

Og til magisk bruk er den en som helbreder, beskyttelse, helse og skjønnhet.

Rød en sterk beskyttende stein, returnerer negative energier til sender, for helse og helbredende formularer, bæres av unge kvinner for skjønnhet og ynde.

Grønn bæres som talisman for god helse og helbred, sett et grønt stearinlys i midten av en ring med jaspis for å drive bort sykdom og bringe helbred, bær grønn jaspis for fredfull søvn og for å bli mer empatisk overfor andre, deres følelser og emosjonelle tilstander.

Gul bringer energi og får deg til å føle deg sterkere og i bedre fysisk form.

Brun bær brun jaspis for å sentrere og grunne deg selv etter magiske ritualer eller spirituelt arbeid, eller dersom du er en person som lever med hodet i skyene.

Svart brukes dersom du ønsker å få være i fred.

Og til Helbredelse er den en som stimulerer seksualitet og fruktbarhet ved pålegging (rød jaspis), for behandling av leveren, milten, bukspyttkjertelen (rødbrun jaspis), vekttap (drikk jaspisvann en time før hvert måltid, dette lages ved å legge en jaspisstein i vann over natten), forstoppelse (drikk et helt glass jaspisvann annenhver dag med en gang du står opp om morgenen), overgangsalder (gul jaspis, drikk jaspisvann hver dag), styrker immunforsvaret (gul jaspis), sies å lindre smerter ved barnefødsler.

Rensing av disse steinene bør renses etter hver gang den brukes, hold den under varmt, rennende vann og legg den i en skål med polerte hematittsteiner for å lade den igjen.

***************************

 

Jet / Gagate


Fargeer svart eller mørkt brun, kan ha metallskimmer, ugjennomskinnelig.

Og den virkningen som den har er å beskytte mot onde energier og negativitet, absorberer negativ energi (depresjoner), trekker negativ energi ut av auraen og avslører underliggende negative tanker og følelser i underbevisstheten, sympatistein, lindrer sorg, hjelper bæreren å reagere raskt og konstruktivt på alle slags problemer som oppstår, kan hjelpe deg med å stabilisere økonomien din.

Og til magisk bruk er den en som beskytter, spådom (bruk flate, blankpolerte biter av jet), hell, god helse, bearbeiding av sorg, beskyttelse mot onde ånder, magiske formularer og heksekunst, fiender, mot mareritt, vold og irrasjonell frykt som styrer livet ditt.

Og som en Helbreder er den god ved hodepine / migrene som ligger rett bak øynene, mot tannpine, mageproblemer, forkjølelse, lymfeplager, svulster (males til fint pulver, blandes med bivoks og smøres på svulsten), lindrer sorgfølelser, depresjon og humørsvingninger, øker viriliteten.

Rensing: bør renses ofte, og legges i en skål med havsalt en natt, og andre steinkrystaller / kvarts den neste natten for å lade den. Bruk ikke vann eller sollys.

*******************************

Kalsedon 


Farge er melkehvit, grå-blå, brun til nesten svart eller fargeløs (underkategorier / sorter av kalsedon finnes i mange fargevarianter), halvgjennomskinnelig.

Og den virkning som den har er for fred og ro, beskyttelse mot negative energier og vibrasjoner, bra for hals og nakke.

Og til magisk bruker den en som jobber for fred, mot mareritt (under puten), for reiser, beskyttelse og hell, mot svart magi eller angrep på ens person gjennom magi eller tankekraft da den stopper negative vibrasjoner og absorberer de positive.

Blå balanse mellom kropp, sinn og ånd, reduserer fiendtlighet, sinne og irritasjon, bringer ro og fred, mental og emosjonell stabilitet.

Blå / Grå / Fiolett hjelper deg med å kvitte deg med uønskede ting i livet ditt og holde deg unna emosjonelt kaotiske forhold og situasjoner som kan skape uro.

Grønn lærer deg å bli mer kjærlig og omtenksom i din samhandling med andre mennesker.

Rosa styrker selvtilliten, hjelper deg å ta mer vare på utseendet ditt.

Hvit virker som et skjold mot negativitet samtidig som den renser auraen, stabiliserer følelsene dine i vanskelige tider.

Og til Helbredelse av nakke- og halsproblemer, problemer med mandlene og stemmebåndene, mot infeksjoner med feber og betennelser. Kalsedonvann mot heshet kan lages ved å koke steinen med en klype salt. Rensing: bør renses en gang i måneden, hold den under varmt, rennende vann og la den ligge sammen med en ametystgeode over natten dersom det er mulig.

************************ 

Kalsitt / Kalkspat 


Fargen er som regel klar eller hvit, men finnes også i gjennomskinnelige farger av gul, rosa, rød, oransje, grå, grønn, brun, svart, lilla.

Og den virkning som den har er generelt å øker energien, beskytter, renser, grunner og sentrerer, en god studiestein som hjelper deg å tilegne deg kunnskaper fra bøker og forelesninger.

Og til magisk bruk er den en spiritualitet, sentrering, fred, kjærlighet, helbred, renselse, penger, beskyttelse, energi, på grunn av dens evne til dobbeltbrytning av lyset, brukes den til å "fordoble" styrken på magien du utfører ved å ha den på alteret eller bære den på deg.

Blå går på resept og vann elementet og bæres på kroppen for helbredelse, balanserer det emosjonelle plan, fjerner blokkeringer, forbedrer hukommelsen og minnet, bra mot lathet, forbedrer kommunikasjon mellom uenige parter, bær og bruk ved rensende ritualer.

Brun, Gull eller Gul bringer klarhet i en situasjon eller en livssituasjon generelt.

Grå nøytraliserer karmiske påvirkninger midlertidig, mot kaos og overdrevne følelsesutbrudd.

Grønn går til jordelementet og for å til trekker penger og velstand inn i hjemmet.

Oransje går til ild element gir styrke til kroppen når den holdes, reduserer skepsis og beskytter deg, balanserer følelser, fjerner frykt, fobi og depresjon, fjerner blokkeringer som står mellom deg og ditt fulle potensiale.

Rosa hører med til vann element holdes i hånden for å bringe ro og for å sentrere og grunne deg, fjerner frykt, stress og spenninger, mot mareritt, bringer selvkjærlighet, brukes også i kjærlighetsritualer.

Rød er en som suger opp alle negative følelser fra både kropp og sinn, gir indre styrke, hjelper på problemløsing, tiltrekker kjærlighet.

Fiolett jobber for fred og harmoni, sorgprosesser.

Svart hjelper for depresjon, kjærlighetssorg, angst ved tap av jobb, å takle uventede forandringer, hjelper deg å se lyset i enden av tunellen, å se sannhet, hjelper deg å planlegge alle aspekter ved en situasjon.

Hvit / Klar høre til vann elementet og er en spirituell konsentrasjon og årvåkenhet, selvkjærlighet, følelse av selvverd, god for meditasjon, hjelper en å se doble betydninger i muntlig kommunikasjon, forbedrer minnet, astralreiser, forsterker kontakten mellom kroppen og sinnet og er bra for helbred gjennom visualisering.

Og ved helbredelse bør kalsitt renses under rennende varmt vann og lades ved å legge den sammen med salt over natten.

Blå stimulerer metabolismen, styrker immunforsvaret, stabiliserer hjerterytmen, senker blodtrykket og lindrer smerter generelt.

Klar reduserer spenninger, helbreder øynene og synet, lindrer migrene.

Grønn stimulerer immunforsvaret, absorberer negativ energi som gikt eller bakterielle infeksjoner, bra for knoklene, leddene og musklene, da også hjertet.

     Rosa er bra for kroppens væsker.

     Rødbrun er helbreder og balanserer metabolismen.

Oransje er en helbreder for forplantningssystemet, reduserer slimdannelse og lindrer galleblæreplager.

*********************

Karneol 


Farge er melkehvit til oransje, rød eller brun, halvgjennomskinnelig.

Og virkning i fra den er god for blodet, stopper blødninger, hjelper deg å konsentrere deg og å finne deg selv, fjerner negativitet og depresjon, kan hjelpe deg i gang med karriereplaner og få deg videre i livet, tar negativitet og erstatter den med positivitet, øker seksuell energi.

Og til magisk bruk er den beskyttelse, veltalenhet, helbred, mot, stilner sinne, hat, misunnelse og sjalusi, mot depresjon, tvil og negative tanker, grunner deg og gir deg kontroll over ditt eget liv dersom du føler livet ditt står stille, stimulerer kreativiteten, forsterker konsentrasjonsevnen, gir deg styrke og mot til å tale i store forsamlinger og setter fart på og sikrer suksess i karrieren din eller jobbjakten, hjelper deg å fullføre det du har begynt på eller å få ideer ut i livet. Bra for stemmen (sangstemmen). Bær den når du går til sengs med din partner for å øke dine seksuelle impulser og energi. Renses en gang i måneden under varmt, rennende vann og lades i solen i lange perioder. Bær den så den berører huden.

Og helbredelse er at den hjelper på fordøyelsen og smerter i nedre del av magen, spesielt ved graviditet (legg da steinen på skambeinet i 20 minutter om dagen for å redusere smerter). Stimulerer produksjonen av nye blodceller, stopper blødninger og renser blodet, helbreder åpne sår, reumatisme, nyrestein og generelle problemer med nyrene.

**********************

Korall 


Fargen er den mest verdifulle korallen er rød, men den finnes også i rosa, hvit og blå.

Og den virkning som den har er å beskytte deg, roer følelsene, bringer fred innvendig, forsterker intuisjonen og visualiseringsevner, hjelper deg å bruke og forstå magi og kommunikasjon med oldtidens ånder for å utveksle kunnskap og visdom.

Og for magisk bruk er den en som helbreder, fred, visdom, beskyttelse mot det onde øyet, demon, mot ulykker, vold, gift og sterilitet.

Og til helbredelse er det bruk mørkerød korall for å varme opp og stimulere blodsirkulasjonen, rosa korall bringer harmoni til hjertet, rød og hvit korall helbreder mentalsykdommer og anemi, de styrker sirkulasjonen og bein i kroppen, og stimulerer ny vevsdannelse, regulerer menstruasjonssyklusen.

**********************

Kvarts / Bergkrystall / Klar Kvarts


Fargen er klar, hvit, svart, brun, rosa, gul, fiolett, tofarget (gul og fiolett), gjennomsiktig.

Og virkning er å forsterker din 6. sans, hever energi ved å absorbere, lagre, balansere, forsterke, fokusere og videresende den, kanaliserer universal energi, låner sin energi til andre krystaller, hever energinivået til det høyeste mulig punkt, klarner tanker (ettersom de er en form for energi), hjelper på manifestasjoner, helbred, meditasjon, beskyttelse, kanalisering, harmoniserer miljøet rundt deg og personlige forhold, forviser negativitet, renser og klarner det spirituelle, mentale og fysiske plan, en sterk beskytter, bringer visdom, hjelper på emosjonelle prosesser, kreativitet og inspirasjon, bra ved studier, for konsentrasjon og å holde på den informasjonen du har tilegnet deg. Hjelper deg å komme i kontakt og kommunisere med ånder, astralreiser, klarsyn, visjoner, kanalisering, drømmemagi og det å huske drømmene dine.

Og til magisk bruk har den en kraft, energi, beskyttelse, helbred, meditasjon, balanse, visdom, inspirasjon, studier, kreativitet, spiritualitet og magi, spådom, astralreiser, drømmemagi.

Kvarts brukes ofte i flertall i sirkelen og i ritualer, da gjerne i antallene 5, 7, 11, 13 eller 21.

Kvarts er en god erstatningsstein dersom du mangler en krystall eller ikke vet hvilken du skal bruke, og den går godt sammen med alle andre krystaller i en amulettpose osv.

Bruk en kvartskrystall til å toppe staven din, ettersom den absorberer intensjon og rettleder energier perfekt hver gang.

Krystallkuler av kvarts er fantastiske til spådom.

Oppbevar en kvartskrystall sammen med spådomsverktøyene dine (tarotkort, runer, pendel osv.) for å heve kraften deres.

Oppbevar en kvartskrystall i urteglassene dine (og sammen med andre magiske ingredienser), tinkturer og remedier for å promotere helbred.

Hvisk ønsket ditt til krystallen om morgenen og legg den på alteret ditt før du drar hjemmefra, og den vil bearbeide ønsket ditt hele dagen mens tankene dine er opptatt med mer hverdagslige ting.

Og som helbredelse er den en av de sterkeste og mest allsidige krystaller til helbredende formål, brukes til alle sykdommer og plager. Den stimulerer immunforsvaret, balanserer kroppen, renser og styrker organene, helbreder kronisk utmattelsessyndom, gikt, skjelettplager, depresjon, fibromyalgi og tarmproblemer. Bruk kvarts til å forsterke den helbredende effekten av andre krystaller.

Og for helbredelse, pek krystallen mot det syke området av kroppen og visualiser et hvitt eller farget lys av helbredelse som strømmer fra krystallen og inn i kroppen.

Og legg en kvartskrystall i et glass friskt kildevann og la det stå i solen hele dagen, drikkes for å forbedre eller helsen.

Rensing av kvarts er meget lett å rense, og kan brukes til å rense andre krystaller.

*********************

Lapis Lazuli 


Farge er dypblå, kongeblå med små flekker av gullglimtende pyritt.

Og virkningen er å beskyttelse, spesielt for barn, intuisjon, bringer klarhet og årvåkenhet, innsikt, intellekt, gammel visdom, objektivitet, lederegenskaper, juridiske saker, beskytter mot magiske angrep og lindrer angst og søvnløshet. Er en god meditasjonsstein.

Og til magisk bruk er den en helbreder og gir glede, kjærlighet, troskap, tankekraft, beskyttelse, mot, visdom, kunnskap, intellekt. Man må heve ens mentale, emosjonelle og spirituelle energier for å få kontakt med lapis lazuli, da det er en høykvalitetsenergistein. Den kan hjelpe deg med å slette fortiden din, eller gi slipp på ting du bærer med deg.

Holdes i hånden eller plasseres i nærheten av lilla og blå stearinlys under helbredelsesformularer.

Er en god studiestein, da den fremmer visdom, kunnskap, intellekt og årvåkenhet.

Og for helbredelse balanserer den skjoldbruskkjertelen, styrker nakken og stemmebåndene, lindrer sår hals og betennelser og irritasjon i nakke, hals og hode, feber, dårlig syn. Lindrer angst og søvnløshet.

************************

Malakitt


Farge er grønn med karakteristiske bånd og sirkler som ligner påfuglfjær, ugjennomskinnelig.

Og den virkning som den har er å helbrede, absorberer negative energier fra auraen og stopper uønskede energier og stråling fra f.eks. tv, data, mikrobølgeovn, fremmer kjærlighet og emosjonell stabilitet, balanse, meditasjon, hjelper konsentrasjonen, for indre fred og ro, lindrer skyhet, er en transformasjonsstein som hjelper deg å ta ansvar for dine handlinger og innse hva du må endre for å komme videre. Forsterker den sinnstilstanden du er i når du bærer steinen.

Og til magisk bruk har den kraft, beskyttelse (spesielt for barn), kjærlighet, overflod og velstand, fred, suksess i forretningslivet, forandring, søvn.

Sies å advare dens bærer om farer ved å gå i stykker.

Bær den, hold den eller legg den på alteret for ekstra magisk kraft.

Å bære malakitt mot huden nær hjertet, sies å utvikle din evne til å elske noen, og bringer kjærlighet din vei.

Ettersom steinen er hellig for Venus / Afrodite, er den perfekt for kjærlighetsformularer.

Forsterker den energien du sender ut.

Og for Helbredelse fremmer den vekst og styrker, god for gravide, mot smerter, mot smerter i hjertet og hjerteproblemer som skyldes astmaanfall, styrker den optiske nerven i øynene dersom man bader øynene i malakittvann hver dag, mot gikt og svulster, depresjon, god søvn, betennelser.

**************************************************

Månestein 


Fargen kan være i mange forskjellige varianter i fra blå, grå og hvit til rosa, brun og grønn. Delvis gjennomskinnelig med en slags myk glans som minner om månens lys. Dette skyldes en innvendig lysrefleksjon i steinen.

.

Og den virkning som den gir er å være en reflekterende, beroligende, styrker intuisjonen og tankekraften, balanserer, oppfyller ønsker, hjelper deg å gå ned i vekt, med hagearbeid, meditasjon, stress, angst, hormonproblemer, fremmer intuitive evner, bringer fleksibilitet og flyt inn i livet ditt. Lærer deg å bli komfortabel med din mykere, feminine side og alt som følger med dette (kjærlighet, oppofrelse, omsorg), dette kan hjelpe over aggressive kvinner og menn som sliter med å vise følelser. Bra for bønder, gartnere, artister, dansere og unge menn.

Fersken- / Aprikosfarget Månestein er beroligende, feminin energi, letter følelsene og gjør deg mindre kritisk til selvbildet ditt, minner deg om din egen verdi i samfunnet, øker sensualitet og lidenskap.

Regnbuefarget Månestein: feminin visdom, reflekterende og beroligende, styrker intuisjonen og mottakelighet, bringer balanse og harmoni, føles rensende og oppløftende.

Sølvgrå Månestein bringer refleksiva og intuitive energier, lindrer frustrasjoner og lærer deg evnen å følge livets bølgedaler på en harmonisk måte.

Rosa Månestein har feminine energier, fjerner seksuelle ubalanser, gir deg kontakt med dine egne følelser.

Og den magisk bruk er kjærlighet, fruktbarhet, spådom, søvn, hagearbeid, beskyttelse (spesielt på reise over hav eller om natten), ungdommelighet, vekttap, tankekraft, intuisjon, klarsyn, telepati, rikdom, nye begynnelser.

Og bruk månesteinen til fysiske og praktiske mål ved voksende måne, og spirituell magi ved minkende måne. Månestein er sterkest ved fullmånen, men det sies at man bør prøve seg frem med hvilken månefase man er mest komfortabel med å bruke den under, ettersom dens evne til å åpne bærerens spirituelle sinn kan bli ganske intenst for enkelte.

Og den brukes for å trekke til deg kjærlighet og forhold. Legg månesteiner i en sirkel om et rosa stearinlys under fullmånen. Tenn lyset og visualiser deg selv i et kjærlighetsfylt forhold.

Og den brukes ved spådom for dens evne til å fremme tankekraft og profetiske egenskaper. Oppbevar gjerne steinen sammen med spådomsverktøyene dine når du ikke bruker dem (tarotstokk, krystallkulen, runer osv).

Den hjelper deg å komme i kontakt med den feminine siden av personligheten din, og Gudinnen eller andre lignende guddommer.

Brukt sammen med granat, vil månestein bringe sannheten frem i lyset og avsløre ukjente fiender. Den fremmer kontakt med dine åndeguider / hjelpere / skytsengler. Legges under puten sammen med ametyst for rolig, fredfull søvn.

Og ved helbredelse er steinen god for kvinner og kvinneplager, svangerskap og fødsel, fjerner blokkeringer i lymfesystemet, helbreder og balanserer magen og fordøyelsen, bukspyttkjertelen, hypofysen, reduserer hevelser og overflødige kroppsvæsker, søvnløshet.

****************************

Obsidian 


Fargen er svart, grå, mørkebrun eller mørkegrønn, i sjeldnere tilfeller rød, blå og grønn, virker ugjennomskinnelig, men holdes den opp mot lyset kan man se at den er glassaktig og klar, ensfarget eller med flekker eller bånd.

Og dens virkning er at svart obsidian er en av de mest vanskelige steiner å bruke dersom du ikke er klar for å takle både de positive og de negative sidene ved livet, kan hjelpe deg med å møte utfordringer og behandle karma fra tidligere liv, den absorberer og eliminerer negative energier og tillater deg å komme i kontakt med underbevisstheten din og eventuelle blokkeringer der. For emosjonelt helbred, bruk helst sammen med klar kvarts. Steinen jorder og sentrerer deg, fremmer objektivitet, men om den blir for intens for deg, prøv å holde en klar kvarts i hånden mens du spår for å balansere kraften obsidian besitter. Lindrer smerte, reduserer spenninger, sinne, frykt og kritikk, løsner energier, setter fart på sårheling. Den styrker den svake og beskytter den føyelige fra misbruk.

Svart, brun eller gyllen obsidian beskyttende spesielt mot angrep på dine følelser, fjerner negativitet, hjelper deg å overkomme dårlige vaner og avhengigheter.

Mahogni-obsidian får deg til å føle deg selvsikker, tiltrekkende og gjøre deg komfortabel med din egen seksualitet, motiverer deg til å ta positive avgjørelser.

Regnbueobsidian balanserer og stabiliserer energi, hjelper å fjerne frykt, spesielt i situasjoner med misbruk.

Snøfnuggobsidian hjelper deg med logisk tenkning, bæres for å forhindre at du blir utnyttet av andre, avslører det du må forandre i ditt liv for å komme deg videre.

Blå er kommunikasjonssteinen, stimulerer halschakra, kommunikasjon, astralreise, tarot spådom, beskytter mot negativitet og er en sterkt beskyttende reisestein, god for sensitive og ømfintlige individer.

Og ved magisk bruk beskytter den, jorder den og sentrerer, spådom, fred, absorberer og eliminerer negative energier, seksualitet og tiltrekning, kommunikasjon. Bæres under ritualer og formularer for beskyttelse.

Og for helbredelse er den en sterkt helbredende stein, men bare for enkelte, hjelper plager i magen og tarmene, avgifter milten og leveren, forbedrer synet.

Rensing: bør renses ofte dersom du bærer den daglig, da den har en tendens til å trekke til seg andre menneskers destruktive og mørke tanker eller negativitet.

******************************

Onyx / Onyks 


Fargen er lag på lag med varierende farger fra elfenbensgulhvit, grå, rød, brun, med bånd i hvitt eller svart, eller svart med hvite bånd.

Og den virkning som den har er regenerasjon, glede, intuisjon, instinkter, reduserer seksuelle lyster og hjelper deg å forandre dårlige vaner og øke selvkontroll, bringer styrke spesielt til atleter eller mennesker som lever eller jobber under sterkt press både mentalt og emosjonelt. Onyx sies å holde bærerens historie i seg, og er derfor en fin stein for spirituelt arbeid.

Og ved magisk bruk er den beskyttelse, mot "svart" magi og negativitet, reduserer seksualdriften og kan skape fremmedfølelser og disharmoni i parforhold, for selvkontroll og mot dårlige vaner, for kontroll over følelser og lyster, jording, balanserer det feminine og maskuline. Det sies at onyx er en stein for de mørkere sider av magien, men det gjør den likevel ikke til en "farlig" stein. Ha en onyx på deg når du spår, for beskyttelse. Bæres for beskyttelse for deg selv i en konfliktsituasjon. Bær en onyx eller plasser en i rommet dersom du har en tendens til å ha hodet i skyene og har problemer med å konsentrere deg.  Dersom du ønsker å redusere seksualdriften din, kan du holde steinen over kjønnsorganet ditt et par minutter hver dag i en uke. Vent en uke før du fortsetter, da det å tukle med kroppens seksualdrift kan tukle med kroppens naturlige balanse og bør ikke overdrives.

Og ved helbredelse må onyxen legges direkte på kroppen over lengre perioder for å få full effekt, da dens kraft utvikles langsomt. Hjelper hud, hår og negler, generelle hudproblemer, infiserte sår, soppinfeksjoner, betennelser og solbrenthet, fukt huden med onyxvann og bruk kompresser over natten.

Renses i rennende vann minst en gang i uken, og om den brukes over lengre tid, kan det være greit å begrave den i jorden over natten en gang i måneden for å holde energien dens sterk.

**********************

 

Opal


Det er et fargespill av klar hvit, grå, blå, grønn, oransje, svart, rød, magenta, rosa, brun, glimter i alle regnbuens farger i denne steinen.

Og virkning av denne steinen er for mystikk og sannhet, balanserer følelsene, gir ekstra kraft til magien, forskjønner ditt ytre, trekker hell og penger, øker intuisjonsevner, glede og kreativitet, kjærlighet, astralprojeksjon og visjoner. Opal kan lett vende seg mot bæreren dersom den ikke har uselviske eller gode intensjoner med magien den utfører.

Ved magisk bruk er den en som har en sterk astralprojeksjon, tankekraft, skjønnhet, penger, hell, kraft, visjoner og klarsyn, sannhet, kan lades med hvilken som helst energi for et hvilket som helst formål. Og den bæres ved astralprojeksjon for å fremme prosessen og beskytte deg så lenge det varer.  Og dersom du ønsker å fremme skjønnhet og forbedre ditt utseende (makeovers, slanking, skippertak, plastisk kirurgi, ny garderobe osv.) bær opal for å bringe din indre skjønnhet ut og inspirere deg til å forbedre din ytre fasade.

Ildopal trekker til seg penger, øker lidenskap i et forhold, ved eksperimentering og jobbing med de fire elementene og deres energier.

Svart opal er en sterk kraftstein, brukes mye som Gudens stein og der hvit opal representerer Gudinnen, forsterker kraften i magien din og som amulett trekker den hell og kjærlighet.

Hvit er balanserer hjernehalvdelene og gjør deg effektiv.

Grønn er for klare drømmer og emosjonell stabilitet.

Alle opaler trekker seg hell.

God for helbredelse av hjertet, stimulerer kjertlene og regulerer metabolismen, den har en positiv effekt på psyken, spesielt ved knuste hjerter og disharmoni.

Hvit brukes ved spiseforstyrrelser da den gir tilbake gleden ved å spise, og er bra for biorytmen (en teori basert på at mennesker spesielle kroppslige, mentale og emosjonelle sykluser som tillater en å forutsi hvilke dager man er på topp og hvilke dager man helst bør holde sengen og bli hjemme).

Ildopal støtter deg under emosjonelle kaosperioder og hjelper deg å gi slipp på ting som har hendt i fortiden, harmonerer med magen og lavere deler av ryggen, helbreder tarmene, nyrene og binyrene, stimulerer kjønnsorganene og varmer og vekker energien.

Blå lindrer emosjonelle problemer og hjelper deg med å stille deg inn mot din spirituelle bane i livet.

Blå-grønn (Krys opal) avgifter og revitaliserer leveren.

Grønn styrker immunforsvaret og lindrer forkjølelse og influensa.

Rosa hjelper ved blodsykdommer, muskelspenninger, plager i overgangsalderen.

Svart-brun-grå: løsner seksuelle spenninger grunnet emosjonelle årsaker, absorberer smerte og sykdom.

***************************************

Perle


Farge er som regel hvit, men kommer også i nyanser av rosa, kremhvit, sølv, gull, grønn, blå og svart (da ofte dyrkede perler som er tilsatt farge). Blank og skimrer i duse regnbuefarger, formen er rund, oval, knappeformet, pæreformet eller dråpeformet.

Og virkning er å fremmer renhet, sannhet, lojalitet, sentrering og ro, personlig integritet, balanserer følelsene spesielt for vanntegn, fremmer kontakt med gudinnen og feminin energi, roer konflikter og traumer, og hjelper deg å bryte fri fra aggressive eller dominerende personer. Perler absorberer det man utsetter dem for, og man må være forsiktig med bruken dersom man er i et negativt humør eller lune, spesielt i perioder med mye emosjonelt kaos, da perlen vil holde på denne energien til den bæres igjen.

Og til magisk bruk er det kjærlighet og ekteskapelig lykke, fruktbarhet, penger, holder på god helse, beskyttelse, hell, månemagi, feminine energier, selvaksept, mot, fysisk styrke. Kombiner med diamant for å forsterke perlens egenskaper. Bæres for å sørge for at dine kjærlighetsønsker når ut til den du elsker. Holdes i hånden mens du visualiserer at penger strømmer inn i livet ditt og at du bruker dem fornuftig. Bær perlen til en levende vannkilde, en bekk, elv, havet, og kast den i vannet for å realisere ønskene dine.

Og for helbredelse er den god for å stabiliserer hormonproduksjonen (ved å drikke perlevann over lengre tid), mot kroniske hodepiner og migreneanfall (bær perler mot huden), stress, reduserer allergier, magesmerter, forkjølelse, bronkitt, hudproblemer og lungeinfeksjoner.

Rensing og oppbevaring la aldri perler ligge i syreholdige væsker, spesielt ikke eddik, da dette løser opp stoffene i perlen. Rens dem ofte i saltvann og legg dem sammen med smaragd i et havskjell (gjerne muslinger) for å trekke ut og eliminere negative energier. Oppbevar perler kjølig, da de inneholder 2% vann, og dersom dette tørker ut, kan perlen danne små sprekker.

*****************************

Peridot (Olivin / Krysolitt)


Farge er kun i grønn, fra gulgrønn, olivengrønn til brungrønn.

Og den virkning den har er at den er en meget spirituell stein som har en sammenheng med underbevisstheten og astrale plan, bringer helbred og vitalitet til hele kroppen, øker tålmodigheten, selvsikkerhet og målrettethet, forlenger livet, forsterker vennskap, gir slipp på egoet og dermed også sinne, sjalusi, bringer fred og ro, hjelper deg å søke meningen med livet og skjebnen.

Og til magisk bruk er den god for penger, beskyttelse, helse og helbred, ro, emosjonell balanse, søvn, astralreiser, sjamanisme, visualisering, mot mareritt, intuisjon, kjærlighetssorg og sårede følelser, fornyelse, renselse, gjenfødelse, vekst, mot angst og depresjon. Bæres når du legger deg for å sikre en god natts søvn. Bæres eller syes inn i klærne til personer som sliter med sterkt sinne og aggresjon. Brukes i formularer for å øke sjansene til å trekke til deg penger, velstand eller verdier. Legg peridot i en ring rundt et grønt lys, eller ha den i urteposer / amulettposer. Brukes med citrin for å sørge for at pengene blir hos deg. Peridot stopper negativitet og beskytter deg. Bruk peridot under arbeid med psykiske problemer for å bringe problemene til overflaten, slik at du kan bearbeide dem. Steinen sies å gjenopprette skadede eller tapte biter og fragmenter av en person sjel, for at den skal kunne oppnå glede og lykke i livet. Peridot kan hjelpe deg å utvikle visualiseringsevnene dine. La peridot lede deg til kjærlighet, ekteskap og vennskap.

Og for å få helbredelse reduserer den stress, stimulerer psyken, balanserer kjertlene, galleblæren og leveren, støtter vevsdannelsen, renser kroppen gjennom å styrke blodet, hjelper på fordøyelsen, reduserer feber og influensa, diabetes, lindrer sinne, misunnelse, irritasjon, nervøsitet og depresjon, angst, frykt, stress, renser, styrker og regenererer alle organene. En god stein for å helbrede den som helbreder.

****************************** 

Rav 


Fargen er fra lyst gul, gyllengul eller oransje til brun, men det har også blitt funnet rav i rødt, grønt, lilla og svart.

Og den virkning som den har er en "forsterker" av magi, omvender negativ energi og virker oppløftende.

Og for magisk bruk her den er god for hell og suksess, penger, helbred, styrke, beskyttelse spesielt for sinnet, gul, gyllen eller oransje rav fremhever bærerens skjønnhet, kjærlighet og sensualitet, lykkeamulett for ekteskap, overflod, glede, vitalitet, sol magi, tålmodighet.

Og for helbredelse er å roe ned nervene, gir energi, sies å trekke sykdom ut av kroppen og fjerne smerte, stimulerer metabolismen, hjelper mot hudproblemer som er forårsaket av ubalanse i metabolismen, astma, allergi, spesielt i luftveiene, blærelidelser, gikt, bihulebetennelse, hodepine, gir klarhet i tankene, visdom.

*********************************

Rose(n)kvarts


Farge er blek rosa til rosenrød, delvis gjennomskinnelig.

Og den virkningen som den har er å være en hjertes stein som åpner deg opp for alle typer kjærlighet, romantisk kjærlighet, platonisk kjærlighet, kjærlighet til familie, kjærlighet til deg selv og venner. Den bringer medfølelse, vennlighet, tilgivelse, toleranse, balanse til følelser og din indre fred og harmoni, øker selvtilliten, helbreder emosjonelle sår og traumer, sorg, frykter, hat, sinne, vonde barndomsminner og skyldfølelser, forbedrer hjernen og intellektet. Rosekvarts kan få deg til å føle deg elsket og ønsket når du trenger det som mest.

Og for den magisk bruk er alt som har med kjærlighet og vennskap å gjøre, forhold, kjærlighet til deg selv, selvtillit, fred, glede, troskap i etablerte forhold, ro, søvn, sikkerhet, helbred, lindrer sorg, foryngelse og skjønnhet, for magisk arbeid med barndomstraumer, depresjoner, misbruk eller selvhat, tilgivelse og det å gi slipp på vonde minner. Sliter du med å vise kjærlighet, følelser eller omtanke, kan rosekvarts hjelpe deg med dette. For å trekke til deg en partner, bær en hjerteformet rosekvarts, eller gi den som gave til en person hvis følelser du ønsker å vekke. For magisk arbeid med depresjon, selvhat, vonde minner osv., eller sliter du med å vise kjærlighet eller omtanke, plasser en rosekvarts over hjertet for å tillate den å åpne opp og rense hjerte chakra. Etter at du har renset et rom / sted for uønskede negative energier, plasser en rosekvarts i rommet / på stedet for å fylle tomrommet med positive, kjærlige energier. Du kan også legge en rosekvart i hvert av rommets fire hjørner, for å forebygge negative energier. For å stoppe krangler, negative diskusjoner og irritasjon i et kjærlighetsforhold, plasser rosekvarts i alle rom i hjemmet. Dersom en person du har et sterkt bånd til går bort, legg rosekvarts på graven deres som et symbol på de følelsene dere delte for hverandre, og som alltid vil være der.

Og for helbredelse er den bra for hjertet, sirkulasjonen, nyrene, kjønnsorganene, leveren, lungene, fruktbarheten, bra mot hodepine og migrene, seksuelle problemer, problemer med bihulene og halsen, depresjon, avhengighet, øreverk, reduserer rynker og aldringstegn, klarner huden, fibromyalgi og hjelper deg med å gå ned i vekt. Bra for gravide og under fødselsprosessen. Reduserer stråling fra datamaskiner, mobiltelefoner og andre elektriske apparater.

**********************

Rubin


Farge er fra lyserosa til dyprød eller blodrød.

Og virkning av den er å skaper bevegelse og liv, lidenskap og stolthet! Bra for den som er intens og ildfull, men sliter med å holde fokuset, hjelper deg å finne ut hva som er den mest produktive veien for deg å gå, setter fart på lidenskap og motivasjon, lærer deg å stole på deg selv og ta egne valg og avgjørelser, beskytter deg mot andres onde hensikter og er derfor hjelpsom under rettssaker for å sørge for at saken går din vei, endrer negative tankemønstre og gjør deg glad og fryktløs.

Og ved magisk bruk er den bevegelse og aktivitet, rikdom, beskyttelse, kraft, glede, mot mareritt, for motivasjon, selvtillit, er en grensesprenger, styrker motet, spirituelt arbeid og for å øke magiske og positive energier, lederskap, kjærlighet og sex magi. Rubin bringer ild, kjærlighet og romantikk inn i livet ditt, og kan brukes for å forsegle ekteskapspakter. Plasser en rubin ved et rødt stearinlys for å heve energinivået ditt når du føler deg tom eller utmattet. Velsigne / lade de fire hjørnene av hagen din med rubin for å beskytte plantene dine mot regn, vind og storm. Å sove med en rubin promoterer bevisste drømmer eller klardrømmer, der bevisstheten og underbevisstheten møtes. Legges den under puten, sikrer den deg mot mareritt. Å drømme om rubiner er et varsel om en mulighet eller penger som kommer din vei. Bruk rubin dersom du praktiserer tantrisk sex eller sex magi, da den stimulerer kundalini ved å føres frem og tilbake over genitaliene. Det sies at en rubin kan trekke et barn ut fra livmoren eller fremskynde fødselen til det rette tidspunktet.

Og ved helbred sies den å rense blodet for gifter, stimulerer og hjelper binyrene, forbedrer blodsirkulasjonen og bekjemper innvendige infeksjoner, renser fordøyelsessystemet og hjelper kvinners menstruasjonssyklus, bra for kjønnsorganene og seksuelle blokkeringer, varmer kroppen dersom du har kalde hender og føtter og bekjemper trøtthet, bra for kolesterolet.

************************

Røykkvarts


Farge er gulbrun eller grå, til nesten svart, gjennomsiktig eller halvtransparent, den mørke fargen kan ligne røyk fanget i krystallstrukturen (skyldes radioaktiv stråling under skapelsen av krystallen).

Og virkning av den er at den er en "egostein" som løfter humøret og hjelper deg med å nå ditt potensiale, den grunner og stabiliserer, roer og sentrerer, gir styrke og aktiv energi, hjelper deg å overkomme negative følelser, depresjon og selvmords følelser og forhindrer tungsinn, lindrer stress, frykt, sjalusi, sinne, sorg, for beskyttelse på det fysiske og psykiske plan, mot negative energier, bringer frem overlevelsesinstinktet i deg og hjelper deg med å nå personlige eller forretningsmessige mål eller drømmer. For kreativitet og visdom, overflod, velstand og hell.

Og for magisk bruk gir den en jording, balanse, sentrering, styrke og energi, mot negative energier, depresjon, beskyttelse, kreativitet, visdom, penger og velstand, fruktbarhet og overflod, hell, meditasjon, drømmeforsterker, hjelper deg å foreta valg i livet og kvitte deg med ting eller mennesker som holder deg tilbake.

Og for helbredelse hjelper den de nedre deler av overkroppen, nyrene, magen, bukspyttkjertelen, forplantningsorganene, menstruasjonssmerter og infertilitet, avgifter kroppen, lindrer væskeansamlinger, hyperaktivitet, kronisk utmattelse, ADHD, virker bra på bindevev, infeksjoner og kreft, mot depresjoner og selvmordstanker. Balanserer og forbedrer kroppens helse og energinivåer.

*********************

Safir


Farge er først og fremst blå, men kommer også i mange andre farger, som klar, fiolett, oransje, gul, grønn, lyst rosa og svart, unntatt visse nyanser rosa og rød, da kalles den rubin.

Og virkning fra den er å åpner deg opp for spirituelle visjoner og budskap ved kanalisering eller åndekontakt, og hjelper deg å forstå det du lærer gjennom disse teknikkene, hjelper deg å finne ditt potensiale og komme videre i livet, hjelper deg å oppfylle dine materielle ønsker eller å holde på den velstanden du allerede har mottatt, klarner og organiserer tankene, hjelper deg med å uttrykke deg kunstnerisk, fremmer lojalitet mellom partnere og ansatte, sannhet og rettferdighet. Gul safir er bra for arbeid med vonde barndomsminner om misbruk.

Og for magisk bruk har den en tankekraft, kjærlighet og troskap, meditasjon, fred, beskyttende magi, helbred, kraft, penger, kanalisering. Dersom du driver med kanalisering, kan safir hjelpe deg til å bedre forstå det du lærer og hvordan du på best måte kan videreføre disse meldingene. Bruk grønn eller gul safir til helbred.

Og for helbredelse er safir er den mest effektive steinen for helbred av nervesystemet, den regulerer skjoldbruskkjertelen og dermed også mangel på appetitt og hjerteproblemer som skyldes nerver, styrker blodkarene, stopper neseblod og innstiller pasientens fokus på å bli frisk, noe som virker positivt på kroppens helbredelsesprosess.

**********************

Sardonyx

 

Fargene er av bånd av rødt, hvitt, grått og brunt.

Og den virkning den har er å styrke og beskyttelse, selvkontroll, trekker til seg vennskap, ekteskapelig lykke og stabilitet, suksess i forretninger, hell og lykke, lindrer sorgfølelser, gjør deg fryktløs, optimisme, får deg til å se den positive siden av livet og hjelper derfor mot depresjon og nedtrykthet.

Og for magisk bruk er det ild magi, beskyttelse, mot, ekteskapelig lykke, fred, hell, veltalenhet, suksess i forretninger, vennskap. Bæres for å stanse krangler og forbedre kommunikasjonen i et forhold / ekteskap. Bæres eller holdes mot hjertet for å lindre depresjon og bringe positivitet. Brukes ved pyromani / pyromantikk, eller på godt norsk spådom ved bruk av ild. Å grunne et hus med sardonyx sies å beskytte mot tyveri og kriminalitet.

Og for helbredelse er å kalle den for en sansenes stein, den forbedrer persepsjonsevnen og styrker det parasympatiske nervesystemet, immunforsvaret, helbreder lungene og skjelettet, hjelper kroppen å ta til seg næring og kvitte seg med avfallsstoffer, mot depresjon.

*********************

Selenitt 


Fargen er transparent, fargeløs eller melkehvit.

Og virkning er en konsentrasjon, klarhet, hjelper deg å ta avgjørelser, visdom og kommunikasjon gjennom tankekraft og åndekontakt, hjelper deg i kontakt med forfedre, engler, åndeguider, skytsengler eller dine avdøde familiemedlemmer, venner og kjære, spesielt gjennom spådomsmetoder, og steinen er derfor mye brukt av mediumer og klarsynte.

Og for magisk bruk er den en kommunikasjon med ånder, visdom, klarhet, konsentrasjon, energi, forsoning, rensing og lader andre krystaller, hjelper deg å huske drømmer og tidligere liv, viljestyrke, troskap. Has i sjarmer, punger eller dukker for kjærlighet for å sikre troskap hos partneren. Utveksles mellom to kjærester for forsoning. Bæres for ekstra fysisk energi eller klarhet i tanker.

Og for helbredelse er den en sterkt helbredende stein, perfekt for fjernheling (legges da på et fotografi av personen), hjelper på alle plager og forsterker effekten av andre steiner, helbreder cellene i kroppen, sikrer ryggradens fleksibilitet og retter opp feil på skjelettet, helbreder brukne bein raskere, beskytter mot epileptiske anfall, forbedrer huden og kroppens evne til å ta opp vitaminer og mineraler, da spesielt kalsium, fjerner mentale blokkeringer, vekker seksualiteten og lystfølelser, bra for fruktbarheten, graviditet og mødre ved å sikre morens og barnets helse og sikkerhet til barnet er klar for å komme ut.

Rensing den brukes til å rense og lade andre krystaller. Tåler ikke vann, og bør derfor renses med andre metoder, men det beste du kan gjøre for å rense selenitt er å la den hvile for seg selv en stund.

**************************

Smaragd


Farge er grønn, fra gulgrønn til blågrønn, delvis eller helt gjennomskinnelig.

Og virkning er at den beskytter reisende, er en stein for kjærlighet og romantikk, bringer og øker glede, renselse, klarsyn, minne, veltalenhet, tillit, intuisjon, kommunikasjon, sannhet. Dette er gudinnen Venus' stein og sies å bevare kjærlighet og er derfor den ultimate forlovelsesring.

Og for magisk bruk er den en som skaper harmoni, visdom, kjærlighet (ved å sette en smaragd i sølv eller kobber og bær den mot hjertet så ingen andre ser det, dette til trekke kjærlighet til deg), penger, tankekraft, beskyttelse, spådom, eksorsisme, fjerner negativitet, forretninger og salg, øker folks interesse og viten om ditt selskap / din bedrift, hukommelse, minne, veltalenhet (hold den i din venstre hånd, dersom du er høyrehendt, for å styrke minnet og evnen til å uttrykke deg muntlig uten vansker), glede, juridiske forhold.

Og for helbredelse er den en som helbreder hjertet og emosjonell kjærlighet, hjelper mot ryggsmerter (båret på venstre hånd, på pekefingeren på en healer), styrker øynene (legg smaragden i vann over natten og hell vannet over øynene), immunforsvaret og nervesystemet.

**********************

Sodalitt 


Farge er blå, kongeblå, grønn, gul eller fiolett, med hvite striper eller flekker.

Og virkningen er å harmoniserer det bevisste sinnet med det ubevisste, bringer inspirasjon og kreativitet til kunstneriske sjeler, gir indre fred og ro selv for hissige og ildfulle mennesker, setter deg i kontakt med din egen intuisjon og åpner det tredje øye, for kommunikasjon, intelligens, kunnskap, sannhet og ærlige følelser, hjelper deg å uttrykke deg muntlig og skriftlig.

Og for magisk bruk er den en kreativ og inspirasjon, helbred, fred og ro, søvn, meditasjon, visdom og kunnskap, kommunikasjon og sannhet, en god studiestein, brukes til vannmagi eller hav magi på grunn av dens blå farge og de hvite flekkene som ligner havskum. For å sikre fred og ro i hjemmet, eller for å roe ned aggressive eller hissige personer, plasser sodalitt i hjemmet eller bær den i lommen. Brukes ved meditasjon for åndelig utvikling sammen med lapis eller klar kvarts.

Og ved helbredelse må bæres på kroppen konstant og over lengre tid for å få full effekt, da reduserer den høyt eller lavt blodtrykk, stabiliserer bukspyttkjertelen, skjoldbruskkjertelen, lymfesystemet, det endokrine systemet som styrer hormonproduksjonen og balanserer nervesystemet som kontrollerer de indre organene, styrker metabolismen, stimulerer produksjonen av insulin og er derfor bra for diabetikere, reduserer stress og frykt, gir fysisk utholdenhet, hjelper på halsproblemer, muskelspenninger, spenninger i rygg og underliv, hevelser, sår hals, balanserer maskuline og feminine polariteter, mot søvnløshet. Grunner og balanserer dem som er over emosjonelle.

************************

Solstein 


Fargen er klar, gul, rød, grønn, blå, kobberfarget.

Og den virkning som den har er å virke positivt på psyken, gir godt humør, humor og et balansert sinnelag, virker styrkende, hjelper deg å si nei til ting du ikke ønsker å gjøre dersom du ofte ofrer deg på andres vegne, frir deg for hemninger, pessimisme og skavanker og bringer optimisme, selvsikkerhet og entusiasme, åpner opp for kreativitet, intuisjon og glede.

Og ved magisk bruk gir den beskyttelse, energi, helse, mot depresjon, for selvfølelse og selvverd, seksuell energi, lyst og begjær, sol vervs ritualer, for å finne og beholde et seksuelt forhold, glede og optimisme, kreativitet, forsterker energien til andre krystaller. Bæres gjerne under solvervs feiringer. Dersom man er del av en gruppe, kan en person bære solstein og en annen månestein, for å symbolisere balansen mellom de to energiene. Plasser en solstein foran et hvitt lys for å spre projektive, positive energier gjennom hjemmet ditt. Brukes i kjærlighetsformler der målet er et seksuelt forhold, eller for å heve seksuell energi. Bæres for å øke seksuell lyst.

Og for helbredelse harmoniserer og balanserer funksjonen av alle kroppens organer, hjelper på utmattelse grunnet mangel på søvn, kronisk sår hals, lindrer magesårsmerter, vinterdepresjon, bruskproblemer, revmatisme, generelle smerter og verk, lindrer depresjon og et syn på verden som et "ondt sted" som motarbeider og diskriminerer deg, øker selvtilliten og selvverd. Virker balanserende på seksualdriften, og øker lystfølelser og ønsket om nærhet.

************************

 

Sugilitt

Fargen er fra rosa til fiolett.

Og den virkningen som den har når den brukes i meditasjon for å balansere kropp og sjel og for å forstå hva som skjer i nået, setter det fysiske i kontakt med det spirituelle, hjelper deg å gjøre nytte av begge de to hjernehalvdelene, hjelper deg å følge dine drømmer, balanserer følelser og lindrer følelser av sinne, smerte og andre uønskede energier.

Og for magisk bruk er den en som gir deg tankekraft, spiritualitet, kanalisering, helbred, visdom, åpner underbevisstheten, for fred og ro.

Og gir deg helbredelse og balanserer kropp og sjel, gir et fredfullt sinn og en følelse av velvære og kjærlighet, løsner opp sinne og negative energier, styrker hjertet, lindrer hodepine og migrene, reduserer stress og hjelper kroppen å heles.

**************************

Tigerøye 


Farge er svart med gylne til rødbrune, grågule striper, halvgjennomskinnelig, har en optisk refleksiv evne som kalles katteøyeeffekt.

Og den virkningen den gir er ro og balanserer følelsene, gir selvtillit, grunner og sentrerer med sterke jordenergier selv om den er en ildstein, gir et skarpt sinn, konsentrasjonsevne og snarrådighet i vanskelige og farlige situasjoner, en perfekt stein for dem som må være upartiske, meklere eller diplomater, styrker viljen, bringer rikdom og vitalitet, øker motet og lidenskapeligheten, for fysisk styrke, hell, sies å beskytte mot svart magi og beskytter soldater i kampsituasjoner, hjelper deg å meditere over tidligere liv. Hjelper deg med forhandlingsprosesser da den hjelper deg å se problemets kjerne.

Og for magisk bruk tiltrekker den seg penger og hjelpsomme mennesker inn i ditt liv, beskyttelse, mot, energi, hell, spådom, grunning, sentrering og jordenergier, selvsikkerhet, sies å gjøre en uimotståelig for det motsatte kjønn. Bæres for alle former for beskyttelse. For å trekke penger, legg tigerøyer i ring om et grønt lys og visualiser hvordan pengene manifesterer seg i ditt liv.

Og for helbredelse av problemer med øynene (legges direkte på øynene), tretthetshodepine, mot hypokondri, renser blodet og sies å fremme blodkoagulering, reduserer stress ved å roe ned energistrømmene i kroppen, balanserer følelser av angst, sjalusi, tvil, mindreverdighet, misunnelse og bekymringer, lindrer stahet, bra for syke og svake mennesker.

************************

Topas 


Farge er som regel fargeløs eller lyseblå, men det er de gule til oransjebrune edelsteinkrystallene som er best kjent. Andre varianter kan være brune, rosa og røde.

Og virkningen er å forsterker ens spirituelle potensiale, intelligens og kreativitet, visdom, for sann kjærlighet og suksess på alle områder, fremmer forståelse, medfølelse, vennlighet og empati og sies derfor å åpne hjertet ditt.

Blå er balanserer følelsene med en kreativ, selvuttrykkende kraft. Klar er åpner opp for kommunikasjon med ikke-menneskelige livsformer.

Gul / Gull styres av solen og bringer overflod, praktisk tekning og god planleggingsevne.

Grønn hjelper deg med å bekjempe hevnfølelser.

Sherryfarget (brunlig) hjelper studenter, vitenskapsmenn, forskere å søke visdom og kunnskap, gir årvåkenhet, klarhet og høyere bevissthet.

Brun (rødbrun) stimulerer god smak, fjerner tvil og usikkerhet rundt ens egen person.

Rosa oppmuntrer til integritet, ærlighet og åpenhet.

Hvit (klar) stimulerer hjernen for bedre intellektuelt fokus.

Og for magisk bruk får du beskyttelse (mot misunnelse, drama, sykdom, skade, ild, ulykker, plutselig død, sinnssykdom eller negativ magi), helbred, vekttap, penger, kjærlighet, søvn, mot avhengigheter.

Legges under puten for å fremme søvn og motvirke mareritt. Sies også å stoppe søvngjengere. Kombiner tigerøye og topas, legg dem i en ring rundt et grønt lys for pengeformler. Bæres for å trekke kjærlighet.

Og for helbredelse og for å balanserer følelsene, løsner spenninger, stimulerer metabolismen, fordøyelsen og forsterker smaksløkene, for vekttap, stopper blødninger, ved uteblitt menstruasjon, mot urinsyregikt, blodsykdommer, dårlig appetitt, fornyelse av vev, tuberkulose, reverserer aldringsprosessen, mot depresjon, sinne, frykt, grådighet og følelsesmessige forstyrrelser. Er en god stein for å endre avhengighet av tobakk, alkohol, mat, medisiner og stoff.

*************************

Turkis 


Farge er turkis, i variasjoner av himmelblå til grønn.

Og den virkning som den har er å være en kraftstein som styrker og balanserer alle chakraene, den kan brukes til å rense alle energisentrene dine. Som et meditasjonsverktøy hjelper turkis å klarne hodet og åpne deg opp for universets alt. Indianerne i Amerika kalte den "himmelsteinen" fordi den bygger en spirituell bro mellom verdener og styrker bærerens tankekraft og spiritualitet. Steinen bringer hell dersom den mottas i gave, og er en vennskapsstein som kan forsone kranglende ektefeller og erkefiender.

Og for magisk bruk er den en som beskytter, mot, penger, kjærlighet, helbred, hell, meditasjon, for sikker reise. Som gave, bringer turkis rikdom og glede til mottakeren. Brukes i kjærlighetsformler for å fremme ekteskapelig harmoni ved å utveksles mellom ektepar. Det sies at dersom steinens farge falmer, har mottakerens følelser også falmet.

Og den helbredende effekten turkis har er at den er en veldig sterkt helbredende stein, det er en yin-stein med feminin energi og er derfor hjelpsom med kvinnelige plager. Ellers lindrer og forebygger den hodepine, den styrker hele kroppen og stimulerer vevsdannelse. Press steinen mot det stedet på kroppen som er sykt, visualiser at sykdommen trekkes inn i steinen og ut av kroppen.

Ved rensing av turkis er øm fiendtlig for løsemidler, parfyme, kosmetikk, sollys, hårspray, solkrem og lignende stoffer, da dette kan påvirke glansen og fargen. Når den ikke brukes bør turkisen oppbevares i et eget skrin der den ikke kan skades av andre, hardere steiner, og etter bruk kan man tørke av den med en klut. En gang i måneden kan den legges i en skål med tørre, tromlede hematittsteiner for å rense den for energier, og la den lades i en skål med bergkrystaller over natten.

Turmalin

Farge er fargeløs, blå, brun, grønn, gul, rosa, rød, fiolett, svart, flerfarget.

Og den virkning som den har er fremmer forståelse, fleksibilitet, objektivitet, selvsikkerhet, medfølelse, balanse, transformasjoner, helbred, styrke, toleranse, forsterker tankekraft og åndelige energier, nøytraliserer negative energier, fjerner frykt og sorg, hjelper på konsentrasjon og kommunikasjon, avslapper kropp og sinn.

Magisk bruk: kanalisering, kjærlighet, penger, forretninger, helse, energi, mot, astralprojeksjon.

Rosa trekker kjærlighet og vennskap, fremmer sympati mellom mennesker.

Rød tilfører kroppen energi, mot og styrker viljen, brukes også i beskyttelsesritaler.

Oransje fremmer kreativitet, intuisjon og seksualitet.

Grønn trekker penger og suksess i forretninger, bæres for å stimulere kreativiteten.

Blå er for fred, fredfull søvn og mot stress.

Svarter for grunning, jordmagi, beskyttelse, absorberer negativitet når den lades for dette formålet.

Vannmelon er balanserer maskuline og feminine energier i kroppen, kjærlighetsstein.

Og som helbredelse er den bra som

Grønn regulerer blodtrykket, styrker hjertet og nervesystemet, fordøyelsessystemet og immunforsvaret.

Svart beskytter mot stråling, styrker muskulaturen og motorikken.

Blå motvirker væskeansamlinger, avgifter hele kroppen, styrker immunforsvaret, reduserer infeksjoner i halsen og bronkiene.

Vannmelonfarget lindrer smerte, beskytter nervecellene og styrker immunforsvaret.

********************

Zirkon

 

Fargen er brun, rød, rosa, oransje, gul, grå, grønn, blå, sort og fargeløs.

Og den virkningen som tillater deg å gjøre fred med deg selv, virker rensende på auraen, fremmer søvn, kjærlighet, seksualitet og velstand, emosjonell balanse og selvtillit.

Brun er en jorder og helbreder hodepine.

Klar er en som klarner og renser auraen.

Fargeløs eller gul er en som renser hele auraen, fremmer søvn og visdom i hektiske perioder, tiltrekker kjærlighet.

Rød er en som helbreder skader, lindrer smerter og øreinfeksjoner.

Grønn er en som lærer deg å åpne deg opp for å treffe nye venner, og trekker rikdom til deg.

Lyseblå er en som balanserer, løfter og stabiliserer sinnet og følelsene.

Rosa er en for astralreiser under søvn.

Fiolett er en pengemagnet.

Og til magisk bruk er den en som beskytter, skjønnhet, kjærlighet, fred, helbred, antityveri.

Klar er en magisk erstatter for diamant, bæres for beskyttelse, klare tanker og for å fremme mentale prosesser.

Gul bæres for å øke seksuell energi eller for å trekke kjærlighet og suksess i forretninger, driver bort depresjon.

Oransje bæres for å fremme skjønnhet, stilner frykt og sjalusi, forhindrer skader for den reisende, plasseres i hjemmet mot tyveri.

Rød øker rikdom og velstand dersom den bæres eller brukes i slike formler og ritualer, beskytter mot skader, vitaliserer kroppen og gir ekstra energi i stressende tider. Trekker smerte fra kroppen.

Brun er for grunning og sentrering, for penge- og velstandsformler.

Fiolett er for pengeformler.

Og den helbredelsen den tilbyr er at den har en god effekt på leveren og galleblæren, mot hodepine (brun zirkon), lindrer smerter og øreinfeksjoner (rød), lindrer astma og allergier, problemer med lungene, bronkiene, forkjølelse eller pusteproblemer, hjelper deg å overkomme følelser av tap, helbreder mentale forstyrrelser og fremmer sunt fornuft.

.

 

 


Dagrunn Nordeide   07.05.2016 


Dette er en serie bøker hvor forfatteren har fulgt sitt indre Flow og intuisjon. Lyttet til sitt indre univers og sine gaider og hjelpere

Det har ført henne på en indre og ytre reise som har ført henne  til spennende reisemål.


Ved å lytte til sin indre guddommelige gaider har hun blitt ledet,

Også det å kunne skille hva hun skal lytte til eller la gå.


Bøkene har vært en inspirasjons kilde for meg.

Fått meg til å bli enda mere bevist og lytte innover i meg.


Latt meg våge å bli gaidet.

Kjenne etter i hverdagens væren. Det behøver ikke føre til lange reiser.

Cristina sol har latt seg lede på lange og spennende  reiser hvor hun har møtt viktige milepæler, og bevissthet  endringer i sitt liv. Reiser Som var en del av hennes plan her  på jord. Som den vandrer arketype hun er  har hun latt seg lede til kilden som har ført henne til åndelig vekst i seg.


Det er spennende og morsomme bøker som kan lede og inspirere DEG til å finne DIN indre reise. 

Hun skriver på en ærlig og spontan måte som gjorde det lett for meg å leve meg  inn i hennes fortelling om sin Åndelige reise.


*******************************

     28.05.2016


Langs den åndelige vei er en bok som forteller hvordan Christina Sol tørr å lytte og følge den indre stemme og gaider. Med å reise til ukjente land og oppleve verden... Det er veldig flott å kan ta del i hennes reise med å lese bøkene hennes.. Det får deg til å tenke over ting som skjer i din hverdag også..  Anbefales å lese dem, flotte historier

Ellen Søyleland