VEILEDNING

 Christina Sol

Mail; Christina-sol@hotmail.no

Mob; +4748886000 Veildning


1. Veiledning her jeg bruker min klarsynthet sammen med tarotkortene slik at jeg vet at jeg snakker ut i fra dagens situasjon. Her jeg ser på hvor du sitter fast i livet ditt, og hvordan du skal komme deg videre.Jeg ser på kjærlighet, jobb, økonomi, og livet ditt generelt. Du kan bestemme om du vil ha det via telefon eller via mail. Via telefon er det 26,- kr pr min. Via mail tar jeg 1.200,- kr du får ca 4 stk, A4 sider med tekst.2.Trenger du fjern healing, så kan jeg også være behjelpelig med dette. Jeg føler og kjenner hvor blokkeringene sitter i kroppen din slik at jeg kan gå inn å jobbe med dette. Dette kan du også bestemme hvordan du vil ha det! Vi telefon da blir det 26,- kr på min. Eller du forhåndsbetaler via vips eller bankkonto. den tiden som du vil ha healing for. 300,- 1/2 time 600,- kr for 1 time.3. Jeg tilbyr også kanalisering! Da trenger et bilde av deg slik at jeg kan bruke dette for å lage meg en best mulig link tilbake i tiden. Slik at jeg kan se hvor energien sitter fast og dra den med meg tilbake igjen til din fysiske kropp.


Dette blir en reise igjennom lyset og tiden. Alt som sitter fast i tiden, er energier som ikke er liv i lengere. Det er disse som skaper problemene i livet vårt. Noen av dem er vi født inn med via vår Dna koding.


Jeg fanger opp alt det som måtte komme som du er klar til å motta, av engler, oppstegne mestere, kraftdyr, guider osv. Dette gir både en renselse, healing og en forløsning for alle dine 13 kropper.


Dette tar tid siden jeg må opp i så høye energie. Jeg snakker hele veien om hva jeg ser og sanser. Og du bør kunne unne deg 30- 50 min. Hvis du skal ha dette via telefon. Du kan få dette via mail da koster det 1.200,- kr. Du får ca 4 stk A 4 sider med det som jeg har sett og oplevd. Eller du vil ha dette via en lydfil som jeg sender til deg! Da får du hele opplevbelsen med deg! kr 1.200,-.4. Ønsker du at jeg skal be for deg? Jeg kan be for alt det som du står fast i livet med. Jeg tar opp bønnen, med ritualer som jeg gjør for deg på video som jeg sender til deg. Slik at du kan ha det og spille det av for deg selv slik at den kraften som ligger i dette ritual kan få løst opp det som du sitter fast i! Jeg tar 1.600,- for dette! Jeg trenger; navn og fødselsdato og bilde!5) Jeg utfører Ritualer for deg, slik at du kan komme deg vider i livet ditt- Ritual går ut på at jeg kutte av gamle energier og bindinger som du er klar for å gi slippen på!


For å ta ut energier som sitter fast i deg! Auraen og chakraene blir renset for de blokkeringer og ubalanse. Auraen rengjøres grundig. Her sprekkene og hullene i Aura blir forseglet. Mye av de negative formene i Aura blir også fjernet. Mye av dreneringsnorene, både innkommende og utgående fra andre mennesker, blir kuttet og fjernet. Er det mennesker som du fremdeles har kontakt med i livet ditt som skaper negative bindinger, vil da disse fortsette og komme inn.


Alle de 13 primære chakraene blir grundig rengjort, renset, strømforsynt og leget. Den dype rengjøringen vil hjelpe deg med å føle deg bedre når de blir balanserte. Healingen vil i stor grad bidra til å oppnå emosjonell og mental stabilitet når de emosjonelle og mentale blokkeringene fjernes.


En spesiell helbredelse søk blir gjort for hvert av de helbrede primer chakraene for å forbedre deres guddommelige tilkoblingsmuligheter og høyere veiledning på alle livets områder.


Spesiell oppmerksomhet rettes mot forbedring av høyere tilkobling, intuisjon, indre ro, god helse, balanserte tanker. De negative følelsene som sitter her som; stress, sinne, tristhet, frustrasjon, uttrykte følelser, negative følelser og irritasjons energier fjernes i stor grad i helbredelsen for å oppnå bedre harmoni. Spesiell oppmerksomhet blir gjort for å forbedre fokus, klarhet, spiritualitet og indre ro.


Men husk at så lenge du får tilført mer av negative energier, så vil disse bryte ned ditt ytre forsvar, som er Auraen din og vil da trenge inn i de andre kroppene dine og skape sykdom!


Jeg trenger; Navn fødselsdato og bilde av deg! Det koster 2.500,- kr . Du får notater der jeg har skrevet ned alt det som jeg har gjort, og hva du trenger å gjøre videre, for å kunne få en livs forbedring! Eller du kan få det tilsendt som en lydfil som du kan spille av.


For telefon kontakt; Fyll ut skjemaet under med hva du ønsker og ditt telefon nr. og når det passer for deg. Så ringer jeg deg opp. Du kan betale med vips, eller vi min bank.


Jeg har lang utdannelse og har jobbet som terapøyt siden 1993. Her jeg har hatt egen praksis.

Jeg har 100% tausehetsplikt.


Tjenestene mine koster kr 26,- pr min når du ringer meg på telefon eller se på de faste prisene som jeg tar;


10 min 260,- kr

20 min 520,- kr

30 min 780,- kr