LYKKELAND

Hva trenger du å få svar på?

Jeg bruker kort, klarsyntheten min, pendel og runer for at du skal få det svaret som du trenger nå.
Bli bedre kjent  med meg

Kraft

Christina

Visdom

Jeg har jobbet via de forskjellige spå linjene i Norge i flere år. Slik at jeg har god erfaring med dette.


Jeg er en klarsynt, healer som jobber med den åndelige verden via erkeenglene, de oppstegne mestrene og skaperguder. Du kan lese noe av min kontakter via de åndelige bøkerne som jeg har skrevet.


Jeg arbeider i dag med å ta ned budskap i fra den åndelige verden, slik at vi kan få den hjelpen som vi trenger i denne overgangen inn til vannmannen sin tidsalder og den gyldne tiden her på jorden.


Jeg ser hva og hvor dine blokkeringer er slik at vi sammen går inn og healer dem. Jeg knytter på de nye energiene som du trenger å jobbe med slik at vi kan få åpnet opp de blokkeringer som du sitter fast i.


Har fra 1994 arbeidet som naturterapeut med egen praksis og driver i dag som klarsynt healer og veileder og tilbyr ulike kurs og tjenester.


Min bakgrunn er


Jeg har arbeidet som Naturterapeut i fra 1994 med egen praksis. Jeg er klarsynt og har utdannelsene innenfor fotsoneterapi, øre akupunktur, urtelære, merianlære og fem-elements loven. Reiki healing 1-3, krystall healing, kopping-massasje, healing-massasje, lava-shell-massasje, hot
stone massasje, renselse av det cellulære minnet, kanalisering, fargelære, auralesning, humansyntese, og anatomi og fysiologi på sykepleiernivå.Jeg har jobbet med kortlesing, kanalisering, veiledning, sjelshenting, healing, bønn, renselse og omprogrammering, og trommereiser der jeg åpner opp portaler og finner kraftdyr. Alle mine opplevelser kan dere lese om i de åndelige bøkene som jeg har skrevet. Og disse bøkene finner dere i min nettbutikk.

(butikk.christina-sol.no)


Klarsyn

Det er en link i mellom meg og den åndelige verden slik at de åpner opp for de minnene og det som de trenger å få formidlet til deg.


Reiki Healing 1 til 3

Bruker hender på visse punkter på koppen samtidig som jeg bruker de hellige Reki symbolene som blir overført i fra mine tanker. Gamel og sterk healing.


Kopping Massasje

Setter glasskoppene på de punktene som du sitter fast i og drar med meg energien i fra koppene slik at jeg kan få igang systemet ditt. Bruker eterisk oljeblanding.


Lava Shell Massasje

Bruker varme lava skjell som jeg massere opp energien din med der spenningen sitter fast. En nytelse for kropp og sinn.


Renselse av det cellulære minnet

Dette er en healing som skjer via El Mari sine Engler og de dufter av essensiel oljer som vekker opp og inn til der minnene er. Bruker visse punkter i kroppen din til dette.


Kanalisering

Jeg åpner opp til åndeverden og de sender bilder slik at du kan bli med på en reise inn til dine ubeviste minner og få åpnet opp til dem.


Fotsoneterapi

Med øre akupunktur, urtelære, merianlære, fem elements loven. Anatomi og Fysiologi, på sykepleier nivå. Bruker trykk og massaje på foten din.


Krystall Healing

Setter de krystaller som trengs på og rundt kroppen din. Samtidig med at jeg også bruker en krystall pendel for å forløse energi blokkerineger som sitter fast i auraen din.


Healing Massasje

Er en kraftfull massasje i fra Hawaii her jeg bruker både hender og underarmene mine når jeg masserer i din rytmeflyt slik at en healig kan skje.


Hot Stone Massasje

Oppvarnede lave steiner blir plasert på den innoljete kropp din her de essensielle oljene gjør sin jobb, mens jeg masserer med en lava stein i hver hånd.


Auralesning

Ser de farger, skygger og svarte energiene som du har og forteller deg hva jeg ser og opplever. Samtidig med at jeg healer deg og det som ligger i deg av opphopede energier.


Trommereising

Jeg åpner opp og leder deg inn i naturer her du ser ette hvilke dyr som kommer til deg, slik at vi kan ta det inn i hjertet ditt. Dyrene er guider, hjelpere for oss.Hva koster det?


Det koster;

kr 200,- for 10 min

 kr 400,- for 20 min

kr 600,- for 30 min

kr 800,- for 40 min

kr 1.000,- for 50 min

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale via Vips 48886000 eller til bankkonto 3361.16.39703