TVILLINGSJELER

 Christina Sol

 Filosof, Forfatter og Kunstner

Mail; Christina-sol@hotmail.no

Mob; +4748886000

Sjelevenner?


Sjelevenner er fra en unik gruppe som ble utskrevet evigheter siden fra kilden. De ble slått sammen for å eldres sammen så går de gjennom alle riker ned til det fysiske. De eldre og klokere grupper ville ha holdt sammen lengre og mer lik de ville være, fordi de ville ha delt flere egenskaper når de er sammen. De ville ha gått igjennom sammen så mange særegenheter, trekk og tendenser fra hverandre. Når de 128 sjeler er fordelt gjennom hele 7000 millioner borgere av verden, er sjansene for mange sjelefrender møte per inkarnasjonen er ganske liten. Fra alle de mange bekjente og venner som vi møter og kjenner i dette livet, hvor mange viste seg å være nære venner? Ikke mer enn en håndfull. Normalt er det bare en eller to. Dette nummeret vil være det samme for sjelevenner.


 

Hvordan gjenkjenner vi våres sjelevenner? Den beste måten er å forbedre vår egen sjel kvalitet for at våre kamerater skal ses. Det betyr at vi ville kjenne sjelen i personen. Når vi møter en sjelevenn, det er en umiddelbar tiltrekning. Så vi kommer til å vite hvem han eller henne  er vi klikker bare sammen og er enighet i de ting som er viktig. Vår holdning livssituasjoner er den samme, selv om våre interesser kan være annerledes. Kvaliteten på vår sjel nivå er veldig likt: Vi har medfølelse, empati, og innse at hensikten med livet er å slippe taket. Det er ingen sjalusi som oppstår, og det er harmoni og kjærlighet som flyter fritt i mellom oss og det ville gjøre oss lykkelige i hverandres nærvær. Kjærligheten energien mellom disse to sjelevennene kan kun bli overgått av kjærligheten mellom disse to sjeler. Mens kjærligheten mellom tvillingsjeler er alltid med det motsatte kjønn som er med sjelevenner kan være med begge deler. Sterk og varig homofil kjærlighet mellom to individer er nesten alltid mellom sjelevenner og ikke tvillingsjeler med mindre en av tvillingene har besluttet å skifte kjønn for den aktuelle inkarnasjon. Det er heller ikke sannsynlig mellom sjeler av to ulike grupper. En dobbel i ånd kan guide en jordet tvilling.


Hver sjel er ment å oppleve alt i universet før den vender tilbake til kilden. Det er definitivt umulig for en enkelt sjel å gjøre dette. Derfor har ordningen med gruppen sjel er formulert slik at hver sjel kan gå ut og oppleve så mye som mulig, men det er ingen nødvendighet for hvert å samle alle erfaringer. Da de endelig er sammen ville de ha nok kunnskap og visdom for hele gruppen, som summen av den totale lasten ville være tilstrekkelig for hele gruppen til å bestå testen. Den samlede erfaring og kunnskap blir delt med alle og enhver, og derfor enhver sjel i gruppa ville bli like kunnskapsrik som hele gruppen.


Det andre punktet i funksjon av gruppering er avkastningen. Alene kan den ene sjelen ikke finne veien tilbake til kilden. De kan bare finne sin vei tilbake når sluttet som den opprinnelige gruppen. Gruppen er nå sterkt forstørret på grunn av sin last av kjærlighet og visdom, selv om tallene er de samme som før. Man kan se den glede og lykke for hele gruppen sammen som en sammenhengende helhet, boblende veien tilbake til Kilden, bli med opp med andre grupper på vei opp.Som en gruppe må man dele karma likt av alle. Når en sjel går seg vill, må hele gruppen betale for dette. Så en sjel kan forsinke krysse over og oppstiginga til hele gruppen. Men, som noen av sjelene i gruppen har gjort det bra, slik at hele gruppen vil også nyte fruktene av dette.


Sjele venner innen en familien


Har sjelevenner en tendens til å samle seg i en genetisk familie? Svaret er at de ikke gjør det ofte. Hvis de gjør en inkarnasjon i en genetisk familie, ville det være mest 02:58 i antall. Det vanlige tallet er to. Genetisk de ville være søster og bror, far og datter eller mor og sønn eller mann og kone. Unntatt som mann og kone, tvillingsjeler svært sjelden inkarnert i samme familie. Dette er på grunn av blodskam tendenser i de andre kombinasjonene. Noen tilfeller av incest mellom far og datter skyldes det faktum at de er tvillingsjeler. I den andre kombinasjonen, ville sikkert favorisering oppstå, og som ville føre til sjalusi og skyld. Den sjelefrender i samme familie ville ikke vite av årsaken til deres forkjærlighet for hverandre, langt mindre for de andre medlemmene utenfor sjelen gruppen å realisere dette affinitet.


Unødvendig å si, er den beste arena for åndelig praksis i den jordiske familien. Mangfoldet av sjeler fra forskjellige sjel grupper og ulike nivåer av modenhet gir den riktige blandingen og bakgrunn for alle medlemmene i familien til å praktisere. De mer avanserte medlemmer av familien vil være i stand til å trekke opp mindre utviklede medlemmer. Utfordringene er ulikheter og smålig sjalusi er utmerket materiale for vekst. Selv om sjelene i en familie vanligvis faller inn i en vibrasjon rekkevidde, kan noen av dem kommer fra forskjellige sjelegrupper og selv fra forskjellige universer. I sistnevnte tilfeller kan antallet og omfanget av konflikter være ganske fryktelige, og testing av medlemmer som er av jordens familie til bristepunktet. Så det kan oppstå misforståelser, spenning og bitre kamper som vil bli den perfekte scenario for onde krefter å gripe inn. På dette punktet, er narkotika og alkohol avhengighet, kan barn og kone mishandling og drap etc. inn i dette energispillet. Heavy karma er da begynt. Dette bunnfall vil utvikle seg og er tvunget på familien, som om de var altfor treg og ha forskjellige uvaner. Motstanden til vekst har resultert i smerte og lidelse som er en ”wake up call”. Derfor kan vi nå forstår prosessen i en familie karma.


 

Par sjelevenner:

dette er en underavdeling av sjelevenner der par i samme gruppen der sjelen har skapt sterke relasjoner over mange inkarnasjoner. De kan inkarnere som ektemann og hustru, bror og søster, far og datter eller mor og sønn. De kan også komme ned som bare ren venner. Disse følgesvenner sjelevennene kan ha inkarnert sammen for hundrevis av ganger, men de er ikke tvillingsjeler. Deres kjærlighet til hverandre er den sterkeste blant sjelefrender, men det har ikke i samme størrelsesorden som for en tvilling sjel.


Kjærligheten mellom to sjelevenner er svært intens og sterk. Faktisk ganske mange av disse kjærlighetsforhold har blitt skrevet opp som kjente kjærlighetshistorier f.eks. "Wuthering Heights", "Romeo og Julie" og "Gone with the Wind".


Det betyr at når sjelevenner gifte seg, vises de som om de er tvillingsjeler, men den kresne kan plukke opp visse kjennetegn, som kan skille fra hverandre. Selv om deres kjærlighet og harmoni er vanligvis av en storslått affære, vil det fortsatt være drivstoff for åndelig vekst. Bensinen i dette tilfellet betyr for uenigheter og misforståelser fører til kamper og enda separasjoner. I hver krise, hvis man er villig til å lære av feilene som påløper fra krisen, så det blir en åndelig leksjon. I det hele tatt er det mye mer harmoni og fred i en husholdning ledet av to sjelevenner enn en familie ledet av to sjeler fra forskjellige grupper.


Alle sjelevenner relasjoner er rent for åndelig vekst. Vi oppnår dette ved å forvandle oss selv, og vi kan bare forandre oss selv ved å lære fra andre og ved å samhandle med dem. Denne læringen må gjentas igjen og igjen inntil erfaringene blir lært spesielt gjennom å kjenne oss selv. Dette kan så føre til sjelevenner elske seg selv og hverandre. Begge vil da være i stand til å etablere et åndelig ideal som blir et styrende prinsipp for hele familien å øve med. Den ideelle forelder ville ha en tendens til å sette et eksempel for sine barn i håp om at barna ville vokse opp til å bli oppriktige.


Til slutt må gifte sjelevenner jobbe opp sitt forhold til en tilstand av ubetinget (sjel) kjærlighet. Denne kjærligheten spør ikke om noen avkastning, takket eller takknemlighet, men den vil alltid sted behovene til den andre over hans eller hennes eget. Etter å oppnå denne type kjærlighet til våre sjelevenner, vil vi så lære å gjøre det samme med resten av familien. Denne vare av guddommelig kjærlighet bør da spres til den som kommer inn i bekjentskapet vårt. Og på denne måten bør vi være i stand til å behandle alle som om de er våre sjelevenner selv om de ikke er fra den samme sjelen gruppe.Det er ekte vennskap uten seksuell involvering. Disse kan være mann- kvinne vennskap eller som av samme kjønn. Vennskap er virkelig platonisk og en venn ville bokstavelig talt plassere ønsker og behov av de andre over hans eller hennes eget. Alle spekulantene alltid misforstått denne typen sjelevenner forhold, og de har blitt feilaktig stemplet som homoseksuelle eller utenomekteskapelige forhold. Disse vennskaper alltid liv lang. De har ofte seire over alle slags motgang og vanskeligheter. Den guddommelige eller ubetingede kjærlighet sjelevenner her så mye som et gift par, men ingen sex er involvert. Noen av disse er følgesvenn av sjelevenner.


 

Innenfor noen av gruppe sjeler, kan det være at de er kommet sammen av mer enn to til tre sjelevenner for et enkelt oppdrag eller formål. Disse forstørrede sammenkomster kan ses i politiske, religiøse, akademiske og militære grupper. Det finnes også en og annen spesiell, velg enhet, organisert for å takle en unik oppgave. Du kan forestille deg hvor konsentrert og begeistret er en gruppe av forskere tar fatt på et helt nytt funn, et gjennombrudd som er av Noble pris status. Så er også hemmelighetsfull og undergravende politisk kjerne, som er entusiastisk arbeider under cover for å velte de eksisterende korrupt regjering. Alle kjernene i gruppene i disse rystende utfoldelser er sjelefrender med ett mål til beste for menneskeheten.I religion, der den eksemplariske gruppe er Jesus og hans tolv disipler. Jesus er den store gamle sjelen, avatar. Hans 12 disiplene er fra samme gruppe sjel. Likeledes var den andre avatar, Gautama Buddha, også ledsaget av hans sjelevenner. Dette var hans disipler som ble opplyst helgener. Fra disse eksemplene kan vi se innvielsen med disse sjelefrender forfulgte sitt mål om å danne en ny religion til beste for menneskeheten. Nær slutten ikke alle sine disipler hadde uniform tro. Man kan nå spørsmålet om Judas var virkelig en sjelevenn av Jesus. Eller var han fra en annen sjel gruppe? Jeg foretrekker å tro at han var fra samme gruppe, ellers Jesus ikke ville ha blitt korsfestet. På grunn av hans korsfestelse og hans "opp fra de døde" som en ny religion ble dannet.


 

Gjennom historien til jorden, har det vært perioder hvor grupper av avanserte sjeler har kommet ned for å berike jordas kunst og vitenskapelig vekst. I musikken har æra av Bach, Beethoven, Brahms, Mozart og Haydn aldri vært gjentatt. Ingen andre periode har sett slike giganter kommer ned i løpet av så kort tidsrom. Man kan også sitere den store mester malere som Leonardo daVinci, Michelangelo, Raphael etc. kommer ned for å forbedre den kunstneriske kvaliteten på jorden. Da har du også disse store tenkere som Newton, Copernicus, Galileo og Einstein. Disse genier komme ikke ned sammen samtidig, men de kom hver får seg ned  med sin vitenskapelige og filosofiske tanker iløpet av et kort tidsrom f.eks løpet av et par århundrer, som er kort i kosmisk tid. Så i psykologi man har Freud, Jung, Adler, Rank og Reich. Disse mestere definitivt sette psykologi på kartet. I øyeblikket har du transpersonlige psykologer i California, f.eks. Ken Wilber, Stanislav og Christina Grof og Roberto Assagioli. Igjen gjennom historien, kom forfatterne av stor litteratur ned i bølger i ulike land som Russland, Kina, England og Frankrike etc.


Disse sjele-gruppene  kan ikke komme ned på samme tid, men temaet er entall og så er deres lokalitet: f.eks Europa og Usa. Der de gigantiske musikere er hovedsakelig fra Østerrike og Tyskland. Der de samme  psykologer er fra Europa. Så kan man se at deres oppdrag eller formål er å spre guddommelig musikk eller spre kunst eller heving av standarden på vitenskap. Hver gruppe har ett mål, og deres eneste formål er å fremme dette målet. Man kan også gjette at de store engelske forfatterne som vises i det 18., 19. og 20. århundre kan komme fra samme gruppe.


Vi har mange sjelevenner, men hver enkelt av oss har bare en tvilling sjel. En dobbel sjel har hver ingrediens for å være en hel person. Han er ikke en sjel som er kuttet i halve. Men, en som han har delt den samme korn for hele reisen nedover mot den fysiske jorden med sine tvilling, som vedlegg og lengsel etter de to er alltid der i den subliminal bevissthet. Den ustoppelige bankende av begjær for den andre tvillingen er aldri langt under det underbevisste. Det blir mer og mer overbevisende når sjelen nærmer den forhøyede tilstanden av opplysning. Det betyr at så snart vi blir mennesker vi har jobbet og øvet for å oppnå den ideelle status da er sammen smeltningen klar igjen. Dette kan ha tatt oss hundretusener av inkarnasjoner. Som tvillingsjeler er vi så like fra starten av, men vi må gjøre de runder for å utvikle og lære oss andre ting slik at når vi sammen smelter igjen har de sammensmeltede tvillingsjeler blitt mye rikere. Etter sammensmeltingen, vil uttrykket være en trekant! Ifølge Omraam Mikhael Aivanhov, "et menneske som møter sin tvilling sjel tolv ganger i løpet av hans inkarnasjoner på jorden. 'Før den ultimate møtet, noen av inkarnasjonene er full av lidelse, som Romeo og Julie. Det betyr at selv om vi møter vår tvilling det betyr ikke et salig ekteskap for oss. Smerte og lidelse besetter tvillingene som resten, men deres kjærlighet til hverandre er alltid lojal. Jeg tror at den siste inkarnasjonen er annerledes. I denne siste livstid, vil begge være å gjennomføre et oppdrag til fordel for menneskeheten, og dette siste liv på jorden bør være fri for helse og rikdom problemer. Jeg kan være galt her, men jeg antar at dette skulle være tilfelle. Ellers de ikke kan utføre sin plikt eller oppgave godt. Edgar Cayce og hans tvilling sjel, Glynn Davis er et godt eksempel. Begge var friske før de døde. Glynn døde mye senere, og hun var den som utførte Edgar Cayce 's arbeid til den dagen hun gikk over. Glynn Davis ble Edgar Cayce sekretær for år. Hun var hardt arbeidende, dedikerte og metodisk og hun er den som registrerte alle Edgar Cayce er avlesninger for ettertiden. Den tvillingsjeler som var dedikert til den samme tjenesten for menneskeheten.


*******************************

Inngangen til forening med tvillingstrålen

********************************


Av Sananda


*******

Mange av oss har reist både fjernt og nært for å igjen å forenes med den ene fullstendige halvdelen av den vi er. For at vi fikk utforske dualiteten ble vi splittet i to separate sfærer av lys. Tiden er nå inne til at vi igjen kan fullføre den guddommelige enheten mellom vår mannlig og kvinnelige høyere selv. Da vi alle er skapt fra den samme kilden, er vi alle en del av Fader/Moder Gud. I den store helheten som er kilden til vår skapelse av gnistrende lys. Du min venn er en av denne gnisten. Hver partikkel av dette store lyset som vi kjenner som Gud er en del mann og en del kvinne. Sannheten er alltid så enkel som det. Det er mange sekvenser av mønster og familier av åndelighet som flyter rundt i denne skapelsen, men uansett er vi alle en del av en positiv / negativ polaritet. Før begynnelsen av dualitet begynte vi å bevege oss gjennom universet kjerne som et team av lys- vesener. Sammen i en gedigen bevissthet blandet vi vår t lys for å kunne bygge huset vi lever i. det hele startet fra den store sentrale solen i dette universet, fordi skapelsen vandret langt over dette nivået og vi skal ha en fantastisk tid sammen i forening med hver detalj av vårt væren. Det kom en tid da energien som du kjenner som din første skapelse av deg selv som form. Du hadde skapt deg selv som en uttrykksform, et under hadde skjedd. Der du hadde muligheten for å tilbe dere begge som en enhet. Det å bevege seg nedover i den galaktiske strømmen som førte deg gjennom en erkeengel eller et annet stort vesen av liv. Mange av dere fikk en følelse av at dette var din far. Denne forståelsen ga deg essensen av din fødsel inn til denne galaktiske strømmen, mens noen av dere ble skapt gjennom solarnivået av lys. Alle er barn av den ene. Noen av oss ble skapt gjennom en energisk livsstrøm og godtok et steg nedover i vibrasjon. Kilden til hele skapelsen var en tvillingstrålekobling. Denne tvekjønnete skapningen greide til slutt å nå fram til det jordiske nivå gjennom solsystemet. Inntil denne tiden hadde alle samme følelsen og var klar over sin maskuline / feminine natur. Disse arbeidet sammen med skapelsens kraft og skapte mange nye ideer. Alle var en del av en stor helhet som vi kjenner som Fader / Moder Gud. Denne velsignelsen og ekstasen av to hjerter som var forent som en er utenfor vår menneskelige forståelse. På et galaktisk nivå startet vi med letthet og velsignet denne separasjonens prosessen gjennom flere dimensjoner. Det ga oss en forsikring om at det ikke ville skape noen forstyrrelser til vårt lysende vesen. For de fleste av oss er denne delingen en smertefullt minne på et dypt cellenivå. Dette vil bli en del av oppklarningsprosessen hvis dere er modige nok til å forplikte dere til et slikt forhold på alle nivåer igjen. Jorden er det siste punktet for hele universet for å avslutte denne dualiteten. Vi er inne i en velsignet tid hvor alle tvillingstrålekoblinger kan starte denne langsomme prosessen mot en gjenforening. Din tvillingstråle er det ultimale erfaring av ditt høyere selv på alle nivåer. Det er den du er, og for dette er vi ekstremt takknemlig. I denne tidsepoken skjer gjenforeningen av tvillingstråler i stor målestokk. Hvis du føler at din andre halvdel ikke er på jorden, har du rett i det kjære deg. For å forene himmelen og jorden må vi forstå at vi er i forskjellige dimensjoner. Uansett når den jordiske delen beveger seg oppover og oppnår kontakt med sin Kristus kropp, vil den delen som er i en høyere dimisjon til en hvis grad kunne kommunisere med den jordiske delen av sin tvillingstråle. Dette vil kunne skje uansett hvilken dimensjon du og din tvillingstråle befinner dere i. Ingen oppstegne mestrer vil kunne bevege seg lavere ned i dimensjonene enn til femte dimensjonens felt av lys. Dette er det to grunner til en er av sikkerhetsmessig art for begge parter, og den andre grunnen er at den jordiske delen har et stort indre arbeid foran seg før den er klar til sin oppstigning. Den delen som er i en høyere dimensjon kan utføre dette arbeidet for deg.


Hva er forskjellen mellom en sjelevenn og en tvillingflamme, eller en guddommelig komplementær? Jeg vil gi en trinnvis prosess som man må integrere og rense før man igjen kan forenes med seg selv. Dette innebærer en forening med en feminine og maskulin balanse inne i deg selv. Denne balansen sammen med annet arbeid må fullføres før foreningen kan finne sted. Mens du går gjennom denne sammenføyningen vil det være mye indre arbeid du må fullføre. Dette kreves tillit, tro og en sterk vilje til å bli en igjen.


På dette tidspunktet kan en spørre seg selv hvorfor dette skjedde når det var meningen at vi alle skulle være androgyne vesener. Uttrykket androgyn kan brukes om balansen mellom det feminine / maskuline indre. Dette gjør at balansen med din tvillingstråle kan fullføres til slutt, og man vil føle at man er en forlengelse av den andre og den andre vil føle det samme. Skapelsen er alltid en sammensmeltning av energier på mange nivåer. Det er på tide at vi forteller historien om hvordan den jordiske bevisstheten av kvinne og mann startet. Den ene kan ikke eksistere uten den andre.


De syv trinnene i jord pyramiden av mann / kvinne forhold er som følger:


1.     Tvillingstrålen


    2.     Tvillingflammen


3.     Tvillingsjeler


    4.     Tvillingpartnere


           5.     Åndelige oppvåkner


  6.     Sjelspartnere


                       7.      Åndelige komplementære


Nr.7 Åndelig komplementær.

( Det er en som er lik deg selv)


Vi starter på trinn syv.

En åndelig komplementær er en som viser deg ditt eksakte speil av der du er i livet ditt. Denne personen kan være hvem som helst til en hver gitt tid som ditt høyere selv sender deg for å speile din eksakte maske. Ofte reflekterer de våre negative sider, mens andre ganger er du velsignet med å se den skjønnheten du er. En slik del kan komme inn og forvinne fra vært liv, eller forbli værende rundt en stund for å fullføre mange leksjoner for begge partene som er involvert. Folk forandrer seg med årene og går videre, og av denne grunn går ekteskap på jorden i oppløsning. Mange ganger forandrer man seg ikke sammen, og de to partene ender opp med å gå hver sin vei, og gjør rett i det under slike forhold. Husk at forhold på jorden er en forberedelse for å bevege seg opp til et høyere nivå av vårt Væren.

*****************************


Nr.6 Sjelspartnere

En sjelspartner er en du har avtalt å møte før du kom inn i dette livet. Livets sirkel vil ta mange runder og på et perfekt tidspunkt vil en sjelspartner dukke opp for å lære deg hvem du er. Mange ønsker å tro at de er gift med en sjelspartner, men sannheten er at det ikke er så mange som ønsker å tro det som lever i et slikt forhold. Det er et spesielt møte og vil sannsynligvis forandre ditt liv. Dette kan være positiv eller negativt avhengig av hvor du befinner deg i deg selv. Med andre ord en sjelspartner i et liv kan være forskjellig fra andre liv. Det er mange nivåer når man reiser i mange liv sammen. Din sjelefamilie er ganske stor og for at vi skal kunne lære mest mulig vil vi også kunne forbinde oss med sjelspartnere fra andre sjelsfamilier. Så av denne grunnen vil de føles som din sjelspartner er den perfekte part. Men det går på hva det er man skal erfare. Veldig ofte er en romantisk affære ikke en del av din livsplan, fordi alt på dette nivået handler om å gjøre opp karma. Vi har levd noen liv i kjære forhold til våre sjelspartnere, mens andre var ment å være en sjelsstudie og en forfremmelse.

****************************************


Nr.5 Åndelige oppvåkner.

En åndelig oppvåkner er kort fortalt en som kommer inn og skaper så store rystelser i livet ditt at du går rett inn i angst, redsel. Dette kan skje hvis du ikke beveger deg i den retningen i livet som du var ment å gjøre. Så vil en åndelig oppvåkner komme inn i ditt liv for å skape den største angsten i deg og forlate deg slik at du kan finne inn til din egen sannhet. Dette er bra for deg selv om du ikke kan se det eller forstå det ut fra din situasjon der du er i dag.  Da hensikten med en åndelige uttrykker er ment å vekke deg fra den sovende dvalen som du er inne i. Det er det som er jobben hans. Nå i dag erfarer mange av oss å møte på en åndelig oppvåkner slik at vi kan bli skjøvet fremover, vi trenger det fordi at vi sitter så fast i våre egne mønstrer. De er faktisk en gave fra dine hjelpere og du vil måtte se sannheten i øynene, slik at du kan gå videre i livet. Det er fordi mange vil forsøke å få ting til å fungere som ikke ligger i kortene for deres indre forståelse av opplysthet. Hvis du føler sterkt for noen, vil du ønske å anta at din tvillingstråle er rundt deg, og det er akkurat det du føler.

**************************************************************


Nr.6 Tvillingpartner

En tvillingpartner er en del av en gruppedel som du er forbundet til på jorden, og i solsystemet. Dere arbeider tett sammen i det galaktiske arbeidet som er helt sentralt. En tvillingpartner er noen som ikke vanligvis er forbundet med de store romantiske forhold som man drømmer om, den store forelskelsen. Men at man tiltrekkes av følers at man har det bra sammen med den andre. Disse sjelene er en forbindelse av likesinnede enheter av tjenere som alle er forbundet til minst 144 tvillingspartnere. I starten av skapelseprosessen ble den nummeriske verdien av 144 laget for den perfekte manifestasjonen, da dette tallet ville arbeide på en høyere frekvens av energi. I galaksens kilde ble alle tvillingpartnere skapt sammen. Noen er her på jorden og andre i andre galakser for å utføre andre arbeidsoppgaver. Når vi sier at vi er en del av hverandre er det fordi enheten er en sammensetning av lys som ikke kan skilles fra hverandre. Vi er forbundet med hverandre av mange årsaker gjennom våre erfaringer. Denne forbindelsen vil fortsette inntil vi er blitt en hel sirkel av et vesen som vil gjennomføre fødselen av en ny tidsalder. I dette vil vi forfremme og vår enhet vil gå videre for å arbeide med forskjellige bølgelengder av lys. Sammen vil vi kunne føde vår nyoppståtte forståelse som vi vil kunne forandre vår energistrøm av lys avhengig av hvor langt hver av oss er kommet i vår bevissthet. Noen av våre tvillingspartnere er ikke våknet opp enda, men vi håper at alle vil gjøre det, da tiden snart er i ferd med å forsvinne for denne muligheten. Når du har kontakter med ditt hjerte vil du bli i stand til å gjenkjenne en tvillingpartner.

*******************************************************


Nr.3 Tvillingsjeler

En tvillingsjel er veldig lik deg i vibrasjonsfrekvens. Hvert individ har tolv tvillingsjeler. De er en del av en tvillingsjelsgruppe, men disse tolv er ekstremt nært knyttet til deg i ditt jordiske arbeid. Noen av dere vil være velsignet til å ha noen få av disse sjelene nært knyttet til deg på jorde. Du vil føle det som om dere har kjent og arbeidet sammen med hverandre bestandig, og det har dere faktisk. Dette kan sammenlignes med de tolv oppstegne mestrene som du er forbundet med når du stiger opp til ditt kristuslys. Noen få av dere er tvillinsjeler til de tolv mestrene som er på din overjordiske kontakt som venter på din ankomst. Dette er en instruksjonsprosess mens du er en lærer av mangfoldet, og din energi er nå linket til denne bevisstheten av lys. Det har forekommet mange velsignede romantiske sammenføyninger med disse gruppevesener. Hvor mange deler fra hver gruppe av mann / kvinne som lærer dette er avhengig av hvilken erfaring som behøves for å oppfylle forfremmelsen til en høyere lysgruppe.

************************************************************


Nr.2 Tvillingflammer

En tvilling flamme er en sjel du har arbeidet veldig tett sammen med fra galaksen og nedover til en tredimensjonal livsform. Dette var bestemt for lenge siden og du har beholdt den samme tvillingflammen i eoner av tid. Du er forbundet med syv tvillingflammer. For utom din tvillingstråle vil dette være det tetteste båndet til en helhet. Uansett nivå av lys som du er på vil du ha muligheten til å forene deg med de mektige syv. De vil hjelpe deg til vider opplysthet. Dette må være integrert før vi når opp til tvillingstrålen. Det er unødvendig å si at  mange tvillingflamme forbindelser er av stor betydning og har kjærlighet til alt. De er også av begge kjønn. For eksempel har denne kanalen tre hunkjønn, og fire mannlige tvillingsflammer. Tre av tvillingsflammene er på jorden, og fire er i de øvrige dimisjoner. Det er et spesielt bånd mellom tvillingflammen og deg, og dere vil bestandig være forbundet med hverandre gjennom hjertet, og man vil ikke glemme denne spesielle kjærligheten som en tvillingflamme vil dele. Dette kan ikke sammenlignes med menneskelig seksualitet, men strekker seg inn til renheten av følesene for å arbeide sammen gjennom denne syklusen. Dere har vært igjennom mye og etter at tvillingstrålen ble delt var deres førstye forhold med tvillingflammen. På dette nivået var ikke splittelsen nok for at dere skulle kunne lære sjalusi, vi ble bare skapt og erfarte kjærlighet i denne kilden vår. Vi visste at det ville komme en tid når vi igjen kunne forenes gjennom våre hjerter til evig tid. Jeg kan ærlig fortelle dere at det er mange triste minner fra denne delingen av disse to hjerter som alle må rense seg før det igjen kan forenes i en åndelig tvillingstråle.

*****************************************************************


Nr.1 Tvillingstråler

Tvillingstråler er det ultimale som er skapt. Det er ikke nødvendig å se etter noe annet når dere har erfart hverandre. Denne lykken som kommer nå har vi ventet på lenge. Den er overveldende selv for de mange oppstegne mestrer som venter på denne foreningen. Dere er samme guds gnisten som kommer fra kjærlighets energien til Moder / Fader Gud. Det er litt av en gave at vi har kommet inn i denne harmonien med den ene av vårt halve selv.  Det er ikke mange som tror på denne foreningen, men jeg kan fortelle dere at det er vel vert å vente på dette. For de av dere som nekter å akseptere dette vil dere bare forlenge ventetiden, da mange oppstigninger er tett knyttet til gjenforeningen av tvillingstrålen. Etter arbeidet med å gjenforenes er det nødvendig å ta seg tid hver dag og natt med fullbyrdelsen av energiarbeidet mellom deg og din tvillingstråle. Din tvillingstråle er den som er din livsledsager. Dere har de samme livsoppgavene. På dette punktet har dere vist dere selv verdig til tittelen, og som en enhet har dere begge bekjempet tettheten som gjør det mulig å returnere som en kjærlighet, et liv, en helhet.


Hver person vil ha en unik erfaring og derfor vil alle tvillingstråle par være forskjellig, da den nødvendige fullbyrdelsen er fra mange forskjellige erfaringsplan og innlært på forskjellig vis av begge parter. I tillegg til oppstigningen vil sammenføyningen av tvillingstrålen kreve en daglig bevisst anstrengelse. Mange vil føle den dypeste innerste forståelse, men har ikke hatt mulighet til å uttrykke dette som en jordisk bevissthet for et åndelig forhold på lang tid. Det har vært noen øyeblikk som dere har reist sammen på jorden. Noen jordiske forhold er tvillingstråler på en galaktisk stjerne, eller din tvillingstråle kan også være et universelt vesen. Det siste er sjeldent.


Det er også noen av dere som vil ha en elektromagnetisk forbindelse med den perfekte partner her nede på jorden. Dette vil være din sjelspartner, tvillingflamme, eller tvillingsjel. Noen tvillingstråler er i høyere dimensjoner og derfor ikke klar til å gjenforenes. Det vil bare være mulig gjennom en tillatelse fra ditt høyere selv. Så mange forskjellige situasjoner, men hver av disse er perfekt for det enkelte individer. Uansett hvilket nivå du ønsker å forbinde deg med, vil det forekomme skiftninger i ditt liv og ånden vil ikke gi deg mer en du kan håndtere. For eksempel, hvis noen er lykkelig gift på jorden da kan du forbinde deg med din tvillingstråle på et energinivå mens du arbeider her. Dette er helt perfekt akkurat nå. Ingen tvillingstråler vil forstyrre et harmonisk miljø. Denne sjelen ønsker bare det høyeste og beste og er villig til å vente på en hellig tid sammen. Det er mange klasser som vil bli undervist om dette emnet. Jeg vil oppmuntre dere til å ta denne fordelen som en gave og lære om dette undret som det er å få informasjon om tvillingstrålen.


Det er mange mestrer som har kontakt og har vært i en aktiviseringsprosess over et år nå. Jeg er en av disse mestrene. Vi lærer først og fremst at dette er litt av en begivenhet og sammen skaper vi den mest effektive veien slik at dette kan skje. Fordi det har foregått så mange forberedelser og nå er alle klare til å gå videre. Endelig er mange av dere villige til å akseptere denne informasjonen som sannhet at vi er nå alle en enhet som kommer fra samme kilden. For å finne ut mer om dette emnet må du stole på din intuisjon og meditere om denne prosessen. Spør om du er en av de som kan få forenes med din tvillingstråle. Hvis du har følt deg følsom og at din gamle familie energi er rundt deg, kan det bety at din tvillinstråle er kommer inn fra et høyere nivå, for å prøve å få kontakt med deg. Vil du ikke sette deg ned å tillate denne energien å få komme igjennom.


I Kristus bevisstheten og i kjærligheten

**************************************************


Det Alkemiske bryllupet…!!!

************************************************

Ekteskapsforeningen…!!!!


Gud har velsignet ekteskapet for å gi to individer å utvikle helheten igjennom et utbytte mellom deres Alfa…. Omega…. polariteten…


Dette er foreningen mellom tvillingsjeler, sjelepar, sjelevenner, karmiske partnere,…..


Et ekteskap mellom en mann og kvinne…. Er ment å være en mystisk symbolsk forening i påminnelse om at sjelen gjenforenes med den elskede …jeg er nærværende…. gjennom Kristus…., den velsignende megler….


Jesus demonstrerte ekteskapet store betydning når han er integreringen på veien… velger å utføre sitt første offentlige mirakel under bryllupsfesten…. I kanaan….


Da han forandret vann til vin…. Budskapet var om at ekteskapet ikke forvandles uten den sanne foreningen med den hellige ånd… uten den foreningen  bli det bare en ytre opplevelse…


Vi kan velge om vi vil nøye oss med ett ekteskap basert på menneskelige verdier…. Eller om vi krever ett ekteskap basert på det guddommelige…. verdien som er presentert med vinen….


Det kosmiske utbytet av guddommelig kjærlighet….


I relasjonen i ekteskapet er ment å være samme kreative kjærligheten som fra begynnelsen skapte universet….. da Gud som far ga kommandoen…. ”Bli Lys…. ”


Og Gud som mor svarte…. ”Og det ble lys”….


Dette kreative flyt…. kan ikke uttrykkes bare i en fysisk forening…. uten å være i perioder avholden i sølibat… da begge partnerne går inn å kommuniserer med sin egen elskede…


Jeg er nærværende…


Utbyttet av den hellige ånds energi er en seksuell forening er å overføre sjæfer av kosmisk forståelse……


av den kausale kroppen av lys….


Den lysenergien som blir resultatet av denne foreningen forhøyer de positive kvalitetene hos begge parter og forsterker deres guddommelige identitet….

Og gjør det mulig og dele karmaen sin…


Når foreningen er i helhet til Gud …. Skaper den harmoniske sammen smeltninger…. Av Fader/moder energien i ett mesterverk….


Når dette utbytte av energi ikke er forandelig igjennom forståelsen at gud er både elskeren og den elskende…


Kan to individer oppleve fysisk nytelse men ikke oppnå forståelse av dette…..


Det karmiske mønstret som man også åpner opp hos hverandre…


Så man kan hjelpe hverandre med å få forløst det som er felles hos begge…. Vist man ikke er i kjærlighet til hverandre vil man miste sin identitet og dermed  begynne en negativ utvikling som igjen vil føre til en ny tragedie….


Man har ikke forstått 0ppdraget som var fra Gud….


Kun forstått sitt eget ego om en seksuell nytelse…

**************************************************************


 

Det Alkemiske bryllupet…!!!


Kosmiske lag krever at vi før vi kan lærs opp i den åndelige potensialet i våres tvillingsjelforhold….


Først må vi definere våres egen identitet i Gud…


Inntil en tvillingsjels par har oppnådd ett visst nivå av mesterskap og enhet med sitt virkelige Jeg…. Er det ofte umulig å gå i land med byrden av sitt negative karma som gjennom selve nærværende av tvillingsjelen forstørres….. samme unike faktor som gir tvillingsjeler deres store åndelige kraft… den identiske blåkopien av deres identitet….. kan likedan forårsake at deres negative mønster forstørres…. Til syvende og sist må vær og en lære seg å forandre de negative mønstrene…" det uedle metallet"… til gull igjen….


Dette kalles det alkemiske bryllupet…. sjelen


(det feminine aspektet av våres helhet som forener seg med ”lammet”….. som er det virkelige og bestående åndelige Jeg ett…. det maskuline aspektet)


Kjærligheten til dette elskede Kristus jeget…. Det vil søke den delen av oss som alltid er i kontakt med kilden… Jeg er nærværende… er den elskende som har gitt alt….


Gjennom daglige og akselerer tankene i samklang med Gud transelerende kraft blir mennesket ego litt mindre i dominans og vil til slutt sammensmelte deres sjel med det virkelige åndelige Jeget da stiger de opp i Guds hjerte….


Da dette forangelig må klede seg i det uforandeligheten og det dødelige klede seg i udødeligheten….


*************

Indre kontakt med tvillingsjelen….


*********************


Din tvillingsjel har kanskje allerede vunnet denne sjelige befrielsen og har gjenforent seg med Gud….eller strever fortsatt med å finne veien inn til sin helheten ….du kan bli påvirkes av hvor din tvillingsjel befinner seg….. og i hvilken åndelighets tilstand den befinner seg i… Ettersom vi delere den samme blåkopien….av identitet…akurat som ett snøfnugg…helt unik…..i sin sammen settning…. Stemples de energiene du sendere ut med dette spesielle mønstret…..


Disse blir overført til den samme  energien som dere har.... akkurat som ett kretsløp….all energi som du sender ut til din tvillingsjel….Enten hindrer du den eller så hjelper du den…. På sin vei mot helheten sin….


Du kan framskynne din fremgang på veien om du er i bønn…. Mediterer eller sier dynamiske dekreer…


Du kan påkalle din nærverende og be om å få en indre hjertekontakt med din tvillingsjel….


 

Du kan si disse orden:


”I kristus navn påkaller jeg den velsignede Jeg er nærverende i våres tvillingsjels for å forseile våres hjerter som ett hjerte for seier i vår misjon for menneskeheten…..Jeg påkaller den Hellige Ånds lys for å brenne bort all negativ karma….som hindrer oss til å uttrykke vår gudommelige identitet og fullføre vår guddommelige plan…”


*********************


På ett sånt vis kan dere omså om dere lever på ulike plan forenes åndelig på ett høyere plan og få inn lys…i din egen verden og i din tvillingsjels for å få balansert karmaen som sitter i mellom dere….


************************

Denne indre kontakten forsterker lyset og innsikten som hver og en av dere har…. Den frigjør den veldige  kraften hos deres i kjærlighet….og polariteten gjør at det er mulig for dere å bli sterkere og stå i mot de konflikter som unngålig kommer til hver og en som er en forsvarer av kjærlighet….

*********************

Inspirert av kjærlighetens storslagenhet har kunstnere, forfattere og komponister gjennom tidene uttrykket så vel kjærlighetens store høyder som de tragiske ting som har funnet sted i slike møter….

******************

I mange av disse mesterverkene kan vi få en følelse av en indre forståelse for tvillingsjeler …deres  kjærlighet til hverandre og deres konflikter…. med karma og kosmiske lag…..

***********************


Mange av disse majestetiske kjærlighetene mellom tvillingsjeler… slutter disse historiene oftest i sorg og tragedie….


eller i døden…..

***********************

dette for den ene eller begge partene mislykkes i en prøving i personlig mesterskap….

ettersom de ikke hadde forseilet sin individuelle vei til Gud…..

(Har du husket å gjøre dette…???)

************


Tvllingsjele par 

************************************************


Møtet i tiden som gjør oss helere… og gjør at vi kan nærme oss guden i oss igjen.


Det kan være en lang vei å gå for noen av oss… så det er best at vi starte på denne veien så vi kan komme oss frem til det målet som vi har satt oss…i dette livet. Drømmer du om kjærlighet er det kun igjennom den omtransformereingen i deg dette kan skje. Omtransformereingen av alt det som ligger i mørket i deg. Alt det du igjennom tidens løp har gjort mot andre.


La dine drømmer bli til ditt liv….


Og la deg selv våge å gå inn i deg selv.....så du kan


Forstå dine egne… smerter…og all din lidelse… som du bærer på..


**********


Jesus åpnet opp en dag en blomster energi for meg… slik at jeg kunne finne min vei inn til mine smerter og det var igjennom...”Pasjonsblomsten”… sin kraft og healing at jeg kunne starte på min prosess i meg for å kunne finne min vei inn til all min lidenskap som lå innhyllet i mitt mørke som var min lidelse...Det var den jeg trengte for å kunne ta meg selv ned av dette korset som jeg selv hadde spikret meg fast på….


*****************Alt det som jeg mente om meg selv(alle de negative tankene, ordene og handlingene mine som jeg hadde skapt opp igjennom min tid her på jorden.)


***************


Det var igjennom healingen som denne blomstren ga meg at jeg klarte å finne tilbake til de deler av meg selv som var blitt borte i fra meg….


De som jeg hadde mistet på min vei….


**************


Dette healet meg så mye at jeg klarte å finne tilbake alle de sjeldene som jeg trengte for at jeg til slutt klarte å ta meg selv ned av korset som jeg bar på…i min egen”Lidelse” 

**************

Nå er tiden kommet for oss til å søke dypere inn i våres sjel….

************************

For å se hva vi sitter fast i .......


så vi kan bli klare til og møt de som vi skal arbeide sammen med….. 


De fleste av oss har mer enn nok med å klare å møte på alle de karmiske forbindelsene vi har skapt…i denne tiden som vi lever i.


****************************

De evinnelige speilene som alle disse sjelene er som gjør at vi kan klare å føre oss selv dypere inn i oss selv… dypere og dyper inn i vårt eget mørke...


************************

Slik at vi kan få samlet sammen alle de knuste glassbitene som ligger strødd omkring….her på vår vei.


Etter alle de gangene vi har knust noen av våres sjelsdeler….


*********************************


Ja… Du så rett..

**************************

Alle de gangene vi ikke så hva vi gjorde mot oss selv eller andre…

Vi som bare forsvarte oss selv i fra å bli såret…

*******************


Denne evige krigen som vi skapte i oss selv da vi begynte å spiste av kunnskapens sitt tre og ble kastet ut av hagen… Ut av paradiset... Og i fra vår kjærlighet...I fra vår tvillingsjel...


****************


Siden da har vi bare surret en vei på vårt karma hjul…


Lengre og lengre ut i splittelsen…


Nå er vi så langt ute at vi snart ikke finner veien tilbake…


Da er vi ferdig..


Da har vi utslettet oss selv..


*************************

Da blir vi de tomme kroppene som vandre rundt her nede på jorden en kropp uten noe inni…

*

Ikke en sjel…


*

Ikke en Gudegnist vil være tilbake….


*

For å kunne lede oss tilbake til helheten i oss selv…*


*

Tilbake til kjærligheten….


******

Vi må begynne å ta tak i vår egen karma….


Karmaen er det vi har gjort mot andre og så lenge du er ett menneske så har du karma…. å gjøre opp.


******

Man får aldri møte sin tvillingsjel før man har jobbet ut og oversteget de 50% med karma som man har….i seg selv å jobbe med Såkan man få lov til å begynne på den felles karmaen som man har i mellom hverandre...


*******************

Dette fordi det vil bli alt for tungt og man vil ikke klare å gjøre den jobben som man er kommet her for å gjøre…

*****


Hadde du trodd at dette bare var en stor kjærlighets historie man skulle få oppleve…og man skulle bare finne noen å elske.? Vi skal det også når vi bare får rydde bort alt dette mørket som ligger i mellom oss og holder oss borte i fra hverandre...

****

Men desto dypere man kommer i seg selv jo mer kjærlighet kan man føle…for hverandre... Denne kjærlighets ilden som bare omslutter en som bare vokser og vokser...Det er en utrolig fantastisk følelse å få oppleve dette...


og dessuten så har man jo sitt eget speilbilde


som lyser mot en selv hele tiden…

*****

Så hva ville vel du gjøre mot deg selv..når du nå kan føle og se hva det er egentlig du har gjort mot andre gjennom din tid… Dette samarbeidet vil føre en videre i sin sjelsutvikling….


Du og din tvilling sjel har kanskje  frivilllig stilt dere til tjeneste for å utføre en viktig misjon i overgangen til den nye tidsalderen… sammen i kjærlighet.....

*****************


Jordens åndelige overvåkere sponser tvillingsjelere som vil stå frem for å gjennomgå  instrukser fra det himmelske hierarkiet og oppdage sitt sanne identitet… For å finne sin misjon og hjelpe menneskeheten inn i vannmannes sin tidsalder. En spennende sannhet som begynte for lenge siden… For ioner av tid siden, Borten for begrensningen av tid og rom, stod du og din tvillingsjel fram for Alfa og Omega, Fader/Moder Gud, og lovet å ta med en posisjon av Guds kreativitet til Jorden…


Dere skulle føre energien fra åndeplanet av Deres oppstandelse… Jeg er nerverende og inn i den materielle verden for å forme det til det som er bra for jorden og menneskeheten… Senere etter som tiden går lærer Dere å mestre tid og rom.....slik at Dere senere kunne vende tilbake til åndeplanet og lære Dere å overføre energi der i fra og inn til den fysiske verden….


Der Dere tok en serie med inkarnasjoner både som mann og kvinne sånn at man fikk speilet helheten...(Her kan man bytte kropper… får å forstå ett annet menneske så man slipper å gå gjennom en hel inkarnasjon som ett individ.)


Hadde vi fortsatt så vært i vår fulle harmoni med Gud og hverandre skulle vi ha fått oppleve skjønnheten og ekstasen i ett forhold som kosmisk kjærlighetspar... alltid gjør igjennom sine inkarnasjoner.


Men så snart vi mistet harmonien imellom hverandre og med Gud igjennom mistro, redsel eller igjennom følelsen av at vi var avskilt fra våres guddommelige identitet… tillater vi mørket å trenge inn i våres atmosfære og skaper en atmosfærer av negativ energi imellom oss og våres tvillingsjel.


Slik at vi kom lengre og lengre ifra hverandre og helt til vi ikke kunne gjenkjenne hverandre.. Hver inkarnasjon som vi har hatt fraskilt i fra våres tvillingsjel... Har vi tilbringet enten ved å skape negativ karma eller balanse en del av den karmaen som sto i veien for å kunne gjenforenes igjen. Vi har hadd ulike slektskapsforhold med våres tvillingsjel alt i fra og være mann/hustru…. Mor/sønn… Søster/bror osv… For å kunne nøste opp i denne negative energitrådene som vi vevde inn i våres underbevissthet igjennom å misbruke den fri viljen sin kraft….


Ofte når mennesker hører at de har en unik misjon å fullføre i sammen med sin tvillingsjel, begynner de å søke fysisk etter denne spesielle sjelen… I stede for å søke sin egen helhet inne i seg selv…. Dette er alltid en omvei på vegen til sjelens befriels.

*********************************************Indre kontakt med tvillingsjelen….


Din tvillingsjel har kanskje allerede vunnet denne sjelige befrielsen og gjenforent seg med Gud….eller strever fortsatt med å finne veien tilbake til sin helheten …. Og ditt liv kan påvirkes av hvor din tvillingsjel befinner seg….. og i hvilken åndelighets tilstand den er i… Ettersom vi delere den samme blåkopien….av identitet…akkurat som ett snøfnugg…er helt unik…..i sin sammen settning…. Slik at de energiene som du sendere ut med dette spesielle mønstret…..


Disse blir overført til den samme   energien som dere har. Akkurat som ett kretsløp….all energi som du sender ut til din tvillingsjel….Enten hindrer du den eller så hjelper du den…. på sin vei mot helheten sin….


Du kan framskynne din fremgang på veien om du er i bønnn…. Mediterer eller sier dynamiske dekreer…


Du kan påkalle din nærverende og be om å få en indre hjertekontakt med din tvillingsjel….


Du kan si disse orden:

”I kristus navn påkaller jeg den velsignede Jeg er nærverende i våres tvillingsjels for å forseile våres hjerter som ett hjerte for seier i vår misjon for menneskeheten…..Jeg påkaller den Hellige Ånds lys for å brenne bort all negativ karma….som hindrer oss til å uttrykke vår gudommelige identitet og fullføre vår guddommelige plan…”På ett sånt vis kan dere omså om dere lever på ulike plan forenes åndelig på ett høyere plan og få inn lys…i din egen verden og i din tvillingsjels verden. Dette for å få balansert karmaen som sitter i mellom dere….


Denne indre kontakten forsterker lyset og innsikten som hver og en av dere har…. Den frigjør den veldige  kraften i mellom dere som er deres kjærlighet….Polaritet gjør at det er mulig for dere å bli sterkere og stå i mot de konflikter som unngålig kommer til hver og en som er en forsvarer av kjærlighet….


Inspirert av kjærlighetens storslagenhet har kunstnere, forfattere og komponister igjennom tidene uttrykket så vel kjærlighetens store høyder som de tragiske ting som har funnet sted i slike møter….


I mange av disse mesterverkene kan vi få en følelse av en indre forståelse for tvillingsjeler …der deres  kjærlighet til hverandre og deres konflikter…. med karma og kosmiske lag…..


Mange av disse majestetiske kjærlighetene imellom tvillingsjeler… slutter ofte disse historiene i sorg og tragedie….


eller med døden…..


Dette for den ene eller begge partene mislykkes i en prøving i personlig mesterskap….


ettersom de ikke hadde forseilet sin individuelle vei til Gud…..


 

(Har du husket å gjøre det?)

**********************************


Tvilling sjeler


Tvillingsjeler er de siste to sjeler å individualisere. De er de to siste erter fra samme pode. På den endelige separasjonen, lovet de å bli gjenforent etter at de har fullført sine jordiske plikter, før de krysser over til den åndelige verden for oppstigningen og tilbake til kilden. Mens de fortsatt var smeltet sammen i samme pode, er deres seksuelle kjønn androgyne og ikke mann eller kvinne. Det er først når de endelig er separate individer at de tar på sine grunnleggende kjønn av mannlige og kvinnelige. Dette grunnleggende kjønn vil være med tvillingene gjennom sine gjentatte opphold på jorden før de møtes igjen for å smelte sammen. Når de smelter sammen  går de tilbake til å være androgyne. Mens de er alene, enten de er på jorden eller i ånd, selv om de er enten i utgangspunktet mann eller kvinne, inneholder de yang og yin elementer. Med andre ord, begge inneholder mannlige og kvinnelige egenskaper i hver av seg, og hver av dem har å balansere den mannlige og kvinnelige elementer som passer for deres seksuelle legning for denne inkarnasjonen. En grunnleggende Han vil justere mer yang inn i psyken hans. Tilsvarende vil en kvinnelig ha mer yin i hennes. En enkel mann som ønsker å bli fysisk kvinne for en spesiell inkarnasjon kan gjøre det, som han har både elementer i sin eteriske og andre subtile kropper.


En annen er sikker på at det faktum at vi har begge kjønn elementer i oss er på det stadiet av puberteten. En ung gutt som vokser opp til å være en voksen hann kan ha homoseksuelle tendenser som å ha en forelsket i en annen hann, som regel noen han helten tilber. Så når han endelig overvinner traumer i oppveksten, blir han en fullblods mannlige igjen, uten den minste homoseksuelle tendensen venstre. Dette gjelder også kvinnelige ungdomsårene.


Vi har mange sjelevenner, men hver enkelt av oss har bare en tvilling sjel. En dobbel sjel har hver ingrediens for å være en hel person. Han er ikke en sjel som er kuttet i halve. Men, en som han har delt den samme korn for hele reisen nedover mot den fysiske jorden med sine tvilling, som vedlegg og lengsel etter de to er alltid der i den subliminal bevissthet. Den ustoppelige bankende av begjær for den andre tvillingen er aldri langt under det underbevisste. Det blir mer og mer overbevisende når sjelen nærmer den forhøyede tilstanden av opplysning. Det betyr at så snart vi blir mennesker vi har jobbet og øvet for å oppnå den ideelle status da er sammen smeltningen klar igjen. Dette kan ha tatt oss hundretusener av inkarnasjoner. Som tvillingsjeler er vi så like fra starten av, men vi må gjøre de runder for å utvikle og lære oss andre ting slik at når vi sammen smelter igjen har de sammensmeltede tvillingsjeler blitt mye rikere. Etter sammensmeltingen, vil uttrykket være en trekant! Ifølge Omraam Mikhael Aivanhov, "et menneske som møter sin tvilling sjel tolv ganger i løpet av hans inkarnasjoner på jorden. 'Før den ultimate møtet, noen av inkarnasjonene er full av lidelse, som Romeo og Julie. Det betyr at selv om vi møter vår tvilling det betyr ikke et salig ekteskap for oss. Smerte og lidelse besetter tvillingene som resten, men deres kjærlighet til hverandre er alltid lojal. Jeg tror at den siste inkarnasjonen er annerledes. I denne siste livstid, vil begge være å gjennomføre et oppdrag til fordel for menneskeheten, og dette siste liv på jorden bør være fri for helse og rikdom problemer. Jeg kan være galt her, men jeg antar at dette skulle være tilfelle. Ellers de ikke kan utføre sin plikt eller oppgave godt. Edgar Cayce og hans tvilling sjel, Glynn Davis er et godt eksempel. Begge var friske før de døde. Glynn døde mye senere, og hun var den som utførte Edgar Cayce 's arbeid til den dagen hun gikk over. Glynn Davis ble Edgar Cayce sekretær for år. Hun var hardt arbeidende, dedikerte og metodisk og hun er den som registrerte alle Edgar Cayce er avlesninger for ettertiden. Den tvillingsjeler som var dedikert til den samme tjenesten for menneskeheten.


Vi forbereder oss ved å vokse åndelig, slik at vi blir hele og uavhengig. Vi må øke vår vibrasjonene ved å utrydde grådighet, begjær og sinne. Fra vår normale egoisme gjentatte vi konvertere den til uselviskhet. Den største oppgaven er å ydmyke oss, ellers stolthet ville blind oss ​​og vår tvilling. Så kommer et stadium av guddommelig misnøye, som kan bli utslettet av tilgivelse. Tilgi seg selv først, og deretter tilgi andre. Deretter lære å elske seg selv og deretter andre. I livet før en der vi skulle møte våre tvillinger vi bør være godt utviklet åndelig. Vår misjon er kjent, og vi ville være å forfølge våre liv plan med besluttsomhet og glede. Det ville være selvdisiplin. One En tvilling som kunne kjøre parallelt jobber uten å realisere tilstedeværelse av den andre. Og likevel, har en tvilling til å hjelpe seg gjennom energi utveksling. Denne prosessen er ikke anerkjent av begge. Den beste måten å øke vår åndelige status er å gå innover. Oppsummering metoder for forberedelse til å møte vår tvilling:


Åndelig disiplin: Adopter en åndelig disiplin, som inkluderer meditasjon. Sistnevnte ville oppnå taushet og stillhet med tomhet av tanker. I den stillhet og i stillhet er det en liten stemme  en stemme som vil fortelle oss hva som er det neste skrittet å ta. Denne disiplinen vil også hjelpe oss til å utrydde begjær, grådighet, sinne, egoisme og stolthet. Det er selvfølgelig en langsom prosess, men med meditasjon er den raskere enn noen annen metode. I dybden av at tomhet og stillhet, vil Bliss automatisk oppstå, og hvis man er i stand til å beholde den lykke, glede og lykke vil være vår mye hele dagen. "Vær stille og kjenn at jeg er Gud".


La gå: Mens på denne veien, ville den essensielle målet være å la gå. Man må være fornøyd med hva materiale komforten som er tilgjengelig for oss. 'Nok er nok "bør være alles motto. Jakten på de 5 Ess i utviklingsland og industrialiserte land har vært  ”Tøybjørner”. De arbeider bare for å kjøpe (1) biler, (2) steroanlegg, (3) kredittkort, (4) karriere, og (5) klubber medlemskap til nevrotiske proporsjoner. De glemmer at vi ikke kan ta det med oss. En historie her vil illustrere dette poenget briljant. En ung student er sendt utenlands for å studere visse ferdigheter. Denne oversjøiske land har en valuta kontroll. Ingen penger kan bringes inn i eller tas ut av landet. Men studenten kan tjene til livets opphold å brødfø seg selv og betale for sine skolepenger. Stipendet er i ti år. Så han tok en deltidsjobb mens han studerte de ferdigheter at han var sendt for å lære. Denne deltidsjobb var så vellykket at i to år gjorde han det en fulltids jobb. Så han kjøpte en leilighet, en bil med kredittkort. Han begynte prestisjetunge klubbene i landet, og han gjorde sin lukrative jobb karrieren, glemmer hva han dro dit for. Ferdighetene at han gikk for å lære var medfølelse, visdom og betingelsesløs kjærlighet. Alle disse var helt glemt. Så innen utgangen av ti år da han må reise hjem, klarte han å tilegne seg disse ferdighetene. Verken kunne han hente hjem all sin rikdom fordi fremmed land ikke tillater noen landsforvisning av sin valuta, og også hans hjemland ikke bruker penger. Valutaen ihans hjem er karma og fortjeneste. Dette er nøyaktig hva som skjer med oss ​​alle, bortsett fra at lengden på oversjøiske studien er mellom 50 til 80 år og ikke ti. Og landet av vår utenlandske studien er planeten jorden. Vårt hjem er åndeverdenen.Vår sti og ferdigheter: Vi er alle utstyrt med visse ferdigheter, overført fra tidligere liv. Vi følger våre tilbøyeligheter og den som gir oss mest glede bør gripes og utvikles som profesjon eller yrke. Det kan ikke være lukrativt hele tatt, men likevel er det tilfredsstillende. Med dette talentet som er livsverket hans kan han være i stand til å tjene til livets opphold samt gi et tilbud til menneskeheten. Det betyr at hvis ens jobb var å hjelpe handikappede, eldre syke eller utviklingshemmede barn da dette også ville være en del av ens åndelige vekst. Hvis vårt arbeid er å lære de unge, like man bør sette ens hjerte og sjel inn i undervisningen og ikke bare ta den undervisningen som tjener ens beholde. Læreren bør også innpode åndelige kvaliteter i hans instruksjoner.


Natur og Nurture: I rekreasjonen vår, bør man nyte naturen. Trene på stranden eller i skogen eller blant trærne er utmerket. Gå i skogen, bade i havet og hagearbeid å se at blomster og busker vokser for skjønnhet sin skyld dette bør vi dyrke aktiv…. Andre former for rekreasjonsfasiliteter bør omfatte verdsettelse av klassisk musikk. Mozart, Brahms, Beethoven, Schubert og Mahler er musikken til valget. Hvis man ikke er kjent med disse komponistene, prøve å lære å sette pris på dem. Ikke hør på rockemusikk spesielt av hardt metall utvalg unngås for enhver pris, fordi disse typer musikk ville definitivt ende opp i døvhet og det også vekker vår tredje chakra for upassende proporsjoner. Endelig bør en ta vare på denne kropp og sinn. Riktig mat, grønnsaker og fisk, å unngå alkohol, narkotika og røyking utgjør rene levende. Så nok hvile i form av søvn bør gjøre for den vanlige person, men for åndelig tenkende, er meditasjon et must.


Det nest siste trinnet: Fra nå og fremover må vi oppføre oss som om alle forhold muligens kan være det ultimale altret. Hun eller han kan ikke være riktig, men minst vet hvordan vi skal oppføre seg når vi endelig møte den virkelige tvillingen. Hver gang vi går inn i et forhold, behandler vi den andre personen som om han eller hun er vår tvilling. Den andre personen lykke må være over vår egen. Vi går langt for å gjøre den andre glad og trygg selv til vår egen skade. Man må huske på at på denne nest siste etappe, der begge tvillingene er på randen av opplysning og perioder med ensomhet eller ensomhet alltid følger søkere. Disse periodene av ensomhet er en falsk følelse av separasjon fra vår sjel. Derfor er å meditere innover for å realisere våre sanne selv en umiddelbar løsning. Når vår sanne selvet er realisert, er lykke der. Den ensomhet og tristhet vil forsvinne umiddelbart med lyset følger sjelen.Tvilling sjeler har samme vibrasjoner. De kommer og danner samme liv, men ikke fra samme livmor. De er som en person i stede for to, men ikke en sjel delt i to. Derfor, selv etter millioner av år med separasjon, når de møter vet de instinktivt at dette er den andre tvilling. Deres syn, følelse og formålet er ett. De ser den samme visjonen fra samme sted, i motsetning til to andre personer med to forskjellige sett med øyne som ser den samme scene sidestilt med hverandre. Den tvillingsjel å se den samme scenen med sitt kombinerte tredje øye. Scenen vekker den samme følelsen i begge, selv om begge er av forskjellige personligheter. Faktisk er det de ser kan også være gratis. Dette må være tilfelle, som de er nå brakt sammen for et enkelt formål. Følelsen for hverandre er intet mindre enn kjærlighet.  Slik at denne kjærligheten er deres likemenn….  Elske din neste som deg selv eller elske andre som deg selv. Man elsker ikke det andre på tross av andres feil, en elsker den andre for den andres feil like mye som for den andres dyder.Kjærlighet en som tvillingsjeler er et ideal og blir kopiert av alle. Harmoni og omsorg tillater ikke at man er misunnelse, irritasjon eller forbitrelse for den andre. Smerte og lidelse er ikke lov å dukke opp fra en av partene. Hvis det er noen som å påføre smerter til den ene der det skyldes en feil på unnlatelse eller mangel på bevissthet. Det er absolutt ingen intensjon om og skade.Som nevnt av Omraam Mikhael Ivahov, tvillingsjeler møtes rundt tolv ganger i vår menneskelige inkarnasjoner. Det betyr at før denne siste opphold, kunne det ha vært minst elleve foregående møtene. Hvert møte ville vært melodramatisk, minneverdig og elektrisk. Ifølge sufi lære, er tvillingsjeler som to romerske ringer inni hverandre. De kan komme veldig nært når de entrer et forhold i en inkarnasjon, noe som betyr at de to ringene nesten innkopierer. Men når de separate grunnet uenigheter eller reinkarnerer i forskjellige land, ringene prøve å bryte ut, men det er ikke mulig. De forblir ikke gjenforent igjennom deres oppholder seg på jorden og under pausene i ånden. Det er alltid en varierende mengde av felles plass mellom de to ringene. Under enhver møte, er det bundet til å være hypnotisk betydningsfull. En spesiell følelse av energi ser ut til å gå fra den ene til den andre utenfor deres kontroll. Denne passasjen av energi er både hyggelig og spennende. Dette er tvilling sjel å gjenkjenne hverandre uten å involvere intellektet. Disse tvillingsjeler møter den samme følelsen, og den samme kvaliteten på kjærlighet og det betyr slutten på ensomheten sin. Men ikke alle møter i tvillingsjeler ende godt. Noen kan ikke engang komme sammen. Noen skilsmisse etter ekteskapet, og de dør uten oppfyllelse. Selvfølgelig, dette er ikke deres forrige inkarnasjoner.Nå i det siste møtet før oppstigningen sin til den åndelige rike, er begge tvillinger enten opplyst eller nesten så. Derfor på dette stadiet anerkjennelsen må være gjensidig. Ettersom de er så utviklet sin oppgave i denne siste inkarnasjonen har et felles formål. Å ha samme ambisjoner, ville begge skal jobbe til beste for menneskeheten. Deres samme intensitet av kjærlighet og medfølelse ville gjøre dem vedvarende i deres felles jaktstart. Man kan være leder eller innovatør mens den andre er stødig arbeidshest. Begge må være helst, enten i kunst eller vitenskap. Slik at innsatsen ikke er fjernet av en å være i kunsten og den andre i vitenskapen. Men dette faktum ikke er avgjørende. Deres felles mål er vanligvis å oppløfte og forbedre kvaliteten på menneskeheten. Begge kan være i det helbredende yrke eller i markedsføringen av kunst osv. Selv om de ikke arbeider på samme sted, har den samme visjonen deres arbeid kan bli gratis, siden de har samme preferanser, smak og forkjærlighet. Deres mentale kapasitet er av samme orden. Deres smak i mat, musikk og humor er alle like. Begge vil enten som fjellene eller havet. Deres håndskrift og linjene på deres håndflater er like. På dette stadiet av utviklingen, de begge har en polert sans for humor og er godmodig. Man kunne gå på det kjedsommelige. Du må møte et par tvillingsjeler selv å se hvor mye unisont oppfører de. Så klart, som mennesker det kan være tvillingsjeler som fortsatt har noen forskjeller og vennlig konkurranse kan følge. Resultatet er det bedre for menneskeheten. Den såkalte kampen ville ikke vare lenge, og make-up er den søtere. Noen ganger tvillingsjeler synes å være å gjøre det samme på samme tid, f.eks. skrive brev til hverandre samtidig.Før møtet tvillingene vanligvis kan forstand at tiden kommer nær for dem å møtes. Så når de møtes i løpet av de siste inkarnasjonene, ville belastet elektrisitet og eksplosjon indikerer på ingen ordelag at "dette er det". Men dette er ikke slutten. Snarere er det begynnelsen på en pågående prosess i denne siste inkarnasjonen. Begge har fortsatt å utvikle og praksis. Begge må fortsette å jobbe på seg slik at deres perfeksjon vil berettige dem til å reise i den åndelige rike for alltid aldri å vende tilbake til jorden.


Når de gjør møtes, er aldersforskjellen uten betydning for dem. Forskjellen kan være så mye som femti år, men det er helt uten betydning for tvillingene. De prøver ikke å forandre hverandre både akseptere hverandre som de er. Begge er vanligvis i samme helsetilstand: begge er enten frisk eller begge er i samme tilstand av arbeidsuførhet. Begge har normalt sterke telepatiske forbindelser, og hvis man er trist, så er den andre. Omvendt lykke i en svært ofte infiserer den andre selv om de kan være tusenvis av miles fra hverandre. Til slutt, begge har en tendens til å inkarnere i lignende sosiale forhold, ellers noen problemer kan oppstå på grunn av ulike sosiale status.

******************************************************


Falske Tvillinger….


Noen ganger i entusiasme vår ser vi en tvilling da han eller hun ikke er en. I et gledelig forhold, er feilen forståelig. Imidlertid kan feilen være strukket til begge parter er vondt, mer av drømmer. Vi ser på likheter og forstørre dem til fantasi nivå. Så når forholdet er døende, når alle andre kan se det, er illusjonen likevel foreviget til vår store kostnader.


Med karma vår formulerer vi G-plan (liv plan) før du kommer ned til jorden. Vårt G-plan kan fortsatt bli endret eller endres på grunn av vår valgfrihet. På den annen side i saken om tvilling vår, er det ingen valg. Fra det øyeblikket vi å individualisere, er vår tvilling skjebnebestemt til å komme tilbake til oss i den endelige inkarnasjonen. Ingen mengde fantasi eller som ønsker kan bringe frem vår tvilling på det tidspunktet vi ønsker det.I ensomhet vår, er vi veldig sårbare. Vi selv kan konstruere den vrangforestilling, og gjør troen vil kjøre oss lenger vekk fra vår sanne tvilling. Såkalte gurus, som vil uttale til en ensom kvinne at hun er hans tvilling sjel, kan også fremheve illusjonen. Etter litt tid guru vil forkaste denne 'tvilling "og gå for en annen. Samme knep benyttes. Fordi han er en guru.... kvinnen har en tendens til å tro ham implisitt. Noen ganger kan guruen nevner selv at han har to tvillinger! Denne falske guru er disippelen med hans lys, som offeret ønsker å tro på grunn av ensomhet henne, og det er bedre å ha en tvilling som er en guru enn å ha en som er en vanlig person.


 


 


Tid til å møte vår tvilling er utenfor vår kontroll. Det avhenger helt av den åndelige utviklingen av tvillingene. Etter lyder advarselen ovenfor, vil jeg gjerne avslutte denne seksjonen med en munter tone. Som vi krysser over til vannmenn alder, vil det være mange møter av tvillingsjeler, mye mer enn hittil. Dette er gode nyheter. Det betyr også at ved hvert møte…. vil de avgi mye mere lysere enn summen av to. Det betyr også at med så mange tvillinger å bli opp over hele verden, vil det være en stor spredning av lys over hele kloden, og dette på egen hånd vil endre bevisstheten til planeten jorden. Vi ville absolutt være på vei inn i en alder av opplysning i løpet av denne tidsalder.

*************************************************


TvillingSjel og Sex

Når de møter, vil fysisk sex ikke bety alt og den være av å få være sammen skaper en utrolig stor gleder. Selvfølgelig, vil de fortsette å nyte seksuell nytelse, men det er ikke mer det ultimale. Det er kjærligheten imellom de to sjelene som er det viktigste. Ennå er det forening igjennom ånden som er det aller viktigste. Man trenger ikke å være sammen fysisk man kan være tusenvis av miles fra hverandre, men man møtes igjennom ånden og sammensmelter i gjennom kroppene via denne energi overføringen. Den glede og nytelse er mye mer tilfredsstillende enn fysisk elskov. Dette er den oppfatning av alle dem som har opplevd det.

********************************


Tvillingsjel og de Vanskeligheter


som de kan møte på....

Når tvillingsjeler først møter selv i sin siste inkarnasjon, vil noen av dem har forskjeller i fysiske, emosjonelle og intellektuelle innholdet av de to personligheter. For det første har en sjel å justere sine vanskeligheter i seg selv. Så han må matche det han har til den andre. Det betyr at han må klare alle sine egne svakheter, behov, begjær og vond vilje før han møter sin tvilling som et helt fornøyd individ. Han bør være klar til å tjene andre ved å sette kravene i den andre tvillingen før hans egen. Og vice versa. Kampen mellom seg selv og sammen vil definitivt gå for å forbedre. Dette er slik fordi de har ulike psykologiske bakgrunn og forskjellige personligheter med emosjonelle divergens. Det vil være normal konflikter når de to har et så nært forhold, men konfliktene blir raskt løst. Dette er fordi deres mål er det samme. Den følelsesmessige konflikt er nesten uutholdelig fordi de er tvillinger. Så for ikke å se andre lide, har de en tendens til å løse problemet så snart som mulig.


Som de har reist seg selv, de har tjent gode og dårlige karma av sine egne. Når de møtes og jobber sammen, må de nå prøve og klare både karmisk gjeld i fellesskap. Tilsvarende tjente gode karma av både selvstendig skal nytes av begge. Faktisk, så karma er skapt på sjelen nivå, har begge vært påvirket av andres karma umerkelig.


Det vil definitivt være stress i noen par, og i disse kan de også bryte opp midlertidig. Noen par blir nødt til å lide sammen på grunn av sluttet karma. Det er så mange muligheter i så mange kombinasjoner og permutasjoner. I noen, ville de forskjellige bakgrunner og karma har brakt sammen to veldig ulike individer. Dette faktum ikke bry dem i det hele tatt. I dette tilfellet "motsetninger gjør å tiltrekke". Alle forskjellene å gå å komplettere sine liv. Så forskjeller i fysiske, følelsesmessige og psykologiske utgjør ikke rive dem fra hverandre ugjenkallelig, fordi deres sjeler er sammen som siamesiske tvillinger. Kompatibiliteten her er på det åndelige plan. Det alene teller.

*********************************************


 


Hindringer for at man ikke skal møtes…


Hindringer innenfor den enkelte bør det meste løses ved tidspunktet for møtet. Imidlertid kan det være få ytre hindringer som byr seg. En eller begge tvillingene kunne allerede vært gift når de møtes. Den evige trekanten er vanligvis behandles av nesten opplyste individer med overnatting til de eksisterende familiene. Hvis man skulle høre at noen har gått ut på familien å være sammen med hans eller hennes tvillingsøster sjelen, kan man være trygg på at det ikke er en tvilling sjel forening i sin endelige inkarnasjon. Den allerede forpliktete tvilling er for ansvarlig og ville fortsette å hedre den pre-eksisterende ekteskap. Tvillingene vil vite at det må være en veldig god grunn for det inntrufne. Det kan være en test eller på grunn av uløste karmiske forpliktelser. Tvillingene vil da forbli så kjærlig venner eller kolleger uten ekteskap forstyrrelser. Dette skyldes at de ikke er mer drevet av lidenskapelig fysisk sex, som deres kjærlighet er over det. De kan møtes om natten i ånden for å oppløftende en felles sak. De kan møtes i enten astrale eller mentale verden. De vet at deres separasjon er midlertidig og ingenting i verden kan stoppe deres endelige union. Selvfølgelig veldig tidvis møtet kunne utløse et ekteskap bruddet, men dette er med et ekteskap som allerede kollapset. Bruddet kan føre til noen fordel for fornærmede medlemmer, som kan starte på nytt med sine egne nye partnere. Med dette i tankene, tvillingene som er forent i denne siste inkarnasjonen, ville ha dyrket troskap, glede, kjærlighet og tillit, og deres forening ville være like solid som en stein.


Imidlertid kan det fortsatt være noen få tilfeller hvor en sjel ikke har nådd samme nivå som de andre. Én partner kan vokse den andre, og kravene fra mindre utviklede kan være irriterende til de fleste andre partnere. Men til de utviklede denne milde satt tilbake må møtes med toleranse og tålmodighet, ellers veksten kan bli hemmet. På dette tidspunktet er det en skam å la være et avskrekkende for videre vekst. For eksempel, hvis en sjel var å lide av noen nevrotiske lidelser, kan dette faktisk være skadelig for begge. Så omsorg partner har til å ofre sin glatte progresjon å konfrontere den nevrotiske partner med sannheten av vanskelighetsgrad. Dette kan rocke ekteskap, men det må gjøres. Du trenger ikke spare stangen fordi du er redd for å såre den slemme barn. Den myke holdning vil skade barnet mer på et senere tidspunkt. Denne selvoppofrelse må være vedvarende og langvarig ellers vil det ikke fungere, for de fleste nevrotiske sykdommer er hentet fra tidligere liv. Innsatsen er verdt det for det er for gjensidig godt av begge, og belønningen er opplysning med den ultimale union med ens tvilling. Derfra korset over til høyere åndelige verdener aldri å vende tilbake til jorden igjen!

****************************************


Konklusjon


Hver kropp på jorda har vært tegning nærmere og nærmere til hans eller hennes tvilling sjel, enten de vet det eller ikke, enten de vil det eller ikke. Reisen av dette søket startet minuttet vi å individualisere evigheter siden. I tidligere stadier, var vi uvitende om denne skattejakt. Vi bare adlød våre instinkter og lyster. Det er først nå når vi krysser over til vannmenn alder at vi er mye mer klar over årsaken til denne banen. Det synes å være en viss grad av hast i dette søket, bare fordi vi er nærmer seg slutten av søket vårt. Når vi skal møte vår tvilling er ikke for oss å vite. Det kan være i morgen eller til neste liv. Som i den mystiske veien, når man finner seg selv i den "mørke natten av sjelen", vet en at tiden er nær. På dette stadiet i søket vårt, er ensomheten intense. Dette mørke av sorg, lidelse og smerte har ingen ende i sikte. Men, lo og se ens tvilling blir plutselig opp på neste hjørne! Hun kunne være sykepleier, lege eller sosionom. Eller de to kan være i kirken samle at du begynte å delta. Man vet aldri, men de to vil sikkert dukke opp. Hvis det ikke er i dette livet, så vil det bli det neste liv senest. Så ikke fortvil. Tvillingen vil definitivt slå opp. Du har ikke noe valg i denne saken.


*******************************
Dette bilde er malt av meg før jeg viste hvem han var i dette livet...


Og ligner han og vi...JA...;DDD


************


 


Dette er min historie....Og denne siden vil hele tide være under utbygging.....


***************************


 


Og dette er en lang historie... Der minnene mine bare åpnere seg mer og mer. For alle de livene som vi to har levd sammen. Jeg er ikke ennå kommet så langt tilbake i tiden som ved vårt fødselsøyeblikk... Da den guddommelige kilden skapte oss.


***********


 


 


 


 


 


 
*********************


Her har jeg fått en kontakt med min stjerne energi igjen.


Og den kom igjennom til meg Søndag den 3. Mai i 2015


******


Her er et bilde som jeg har malt fra åpnings energien inn til Jorden i fra dette livet. Her denne stjerne energien begynte på sin nye åpning i seg selv...


 


Søndag den 9 Mai i 1954. Og der den ennå ligger over Mexico.


Der den har holdt våres energi i alle de årene vi har vært her og jobbet på jorden.


 


Dette er den nye stjerne energien som jeg og min tvillingsjel kom igjennom til jorden. Den er den hemmelige planetet som hjelper og beskytter jorden i sin oppstignings prosess.


 


Og den hadde en stor nok åpning den 16.oktober i 1959 til at jeg fikk nok energi til å bli født. Den er ennå åpen i sin energi og vil være det i mange 10 år fremover. Så forhåpentlig vis vil jeg og min tvillingsjel klare våres oppgaver og våres foreninger som vi har avtalt. Slik at vi kan klarer en maximal oppstigning i dette livet med og ta med oss alle våres 12 kropper og bli en helhet i kjærligheten sin frekvens via oss selv som den 13.


*******


Vi vil så klart også få med oss alle de energier som vi har tatt mesterskap i...


Der vi begge to må minimum ha klar 3 mesterskap på egen hånd


Og ta 3 mesterskap sammen...


i dette livet


********


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 Derfor vil jeg begynne med da jeg var en liten jente som satt der på rommet mitt i min egen sorg over å måtte være her på denne jorden her ingen forstod meg... Eller elsket meg...


 


Den store sorgen som jeg hadde i hjertet mitt kunne jeg føle i det øyeblikket som han ble født inn til denne verden og mistet kontaken med meg....Da var jeg 12 år gammel...


 


Den sorgen var så utrolig stor...og jeg ville bare dø...


Jeg klarte ikke å se de bildene som ble vist til meg...Hvor jeg skulle finne han...selv om de hang der rett fremfore meg...


 


Der jeg ikke lenger kunne klare meg uten musikk i mitt liv...


Dette ble min største flukt i fra verden og smertene mine...


Før jeg begynte med mine negative adferd...


Som å begynne å røyke...drikke...


ruse meg....


Jeg ville bort i fra mine smerter....og inn i glemselen sitt slør...


Ja, jeg begynte og gjøre alt dette da jeg bare var 12 år...Ikke fordi at jeg likte det men fordi at jeg måtte forandre meg.....******


Så går tiden....Og jeg er kommet til i slutten av 20 årene....Da dette skjer...


***************


Da jeg kom opp på soverommet denne kvelden og hadde fått lagt meg for å sove under dynen min, begynte et lite elektronisk piano som min sønn hadde. Det begynte å spille samme melodien om og om igjen. Der borte i fra lekekassen hans. Jeg ble kjemperedd der jeg lå og var helt alene her i huset. Hva var det som skjedde? Det kunne jo være at det hadde dårlige batterier? Nei, det kunne det ikke være. Tankene mine gikk som besatt der jeg lå helt stiv av skrekk i sengen min… med alle følerne mine ute. For å klare å finne ut hva det var egentlig som foregikk.


 


Jeg var mørkredd fra før av og syntes at alt unaturlig var kjempe skummelt. Det var bedre og bare kunne lese om slike ting, enn å måtte oppleve dette. Jeg snudde meg sakte rundt i sengen for å se etter hvor dette lille orglet lå. Et nytt navn som gjorde at jeg kunne bli helere inni meg det var det jeg trengte. Var det noen her i huset..? Jeg kunne ikke se noen. Var det ett spøkelse? En ånd? Eller var det noe helt naturlig? Jeg prøvde å se forsikte rundt i rommet uten at jeg rørte på meg så mye. Late som jeg fremdeles sov. Men jeg kunne ikke se noe, heldigvis. Så jeg klarte å snakke meg selv til fornuft å få samlet motet mitt. Så med hjertet mitt i halsen og en puls om var kjempe høy sto jeg opp og gikk på jakt etter dette lille pianoet. Det måtte være det som spilte, det var jeg 100 % sikker på. Jeg lette lenge før jeg fant det i lekekassen hans. Jeg tok det opp der det spilte fremdeles og gikk ut av rommet med det. Jeg gikk inn på et annet rom med det, før jeg gikk tilbake til sengen og la meg igjen. Jeg ble liggende å tenke på dette piano. Hvorfor det hadde begynt å spille? Hvorfor hadde det spilt samme melodien hele tiden? Jeg grøsset der jeg lå.


 


Jeg snudde meg rundt i sengen for å prøve å få sove. Da så jeg tilfeldig bort mot vinduet, der jeg lå i mørket. Der var det to lyskuler som lyste mot meg. Det var som om de stod rett utenfor vinduet mitt. Den ene var liten og lyseblå og lyste så intens mot meg der jeg lå og den kjente jeg at jeg var kjemperedd for. Den andre var større og lyste som en liten lyspære. Den følte jeg meg mer rolig av.  Hva var dette for noe? Hva var det som skjedde her i dag? Hvor kunne disse komme ifra? Tankene mine prøvde å finne på en fornuftig løsning på dette.


 


Mens jeg lå stiv av skrekk og så på disse to kulene som lyste og som begynte og vibrerte mot meg. Herregud, hva hadde de tenkt å gjøre med meg? Jeg kjente at det kom en energi mot meg fra disse kulene. Denne energien gikk opp igjennom den høyre foten min, igjennom kroppen min og opp til hodet. Så gikk den nedover kroppen min igjen på den andre siden. Det ble som en sirkel av energi, men for hver gang ble denne kraften sterkere og sterkere. Det minnet meg om at det var et fly som laget denne støyen, når lyden nådde ørene mine. Jeg kjente at angsten for hva dette kunne være for noe steg ganske sterkt hos meg. Det som skjedde med meg nå, ble for mye for meg.


 


Jeg prøvde å låse av kroppen min slik at jeg kunne få stoppet dette. Jeg måtte komme meg ut av dette på ett eller annet vis. Det var en kjempesterk sentrifugalkraft som styrte meg. Jeg måtte bruke all min tankekraft og vilje for å få snudd meg rundt til den ene siden. Det var som alt gikk i sakte film, alt det jeg gjorde for å komme meg ut av denne situasjonen. Jeg klarte til slutt å få snudd meg rundt til den ene siden. Da kjente jeg at kraften begynte å minke etter hvert, inntil den ble så liten at jeg kunne klare å komme meg ut av sengen min. Det føltes som en evighet før jeg klarte å komme meg bort til døren.


 


Nye Valg


Jeg åpnet opp døren til soverommet mitt i full fart og der stod hunden min som hadde prøvd å komme seg inn til meg. Hun så glad ut da hun så meg, konstaterte jeg før vi begge to forsvant ned trappen i full fart. Da vi var kommet ned til stuen satt jeg meg på sofaen med alt lys på. Jeg satte også på tv-en. Jeg røykte som en galning for å få roet ned nervene mine og for å få tenkt på hva dette kunne være for noe? Var det døde sjeler fra kirkegården som hadde oppsøkt meg, eller var det sjeler fra høyere dimensjoner? Ufoer?


 


Det kunne jo være alt mulig. Tenk at sånt kunne skje med meg, sånn helt uten videre. Hvorfor hadde de oppsøkt meg? Jeg skalv der jeg satt og ventet på at natt skulle bli til dag igjen. Før jeg torde å gå ovenpå igjen for å få undersøkt dette pianoet. Pianoet oppførte seg som det pleide. Men jeg valgt å kaste det i tilfelle dette skulle skje igjen. Da jeg fortalte til de av vennene mine som jeg hadde nærmest kontakt med, var ingen av mine venner heller som kunne hjelpe meg med å svare meg på dette spørsmålet. Hvem dette kunne være! De var alle sammen rystet over min opplevelse.


****************


Jeg viste jo ikke at dette var han som prøvde å kontakte meg... Sende ut sine signaler...og få kontakten med meg...Jeg hadde jo glemt nesten alt...


Der jeg var i mine lave energier...


**************


 


Men jeg har fått opp mange minner fra mange liv her vi har levd på jorden sammen.


(Kommer senere...)


*****************


 


Og at vi i dette livet er begge to født inn slik at vi kan klare dette sjelelige møtet igjen. Og kunne klare en oppstigning sammen...


 


Ja, det er ikke lett... Med all den karmaen som vi har skapt i mellom oss...


 


******************


Minner aktiveres...i meg slik at jeg


en morgen våknet av at jeg hadde hatt en så sterk drøm som jeg husket så godt.


*******************


 


Jeg hadde vært ute og gått i en stor fargeørken der alle sanddynene hadde hver sin farge. Jeg gikk fra den ene fargen til den andre fargen, da jeg møtte på en stor løve. Denne løven ble jeg så redd for og jeg prøvde og flyktet fra den. Den kunne jo drepe og spise meg. Så jeg fant meg en hule som jeg gjemte meg inni. Løven fulgte etter meg og fortalte meg at den ville bare hjelpe meg. Jeg kunne få lov til å sitte oppe på ryggen på den. Så kom jeg meg fortere fremover. Jeg satte meg opp på ryggen hans og han sprang lett over sanddynene. Jeg følte meg trygg og god etter som tiden gikk. Det var som om foreningen mellom meg og løven skapte en helt ny verden. En verden som var mitt paradis, et paradis med hele Moder Jord sitt nydelige vesen forent.  I det øyeblikket omskapte løven seg til en mann, min elskede som jeg kunne forene meg med.  Denne drømmen malte jeg til et flott bilde.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Glimt fra Fortiden


Den andre drømmen var så sterk at jeg fikk så utrolig mye energi som varte i flere uker etterpå. Jeg hoppet rundt i glede, og vennene mine trodde det hadde klikket for meg. Jeg husket dette! Det var like før jeg skulle ned til jorden igjen. Jeg så at det var mange andre sjeler som var på denne plassen som jeg var på. Det så ut som en siste finish av informasjon og klargjøring før vi skulle av sted ned til jorden igjen.


 


Der jeg så at jeg og min elskede hadde trukket oss unna de andre sjelene som var her oppe. Vi lå liksom på en stor sky og så ned på jorden. Der lå vi helt tett sammen slik vi pleide å gjøre, og i en glede der vi prøvde å få samlet tankene våre. Denne gangen skulle vi klare det. Vi skulle klare å møtes i det fysiske livet.  Vi hadde laget oss mange forskjellige symboler som vi skulle huske. Mange ting som skulle være lette å huske og som ville fremkalle minnene om hverandre. Vi hadde vært igjennom dette så mange ganger før. Men når vi kom på det jordiske planet og hadde mistet minnene om den andre siden så husket vi ingen ting om hverandre.


 


Jeg lå og skuet bortover den veien der jeg skulle og kjente på en enorm glede med å skulle få sjansen igjen. Sjansen til å komme ned til jorden. Det så ikke ut som vi skulle så langt i fra hverandre, men det var ikke til det samme landet vi skulle, det visste jeg. Det ville vi ikke ha fått lov til. Jeg skulle komme ned først til jorden og han skulle komme ned litt senere. Det er vanskelig å skulle se noe fra et åndelig perspektiv i forhold til et jordisk perspektiv når det gjelder avstand og tid.


 


Det var så utrolig mange ting som jeg hadde sagt ja til å gå igjennom i dette livet. Jeg skulle klare å utvikle meg så utrolig mye denne gangen. Jeg hadde overhørt mine åndelige veiledere før og hadde nok vært litt for arrogant med dem. Det kunne da ikke være så vanskelig. Bare jeg fikk møte han, min elskede, i fysisk form, så skulle jeg klare dette.


Jeg hadde fått med meg mange gode hjelpere. Det var Balder, Sara, Joachim, Ask og Theodor. Det var ikke måte på alle som ville være med meg på veien. Så jeg kunne klare dette jordiske livet. Jeg ga opp med å få med meg alle sammen som hadde meldt sin interesse for meg. Jeg var så glad og ydmyk der jeg stod og skinte.


 


Det var disse tankene som gjorde meg så utrolig lykkelig inni meg. Gud hadde altså skapt to sjeler slik at de skulle passe sammen. Fantastisk!


Likevel kunne jeg ikke huske noen av de tingene som vi hadde avtalt. Jeg kunne ikke komme på noen av disse symbolene heller. Hvordan skulle jeg kunne klare å finne ut av dette? Men det var noe vi hele tiden snakket om og det var denne ringen. Ringen skulle være det ene symbolet våre.


 


**********************


 


Jeg prøvde å se for meg dette jordiske livet, som om det var et stort puslespill som man måtte sette sammen. Jeg måtte bare finne delene. Hvor skulle jeg lete etter disse delene mine? Det var det store spørsmålet som jeg tenkte mye på! Hvor kunne jeg finne ut om dette, det åndelige? Hva var det å være åndelig? Det var så mange tanker som kom igjennom hodet mitt. Det var ingen som jeg kjente som kunne svare meg på noen av disse spørsmålene. Det var jeg sikker på! Det så ut til at alle tingene gikk i sirkler. Vi mennesker gjentar ting hele tiden. Da vil sirkelen være der til vi har forstått oss selv på det utviklingstrinnet som vi er på? Var det slik? Etterpå kan vi gå inn i våre nye sirkler, utvikle oss og stige opp i frekvens. 


 


Jeg fortsatte å male i perioder av mitt liv. Og hadde hatt en ny sterk drøm som jeg måtte bare få malt. Det var jeg som måtte ta farvel med alle de som jeg kjente i livet mitt for å gå på en ny vei. På denne veien kunne ikke en gang min mor få lov til å følge med. Men jeg hadde fått med meg tre barn som jeg leide i hånden min. Jeg måtte gå inn i en trang og lang dal i mellom bratte fjell. Da jeg kom lengere inn i dalen så åpnet landskapet seg opp og det stod ett tre på min høyre side. Det hadde blader i alle regnbuens sine farger. Da jeg hadde passert dette treet forandret landskapet seg for meg… Fjellene som hadde vært brune… Ble mørke røde og der ut i midten lyste det et fjell mot meg som var helt turkist. Det var det fjellet som jeg var på vei mot. Jeg så at det var en hule i dette fjellet. Det var der jeg og barna skulle søke ly. Der ville vi være trygge. Dette var veien inn til moder jords indre verden...


*************************


 


 


 


 


 


 


************************


En gang kom jeg helt tilbake i tiden før jeg begynte på mitt liv her på jorden. Jeg bodde da på en planet der vi hadde det veldig bra alle sammen som bodde der. Den lignet litt på jorden i økosystemet. Men var mye mindre og det var andre energier der. Disse energiene gjorde at det var andre farger der i alle de sammensatte delene som var der. Vi var sterkt åndelig utviklet og jeg føler at jeg har veldig mye av disse delene med meg ennå her på jorden i dag. Men at de ligger i dvale til jeg har blitt sterk nok til å holde disse energiene igjen i en fysisk kropp.


 


             Men det var mye som skjedde rundt oss på andre planeter der de hadde andre kvaliteter i seg som de hadde utviklet der. Det var også en større krise med noen vesener som kom fra andre universer. Der de hadde brukt opp mange av sine ressurser som de hadde til rådighet. Det var mye kriging i dette universet og noen av disse hadde klart å lage seg en portal der de kom igjennom og inn til vårt univers. Min far var i ett møte der det ble besluttet å sende noen sjeler fra hver planet til jorden blant annet. Alle var redde for at de skulle komme til å invadere jorden. For da visste vi at det ville ble en større krise i vårt univers også på grunn av den store ubalansen som da ville bli av dette. Det ble besluttet å sende de sjelene som hadde de rette kvaliteten i seg for dette oppdraget.


              Min elskede var en av disse sjelene som måtte reise for han hadde utviklet seg til å bli en sjel med veldig høye vibrasjoner i seg og veldig spesielle kvaliteter. Jeg kjente inne i meg at jeg ikke likte det. Jeg kjente at jeg var redd for at han ikke skulle komme tilbake til meg igjen, at jeg kunne miste han. Han var en så utrolig sart sjel. Men jeg lovet han, at visst han ikke kom tilbake så måtte han ikke gi opp. Jeg ville komme å lete etter han og jeg lovet han at jeg ville finne han igjen.


 


             Tiden gikk og jeg ble mere og mere urolig. For ingen av de sjelene som var sendt ut var kommet tilbake og ingen hadde hørt noe mere fra dem eller hatt kontakt med dem. Min far dro i ett nytt møte der det ble besluttet å sende noen for å finne ut hva det var som var skjedd med alle disse sjelene. Jeg sa til min far at jeg måtte få lov til å reise. Men min far ville ikke sende meg. Han var redd for at våre planet ikke ville klare seg hvis de mistet mine kvaliteter også. Men jeg klarte til slutt å få overbevist min far om at jeg var den rette sjelen for dette oppdraget. Og at jeg ville klare å finne min elskede igjen og de andre sjelene.


 


             Vi skulle følge den samme reiseruten som de andre hadde fulgt. Alt gikk bra til vi kom til en planet som hadde helt mørk lilla og helt mørke grønne energier. Kan ikke huske navnet på denne planeten. Denne planeten var blitt erobret og tatt over av disse skapningene som alle sammen fryktet for skulle ta makten her i våres univers. Alle de sjelene som bodde her hadde de tatt over sjels deler og essensenes deres. Det forstod jeg fort etter vi hadde kommet hit.


 


              Det var som alle sammen som var kommet sammen med meg bare ble borte da vi kom hit til denne planeten. Jeg ble helt satt ut av dette som skjedde her. Der jeg plutselig ble stående helt alene igjen her på denne fremmende planeten. Hva var det som skjedde? Jeg følte at jeg ikke hadde noen tid å miste der jeg stod før de også hadde tatt meg.


 


              Tankene raste igjennom meg for å finne en forståelse på dette. Det var så utrolig underlig dette som hadde skjedd her rett framføre meg der alle sjelene som hadde vært sammen med meg bare forsvant, det var som de ble oppløst i luften like foran meg der jeg stod. De hadde blitt tatt til fange og de ville bli brukt til det som de kunne brukes til.


             Det forsto jeg der jeg prøvde å få ett overblikk over situasjonen og jeg visste ikke ordet av det før jeg også kjente at kroppene mine ble tatt og oppløst med lyset sin hastighet. Jeg visste at jeg også hadde blitt tatt til fange, der de ville ta min sjelelige essens ut. For det var det de var på jakt etter disse vesenene. De forskjellige sjelelige essensene slik at de kunne skape nye sjeler slik de ville ha dem.


 


             Men for meg som hadde utviklet så mye følelsesmessige verdier som lå på en så lav vibrasjons frekvens, så visste jeg at de ville få problemer med meg. For de svingte i alt for høye frekvenser i forhold til meg og hadde ingen følelsesmessige verdier i seg. Det kunne jeg føle der jeg ble slynget igjennom en transportør og at de også ikke var de sjelene som de ga seg ut for å være. Jeg kunne føle at de bare var tomme skall og at de ikke var de sjelene som skulle ha vært i de kroppene som jeg kunne skimte i mørket.


 


              Plutselig var jeg inne i en hule og var låst på hender og føtter. Jeg hadde også fått ett metallband som gikk rundt livet mitt og ett som gikk rundt hodet mitt… Der jeg gikk inn og stengte av alle kroppene mine. Slik at det kom til å bli en kamp om min sjel, mellom meg og dem. Jeg hadde for høy energi i meg. Til at de kunne klarte å være så lenge i sammen med meg. Fordi at jeg kan transportere energier og min utstråling blir dermed forsterket. Så jeg går på en måte inn i dvale i meg selv. Men er i full bevissthet om hva som skjer rundt meg slik at jeg kan forhøye min egen kraft i meg selv. Jeg måtte finne ut av hvem de er. Og hvem andre som var her og om min elskede var her også. Jeg søkte blant alle de sjelelige energier som jeg kunne sanse.


 


         Jeg fant noen sjeler som var så ødelagte inne i seg, i sin sjelelige essens, at de ikke var til å redde. Håpet mitt dalte med dette, men jeg måtte klare å holde meg følelsesmessig oppe. Hvis ikke var jeg også en fortapt sjel… Dette var ikke plassen eller tiden for å vise eller ha følelser.  Bare å være i sin egen kraft. Jeg fokuserte meg igjen og jeg fanget inn den sjelen som jeg var på jakt etter, min elskede. Jeg undersøkte han fort for å finne ut hvilken tilstand han var i og den var ille. Min elskede som var så knust i sine deler, men han hadde ennå en åndelig bevissthets gnist i seg. Slik at jeg visste at jeg kunne redde han.


 


             Jeg jobbet lenge med han for å få vekket de av hans deler som ennå hadde liv i seg, og jeg måtte også finne tilbake de delene som var blitt ødelagt og tatt i fra han. Til slutt klart jeg å få satt han sammen slik at han ble bevisst seg selv igjen og vi klarte å komme oss vekk der ifra sammen noen andre sjeler.


Og vi kunne etter hvert fortsette på reisen mot jorden....


sammen...


 


**********************


Jeg kan se ettehvert som jeg skriver bøkene min og åpner opp igjen de gamle dagbøkeren mine ... at han har vært der hele tiden...men det er bare jeg som ikke har sett han...


****************


Jeg fikk en så sterk fornemmelse inn 1997 ...om at det kunne være han...


Jeg tenkte lenge på at jeg skulle skrive brev til han...Men det ble liksom aldri at jeg kom så langt..


Og tiden gikk...Og det kom en medium til byen fra Island ...Og jeg hadde gitt beskjed til den åndelige verden at hvist det var noe som jeg måtte på som var viktig for meg å få med meg så måtte de gi meg beskjed flere en en gang..hvertfall 3 ganger slik at jeg kunne ta tingen...


Og jeg fikk spørsmål to ganger om jeg ville ha time hos han...før jeg forstod at jeg måtte bestille meg time hos han...


Der han proklamerte høyt til meg hvor jeg kom i fra og hvilken liv jeg hadde levd her på jorden...Og så spurte han om jeg hadde noen spørsmål... Og det hadde jeg ...Og til slutt spurte jeg om han kunne fortelle meg hvem som var min tvillingsjel og om han var på jorden i dag...


Og han bekreftet for meg hvem det var...og sa så...


Hvorfor sender du ikke brev til han...Ja, for han sitter å venter på at du skal skrive til han...


Og jeg smilte stort å sa; Men hvordan skal han klare å forstå at det er meg...Og han sa; Du skal sende med det bilde av deg og han vil kjenne deg igjen...


Jeg tror jeg skogg lo av dette...


Men jeg fikk da skrevet brev til han og det ble


tilslutt sendt 3brev til han på...Jeg gikk i fra min samboer etter 9 år og flyttet ...Og ventet på svar...ingen svar jeg hadde også gitt han telfonrumret mitt...ingen rigte...Jeg hadde gitt han mitt åndelige navn..Sunshine...CMen intet hentet før et kort dukket opp i postkassen min...uten noe på...og det måtte bare være i fra han...DEr jeg lå med det i semngen min...kysset på det følte på det... Til det ikke var noe mer igjen av det...I 2000 reiste jeg for å se han på nært hold og kjenne på energiene...Jeg tror han kunne kjenne meg...og jeg tror han så meg...Men han var ikke klar for meg han hadde funnet seg en jente som han var forelsket i og som han giftet seg med...i 2000. Og det kom barn...og jeg kuttet min energi i mellom oss...Slik at han fikk være i fred med sitt liv  slik at jeg også kunne komme meg vidre i mitt liv.


Jeg reiste til Egypt sammen med min vennine der jeg fant meg en mann som jeg giftet megmed i 2005. I 2011 kom det et kraft budskap fra han der han sa at han klarte ikke å leve lenger uten meg... Jeg svarte strakst på hans tilbakemeldig at jeg ville komme.


****************


Jeg brukte hele 1212 for å klare å komme meg ut av mitt ekteskap ... Det var kjempevanskelig og bryte disse båndene som var i mellom oss vi hadde veldig sterke følelser i mellom oss siden han satt fast på min Kristusenergi...


 


Men hans kjærlighet var kun av jordisk art og han kunne aldri ta meg lengere. Så jeg tok et tungt valg...hva var det jeg ville...Og jeg kjente at noen unasett ville noen få det tungt... Jeg følte også at vi to var ferdig med hverandre ...vi kunne ikke ta hverandre vidre... Han søkte noe annet en jeg ville... Så i deseber 1212 reiste.


 


Og siden har jeg og min tvillingsjel jobbet på med oss.. Og all den karmaen som sitter i mellom oss...


************


Så lenge vi er knyttet sammen åndelig og sjelelig er alt ok med oss... Men blir vi for lenge i fra hverandre ... i avstand og i tid....


 


Da jeg i min jobb ... så får vi sjelelig knekk slik at jeg tror hvereneste gang at jeg klarer ikke mer og at jeg dør...jeg kommer så langt inn i min egen sorg over adskildelsen i fra han...Og sjelen min klarer ikke mer ... og hadde han ikke hold hjertet mitt så hadde jeg dødd av sorg ...


 


Det blir ikke letter etter hvert som tiden går ...bare jeg ser et bilde av han knekker sjelen min sammer og klarer ikke mer ...


av denne adskildelsen som vi har ...


Det er helt forferdelig å komme inn i disse tunge sorg energene som er helt bunn løse .... der du dør og velger døden ...


 


Man han er der hele tiden og holder mitt hjerte slik at det ikke knuses av sorgen ....


Tårene er ustoppelig i denne prosessen....


 


Jeg vet ikke hvor mange ganger vi to har gitt opp hverandre ... Men vi holder på fremdeles ...;DD


Kjærligheten er så utrolig stor i mellom oss ...


Så vi klare hele tiden og hjelpe hverandre igjennom prosessene våres...


Det er ikke bare kjærligheten som er stor i mellom oss ...Men alt i oss sånn som lidenskapen ...de seksuelle energien... Tankene  .... følelsen ... syn ...hørsel ...det guddommelige ... der bare vi komuniserer på alle plan i oss ...


 


*****************


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


vi har ennå ikke møtes fysisk....


Dette er i 30. juni 2015


*****************


Ja, det er mye trist som har skjedd i det siste... for meg da... første støre knekken kom 15. oktober 2014 ...dagen før bursdagen min der han er på en kjærlighets reise med sin kone ...


Burde ha gått da ...men jeg ga han en ny sjanse ... Så i Mai... er vel den endelige foreningingen av de to der han velger å ta enne med seg inn/ tilbake til sine barne drømmer ...


Så jeg velger å gå igjen og får se hvilken valg jeg tar for meg selv ... Her jeg føler så klart meg helt sviktet på alle plan i meg .... Min kjærlighet til han vil jo bestandig være der ... Så jeg ønsker så klart de to alt det beste for dem vidre på deres ferd fremover ... Men jeg vil ikke være et 3 hjul på vognen. Jeg har min stolthet i meg til å føle meg liten uten verdighet for meg selv ....


******************


 


Og jeg vet ennå ikke hva jeg skal gjøre med det hele...min sjel er helt knekt... Der han er og har vært sammen med sin kone igjennom alle disse årene ...


        så har han løyet til meg at han var gått i fra henne .... slik at jeg trudde at vi to kunne nå være sammen og få jobbet med tvillingenergien våres...  Eller så har jeg misforstått det hele... Så jeg sa til han at jeg har respekt for ekteskapet og vil aldri ødelegge noe ... Derfor så valte jeg å gå i 2002 og trodde at han var fri når han kallet meg tilbake til seg ... Men det har han ikke vært ... eller så har han tatt et nyttvalg for seg selv ... Han har ingen planer om at vi to skal møtes fysisk i dette livet ... bare på et tankemessig, åndelig, sjelelig, lidenskapelig og følesmessig plan


 


*******


Jeg fikk advasel før jeg gikk inn i dette ... men siden jeg elsker han så høyt så valgte jeg å gå inn i dette ... Han har fått tilbake den styrken Løve energien som han hadde mistet ... Så da har han alt han trenger ... for å komme seg vidre i sitt liv med sin kone ....


 


************


Jeg har fått beskjed om forskjellige løsinger og jeg har også fått beskjed om at jeg kan få stige opp .... fra et jordisk plan til et høyer plan i meg ....


Men akkurat nå er jeg bare helt trist i meg ... Vi hadde kunne klart en felles oppstigning i dette livet ...


Der vi to har vært påmasse fantastiske flesesmessige reiser ...allerede uten å ha møttes ... selv om jeg har mistet så utrolig mye av min verdi ... og fått på meg masse karma men nå forstår jeg jo hvorfor ...


**********************


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Det er ikke lett men han er her hver eneste dag med sin kjærlighet til meg og sånn klarer jeg å overleve på dette punktet i mitt liv... Jeg kunne ikke tenkt meg noen annen mann enn han og sammen koblingen av oss fortsetter fremover her jeg har vært ganske langt nede i energi på grunn av mye ...


 


Det er aldri lett å skulle gjøre kjempe hopp åndelig med alle kroppene som sliter og river og sitter fast i sine tanker, følelser og handlinger ... Her min karmiske del av meg sliter ...med mine smerter ... ...


Men for en kjærlighet det er i mellom oss...og ja kunne jeg bare overgå meg selv på så mange plan da hadde alt vært enklere ...


Jeg trenger å få jobbet opp min energi her nede som jeg er...


Tiden min går så utrolig fort og i dag er jeg kommet til 15.juli 2015...


****************


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Jeg elsker han så utrolig mye og høyt og jeg er bare så utrolig takknemmelig for at han klarte å finne meg igjen i blant alle de milliader av andre sjelere som er her på jorden...


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Dagrunn Nordeide   07.05.2016 


Dette er en serie bøker hvor forfatteren har fulgt sitt indre Flow og intuisjon. Lyttet til sitt indre univers og sine gaider og hjelpere

Det har ført henne på en indre og ytre reise som har ført henne  til spennende reisemål.


Ved å lytte til sin indre guddommelige gaider har hun blitt ledet,

Også det å kunne skille hva hun skal lytte til eller la gå.


Bøkene har vært en inspirasjons kilde for meg.

Fått meg til å bli enda mere bevist og lytte innover i meg.


Latt meg våge å bli gaidet.

Kjenne etter i hverdagens væren. Det behøver ikke føre til lange reiser.

Cristina sol har latt seg lede på lange og spennende  reiser hvor hun har møtt viktige milepæler, og bevissthet  endringer i sitt liv. Reiser Som var en del av hennes plan her  på jord. Som den vandrer arketype hun er  har hun latt seg lede til kilden som har ført henne til åndelig vekst i seg.


Det er spennende og morsomme bøker som kan lede og inspirere DEG til å finne DIN indre reise. 

Hun skriver på en ærlig og spontan måte som gjorde det lett for meg å leve meg  inn i hennes fortelling om sin Åndelige reise.


*******************************

     28.05.2016


Langs den åndelige vei er en bok som forteller hvordan Christina Sol tørr å lytte og følge den indre stemme og gaider. Med å reise til ukjente land og oppleve verden... Det er veldig flott å kan ta del i hennes reise med å lese bøkene hennes.. Det får deg til å tenke over ting som skjer i din hverdag også..  Anbefales å lese dem, flotte historier

Ellen Søyleland