TRE HEALING

 Christina Sol

 Filosof, Forfatter og Kunstner

Mail; Christina-sol@hotmail.no

Mob; +4748886000

De Magiske Trærne...

 

Trærne er noen fantastiske åndelige skapninger, med kjempesterk magi... Som tilbyr seg sin hjelp... strakt du tar kontakt med dem... Og de er like forskjellig i sin energi akkurat slik vi mennesker ... Derfor er det viktig at du ber om hjelp når du trenger hjelp slik at du kan bli ledet til det treet som kan hjelpe deg ...med sin magi ...

 

Jeg kan noenen ganger høre hvordan de roper på meg og trenger min hjelp også ... For de har også sine tanker og følelser ...

Og hvor godt er det ikke da å kunne gå bort til dem og holde rundt dem... Disse store og maiestetiske skapningene ... Som rommer så utrolig mye i seg selv ... Her vi kan stå og bare kjenne hvor godt det er å klemme en annen ...

 

Her jeg kan se hvordan skogens deva er rask på pletten for å få ordnet opp hvist det er noe galt her inne i skogen hvor jeg nå vandrer ... Her jeg er så nært gud sitt skaperverk... for det finnes ikke noe her som er menneske skapt ... Her jeg kan være den jeg er ...I et med meg selv og alt det som jeg er ...

 

Treene har forsjellig magi i seg ... siden de også er tilknytte forskjellige riker ... De har magien som sitter i sine greiner ...blader ...blomster og frukter/kongler .... Så har de magien som sitter i deres stammer ...barken og sevjens magi ... Og går vi dypere ned finner vi også deres lange røtter sin magi ...

 

Spørr så skal også svaret komme til deg hva slags magi du trenger å få hjelp i fra ...

 

Hvor sitter ditt problem...??? I dine tanker ??? I dine følelser?? I dine handlinger ..??? I din viten...???


Les hva de forskjellige trære kan gjøre for deg ....Appelsintreet

***************

Dette treet tilhører Ild elementet.

Og bruk den i kjærlighet og ekteskap, penger, hell og fremgang, spådom, skjønnhet, fruktbarhet, business, balanserer tanke og følelser. Tørket skall og frø fra appelsiner brukes i kjærlighetsposer, blomstene for ekteskap. Bruk blomstene i bad for å friske deg opp og stimulere deg, og gjøre deg mer attraktiv til en spesiell anledning.

 

URTENS EGENSKAPER OG VIRKNING

 

Gjelder presset eterisk olje: Oppfriskende, antiseptisk, bakteriedrepende, soppdrepende, betennelseshemmende, fremmer blodsirkulasjonen, blodtrykksenkende, antidepressiv, beroligende på nervene, stimulerende på fordøyelses- og lymfesystemet, og generelt styrkende.

 

URTEN KAN BRUKES VED FØLGENDE HELSEPLAGER / SYKDOMMER

Dårlig fordøyelse, forstoppelse, magekatarr, reisesyke, kramper, kolikk, overvekt, væskeansamlinger, ødemer, cellulitt, bronkitt, forkjølelse, influensa, munnsår, nervøse spenninger og stressrelaterte plager.

*****************************************

 

 

 

Ask

*************

Dette er et tre som tilhører Ild elementet og Vintersolverv.

Bruk den som beskyttelse, beskyttelse på havet, helse og helbredelse, velstand, vannmagi, hell og fremgang, kjærlighet, drømmer. Skjær deg et solkors av et stykke asketre og bær det som beskyttelse mot drukning når du er på havet. - Heng en grein over døren mot onde ånder, eller strø bladene i husets fire hjørner for beskyttelse. Greinene brukes for å kurere sykdommer hos dyr. Bær bladene for å tiltrekke kjærlighet fra det motsatte kjønn.

Sabbaten etter som ask er en tre av solen vil den bringe lyset inn i ildstedet i julen. Asketreet er Verdenstreet og symbol på det guddommelige. Treet forender de tre eksistenssirklene fortid, nåtid og fremtid.


URTENS EGENSKAPER OG VIRKNING

 

Bladene og barken av ask virker urindrivende, avførende, svettedrivende, febernedsettende, blodrensende, betennelseshemmende, smertestillende, antirevmatisk, astringerende, blodstillende, urinsyreutskillende, antioksidativ, styrkende og som et afrodisiakum. Barken virker i tillegg appetittfremmende, fordøyelsesfremmende, slimløsende, stoppende, hostedempende og antiastmatisk. Avkok av frøene virker urindrivende, avførende, blodtrykksenkende og blodsukkersenkende.

 

URTEN KAN BRUKES VED FØLGENDE HELSEPLAGER / SYKDOMMER

 

Bladene og barken brukes mot urinsyregikt, artritt, revmatisme, leddgikt, leddsmerter, slitasjegikt, nyrestein (bladene virker gunstig på utskillelsen av urinsyre og oksalsyrekrystaller som danner nyrestein), hjerteflimmer, hjertebank og forstoppelse. Barkdrogen brukes dessuten mot feber, diaré og sår (til å stoppe blødninger). Avkok av frøene kan brukes mot revmatisme og slitasjegikt.

*********************************

 

Bjørk

****************

Tilhører Vann elementet. Brukes som beskyttelse, beskyttelse av barn, kjærlighet, renselse, kreativitet, mot negativitet, ved eksorsisme, for nye begynnelser, rensing av fortiden, vær magi, fredfull søvn. Samle inn barkenever ved nymåne og skriv på dem med rødt blekk det som du ønsker skal skje. Brenn barken som kjærlighetsrøkelse, og si frem ditt kjærlighetsønske. Kast barken i en vannstrøm og kall på kjærligheten til å returnere til deg slik du setter den fri. Bjørkekvister slås forsiktig på en gjenstand for å rense den og drive ut ondeånder. Bind et rødt bånd om en bjørkestamme for beskyttelse. Blandes med andre urter for fredfull søvn. Lag sopelime av bjørkekvister den vil være ekstra rensende. Beskytter mot lynnedslag i hjemmet. Pynt ditt alter med bjørkebuketter og under ritualer for nye begynnelser.

 

URTENS EGENSKAPER OG VIRKNING

Bitter, urindrivende, mildt avførende, svettedrivende, febersenkende, galledrivende, giftutskillende, antiseptisk, bakteriehemmende, virushemmende, betennelseshemmende, blodrensende, astringerende, sårhelende, blodstillende, styrkende, smertelindrende og kolesterolsenkende.

 

URTEN KAN BRUKES VED FØLGENDE HELSEPLAGER / SYKDOMMER

 

Gikt, leddgikt, leddbetennelser (artritt), åreforkalkning, revmatisme, nyrebekkenbetennelse, bærekatarr og kroniske betennelser i urinblæren, nyrestein, blærestein, ubalanser i urinens surhetsgrad, urinsyregikt (podagra), leddgikt, fibromyalgi, proteinuri, væskeansamlinger i kroppen (nyrerelaterte ødemer), opphopning av slagg i bindevevet, smertefull menstruasjon, tæring, skjørbuk, håravfall, flass, isjias, sår, feber, leversykdommer, uilke hudlidelser, sår, forkjølelsessår, verkefingre, verkebyller, eksem, psoriasis, vorter og sprukne lepper.

 

Olje fra bjørketjære brukes utvortes i salve mot brannsår, psoriasis og eksem.

******************************************

Bringebærbusk

*****************************

Tilhører Vann elementet. Og brukes som beskyttelse, kjærlighet, driver bort døde ånder som ikke vil dra fra huset, mot graviditets- og fødselssmerter. Heng greinene henges opp ved dører og vinduer for beskyttelse. Om noen har dødd i hjemmet kan greinene henges opp ved dører og vinduer for å forhindre at denne sjelen returnerer til hjemmet etter den har dratt. Serveres som kjærlighetstiltrekkende mat. Bladene bæres av gravide for å lette graviditets- og fødselssmertene.

 

URTENS EGENSKAPER OG VIRKNING

Bringebærblad har astringerende, stoppende, fødselsbefordrende, melkestimulerende, livmoravslappende, livmorstyrkende, slimhinnestyrkende, galledrivende og urindrivende.

 

URTEN KAN BRUKES VED FØLGENDE HELSEPLAGER / SYKDOMMER

Bladene kan brukes ved diaré, sår, forbrenninger, åreknuter, tykktarmsbetennelse, munninfeksjoner, sår hals, bindehinnebetennelse, kraftig menstruasjonsblødning, utflod, menstruasjonskramper, svangerskapskvalme, nyresykdommer, feber, forkjølelse, influensa og sengevæting.

***********************************

 

Druer

'*****************

Hører til Vann elementet. Bruk den ved fruktbarhet, tankekraft, penger, hagemagi, tålmodighet. Spis også druer eller rosiner for å øke fruktbarhet. Bilder av druer risses inn / males på hagevegger for å sikre fruktbarhet der. Spis druer eller rosiner for å øke tankekraften. Brukes i hagemagi. God ved høyt blodtrykk

 

**************************

Eik

**************

Hører til Ild elementet. Bruk den som beskyttelse for helse din og for helbredelse. For å få et langt liv, penger, fruktbarhet, unnfangelse og potens. For troskap, hell og suksess, mot, renselse, binding, spådom, ønsker, visdom, styrke, gjestfrihet, magi for menn, alle positive formål. Ta to kvister fra eiketreet og bind det sammen i et likearmet kors med rød tråd, dette er en sterk beskyttelsessjarm mot onde og bør henges i huset. Ta en kvist som henges i huset holder borte negativitet og styrker familiesamholdet. Nøttene legges i vinduskarmen mot lynnedslag i huset. Om en person i huset er syk, tenn i ovnen med eiketre og varm huset med det for å trekke ut sykdommen. Bær en nøtt mot sykdom, smerter, for langt liv og for å preservere ungdommelighet.

.

****************************

Einer

***************

Er en skikkelig Ild busk. Brukes for beskyttelse, kjærlighet og kjærlighetsønsker, renselse og eksorsisme, tankekraft, bryter forbannelser, hell og fremgang, helse og helbredelse og for penger. Plant einerbær ved dørterskelen eller heng opp noen greiner ved døren for beskyttelse mot onde. Bær og greiner brennes for magisk beskyttelse. Beskytter mot sykdom. Bruk urten i kjærlighetsblandinger. Bærene brukes i røkelsesblandinger for renselse.

************************

Eple

****************

Tilhører Vann elementet og brukes på Allehelgensaften (symbol på udødelighet), ofres til de døde eller sies å gi næring til de sjelene som venter på å bli gjenfødt om de begraves. Brukes i kjærlighet og kjærlighetsspådom, vennskap, helbred, hagemagi, udødelighet, fruktbarhet, blod. Eple er den perfekte kjærlighetssjarm. Bruk derfor blomstene i kjærlighetsposer, brygg og røkelse, eller ha dem i smeltet rosa stearin for å støpe lys du kan brenne for å tiltrekke kjærlighet. Blomstene has i amuletter for å sikre at par blir lykkelige sammen. Brenn blomstene for kjærlighet og helbred. For å få helbredelse kutt et eple i tre deler og gni de skårne sidene mot det syke stedet på kroppen og si ta (sykdommen) inn i eplet eller noe lignende. Grav ned eplebitene, og som eplet råtner i jorden, vil sykdommen forsvinne. Husk på å gjøre dette ved svinnende måne. Om du dyrker epler, begrav 13 blader fra treet etter innhøstningen for å sikre en god avling neste år. Lag staver av epletreet til å bruke i emosjonell magi eller kjærlighetsriter. Bruk eplesider om en rite krever blod eller vin.

 

********************

Eukalyptus

***************************

Hører til Vann og Luft elementet. Brukes ved helbred, beskyttelse, renselse, søvn, gjenforening, å avsløre hemmeligheter. Den har sterke helbredende energier, heng en grein eller krans av eukalyptus over sengeleiet til en som er syk og det vil hjelpe med helbredelsen. Bladene brukes til å fylle dukker og bæres for å opprettholde god helse. For å lindre forkjølelser, omring grønne lys med bladene og belgene og la dem brenne helt ut mens du visualiserer at personen / du blir helt frisk.  Belgene legges under puten for beskyttelse mot forkjølelse. Bland med andre helbredende urter, spesielt for brystområdet. Heng i hjemmet for å forebygge sykdom. Bladene bæres for beskyttelse.

 

**************************


Fersken

*******************************

Dette treet tilhører Vann elementet.

Brukes for kjærlighet, visdom, beskyttelse mot onde ånder, helse, langt liv, fruktbarhet, ønsker, bringer glede. Spis frukten for å trekke kjærlighet til deg. Spis fersken for å vinne visdom. Greinene på treet driver bort onde ånder og forviser sykdom.

 

****************************

Furu

****************

Tilhører Luft elementet. Brukes som beskyttelse, penger, fruktbarhet, helbred, renselse, utrensing av sykdom, ekteskapelig lykke livet ut, kreativitet, kontakt med naturen, livsenergi, produktivitet. Nålene brennes for renselse da de fjerner all negativ energi og sender den i retur. Fei med furugreiner for å rense områder. Bruk nålene i rensende bad. Heng furugreiner over sengen for å forhindre eller helbrede sykdom. En grein over døren fremmer vedvarende glede i huset fordi den er eviggrønn. Et kors av to furunåler ved ilden holder borte ondeånder. Furukongle symboliserer liv og fruktbarhet, maskulinitet og nye begynnelser. En kongle plukket ved midtsommer, fremdeles med frøene i, er et kraftig magisk redskap.

 

********************************

Gran

***********************

Tilhører Jordens sitt element og Vintersolverv. Brukes for visdom, hell, fremgang, velvære. Brennes og drikkes som te for å få samle visdom fra fortiden og styrke fremgang og klarsyn med hensyn til åndelig lære.

 

*************************

 

Kirsebær

************************

Tilhører Vann elementet og Alle sabbater. Brukes i spådom, kjærlighet, kreativitet, kvinnelighet, ungdom, hell og lykke, helbred. Det bringer lykke å plante et kirsebærtre nær huset.

**********************

Kongle

***********

Brukes som fruktbarhetsmagi og has på toppen av den magiske staven.

 

***********************

Kristtorn

************************

Tilhører Ild sitt element og Vintersolverv. Brukes som beskyttelse, hell, helbredelse, profetier, magi for dyr, ekteskap, for søvn og hvile, drømmemagi, letter tapsfølelser ved død, å overkomme sinne. Treet brukes til å lage alle magiske redskaper da det vil øke kraften i ønsket ditt. Yter sterk beskyttelse for hjemmet.

******************************.

Laurbærtre

***********************

Hører til Ild elementet og Vintersolverv. Brukes ved ønsker, visdom, spådom, beskyttelse, beskyttelse mot negativitet og onde, penger, fred, harmoni, velvære, husvelsignelser, renselse, hell, helbred, tankekraft, for visjoner, inspirasjon, rettferdighet, søvn og drømmer. Skriv ned ønsker på bladene og brenn dem for å få dem oppfylt. Ha bladene i amuletter for beskyttelse mot negativitet og onde. Henges i det høyeste punktet av huset for beskyttelse. Brenn bladene og la røyken slå de fire hjørnene i et rom for å rense det.

.

*********************

Lind

*********************

Er ild elementet og brukes i ekteskapelig kjærlighet, glede, skjønnhet og kvinnelighet, beskyttelse, hell og lykke, søvn, langt liv. Barken brukes for beskyttelse.

 

**********************

 

Lønn

*****************

Hører til Luften sitt element. Brukes for kjærlighet, penger, langt liv, balanse, løfter. Lønneblader brukes i kjærlighetsmagi og pengeriter. Lønnegreiner har lenge blitt brukt som staver.

 

*****************************************

 

 

Mandeltre

************************

Hører til Luft sitt element og til Valborgsmesse. Brukes for penger, hell og lykke, fremgang, visdom, suksess i forretninger, velstand (helbred, kjærlighet, drager).

 

************************

Misteltein

***************************

Hører til Luften sitt element og Vintersolverv. Brukes i helbredelse, kjærlighet, forviser negativitet og onde, mot uhell, beskyttelse, fruktbarhet, helse, mot sykdommer, eksorsisme, langt liv, hemningsbefrielse, alle formål. Høstet ved svinnende måne brukes den til å avvise negativitet. Brukt i poser og amuletter eller hengt i hjemmet er den en alle-formålsbeskyttende urt. Brukes i bad for helbredelsesønsker. Bæres for å holde på din nåværende kjærlighet.

***********************************

Muskatnøtt

*******************

Hører til Luften sitt element. Brukes i spådom, klarsyn, helse, lyst, meditasjon, styrker tankekraften, drømmer, penger, troskap, hell, velstand, tiltrekning. I amuletter for hell. Brennes for velstand.

'**************************************

Nøtter

**************

Brukes for fruktbarhet, velstand, kjærlighet, hell. Brukes for å toppe staver i fruktbarhetsmagi.

***********************

Osp

***************

Brukes for å kunne snakke ut.

******************************************

Plommetreet

*****************************

Hører til Vann elementet. Brukes til helbredelse, kjærlighet, beskyttelse, troskap, glede.

**************************************

Pæretreet

****************************

Hører til Vann elementet. Brukes til kjærlighet, lyst, langt liv, skjønnhet. Brukes i kjærlighetsformler og for å vekke lyst da pæren er formet som en kvinne med runde hofter.

 

****************************

Rognebærtre

********************************

Hører til ild elementet.

Brukes for klarsyn og spådom, helbred, beskyttelse, kraft, suksess, personlig styrke, kontroll over sansene, kunnskap, inspirasjon, å kalle på ånder for hjelp. Bruk trepinner av dette treet til å risse runer i. Rognebuketter eller rognebærtrekors ble plassert over kyrnes innhegning eller i hjemmet for beskyttelse. Treet brukes i staver, amuletter og trylleformler. Røkelse av blad eller bær brukes under spådom. Kastes på ilden for å kalle på ånder for hjelp. Dyrkes nær hjemmet for beskyttelse. Henges ved ytterdøren for å beskytte mot onde ånder.

*****************************

Rosetre

**********************

Hører til Vann og Ild elementet.

Brukes for kjærlighet, vennskap, helbredelse, hell, fred, beskyttelse, drømmer, skjønnhet, tankekraft, spådom, søvn, ro, harmoni, selvkjærlighet, mot stress.  Dette er den ultimate kjærlighetstreet. Den vil bringe sann og varende kjærlighet og hjelper deg å ordne opp i problemer i et allerede eksisterende forhold. Røde rosekronblad brukes for skjønnhet og romantisk kjærlighet. Rosa kronblader brukes for vennskap, kjærlighet og glede. Rosevann brukes i kjærlighetsdrikker og –matretter. Kronbladene og knoppene tilsettes i badevannet, mens du tenker på den ny kjærlighet inn i livet ditt. Tørkede blomster brennes for kjærlighetsønsker. Kronbladene has i urteposer eller brennes for å øke helbredelseskraften til de andre urtene i blandingen. Kronblader spredt i hjemmet demper stress og omveltninger der.

 

****************************

Sitron

**************************

Hører til Vannelementet og Vintersolverv. Brukes for å rense deg, få et langt liv, forsterker tankekraften, frisk kjærlighet og evig vennskap, renhet, trofasthet, gir glede. Sitronsaft og vann renser objekter. Spises for å forsterke tankekraften.

*************************

Syrin

************************

Hører til Vann elementet. Brukes til beskyttelse, mental styrke, tankekraft, forvisning, kjærlighet, skjønnhet, eksorsisme.

 

***********************************

Tistel

*********************

Maskulin. Mars. Hører til Ild elementet. Brukes mot, beskyttelse, styrke, mot onde og negativitet, uimotståelig kjærlighet, helbred, eksorsisme, bryter trylleformler. En skål med tistler plassert i et rom letter humøret og stemningen for alle i rommet. Bær en tistel for økt styrke og energi. Planten driver ut melankoli og sorg om den bæres. Urteavkok sprayes i et rom for å hjelpe helbredelsesprosessen etter en operasjon eller sykdom.

.

**************************

 

Valnøtt

***************

Hører til Ild elementet. Brukes for å få bedre helse, tankekraft, fruktbarhet, for ønsker. Bæres for å frembringe fruktbarhet.

 

 

 


Dagrunn Nordeide   07.05.2016 


Dette er en serie bøker hvor forfatteren har fulgt sitt indre Flow og intuisjon. Lyttet til sitt indre univers og sine gaider og hjelpere

Det har ført henne på en indre og ytre reise som har ført henne  til spennende reisemål.


Ved å lytte til sin indre guddommelige gaider har hun blitt ledet,

Også det å kunne skille hva hun skal lytte til eller la gå.


Bøkene har vært en inspirasjons kilde for meg.

Fått meg til å bli enda mere bevist og lytte innover i meg.


Latt meg våge å bli gaidet.

Kjenne etter i hverdagens væren. Det behøver ikke føre til lange reiser.

Cristina sol har latt seg lede på lange og spennende  reiser hvor hun har møtt viktige milepæler, og bevissthet  endringer i sitt liv. Reiser Som var en del av hennes plan her  på jord. Som den vandrer arketype hun er  har hun latt seg lede til kilden som har ført henne til åndelig vekst i seg.


Det er spennende og morsomme bøker som kan lede og inspirere DEG til å finne DIN indre reise. 

Hun skriver på en ærlig og spontan måte som gjorde det lett for meg å leve meg  inn i hennes fortelling om sin Åndelige reise.


*******************************

     28.05.2016


Langs den åndelige vei er en bok som forteller hvordan Christina Sol tørr å lytte og følge den indre stemme og gaider. Med å reise til ukjente land og oppleve verden... Det er veldig flott å kan ta del i hennes reise med å lese bøkene hennes.. Det får deg til å tenke over ting som skjer i din hverdag også..  Anbefales å lese dem, flotte historier

Ellen Søyleland