MEG

 Christina Sol

Mail; Christina-sol@hotmail.no

Mob; +4748886000


Jeg heter Christina Sol og er 60 år.


Jeg er Veganer, og verken røker eller drikker alkohol. Bruker lydhealing på meg selv nesten hvereneste dag, da dette renser og brenner bort negative energier som sitter fast i meg. Og alt det mørket som kommer inn i min aura.


Jeg tar inn de visjoner som den åndelige verden sender til meg. Som de mener at jeg trenger for å kunne utvikle meg!

Jeg har sett på de tidligere livene mine som jeg trenger for å kunne forstå det livet som jeg lever i dag. Jeg husker også hva som skjedde før jeg ble født inn til dette livet som jeg lever i dag!


Jeg elsker alle dyrene, plantene og alt livet som finnes på denne vakre planeten som vi bor på. Jeg dyrker endel mat selv, for da vet jeg hva jeg spiser. Jeg er en stor romanikker og for meg er kjærligheten livet. Det finnes ikke noe annet for meg! Så min leting etter min tvillingsjel har vart i mange år! Se alt det spirituelle på websiden min; www.christina-sol.no


Jeg er en kreativ person som har mange intresser;

Den Spirituelle delen er nok den sterkeste siden min.


Men jeg elsker å skrive..og det er blitt noen bøker ut av det til nå! Og det er mange bøker som nesten er ferdige! Flere serier står for tur! Se min web side; www. solhjerte.no

Jeg malere også endel både bilder og på klær!

Liker å strikke og farge garn! Og jeg elsker å sy klær.

Se min webside; www.solhjerte.com


Hagen min elsker jeg, her livet er utroligt hvereneste dag. Jeg stelle med det som Gror, elsker dyrene som kommer på besøkt til meg her!

Er opptatt av Moder Jord. Og jobber for henne, og utvilke meg selv til å bli ett bedre menneske. Jeg syns hun er det Vakreste som finnes!

 

Jeg har jobbet som Naturterapaut

i fra 1994, og har veldig 

Gode resultater med de som har gått til behandlig hos meg.Jeg har hatt min egen praksis siden 1994. Jeg har samarbeidet med leger, når det har vært nedtrapping av medesiner i fra de som har gått til behandling hos meg.

Slik at de har kunnet sluttet helt med det!

 

Jeg har disse utdannelsene innen for terapi;

 

Fotzoneterapøyt;

med øreakepunktur, urtelære, merianlære, fem elements loven.

 

Anatomi og Fysilogi, på syepleier nivå. Humansyntese

 

Reiki Healing 1 og 2.  Krystall Healing

 

Koppingmassasje, Healing Massasje, Lava shell massasje, Hot stone massasje

 

Renselse av det cellulære minnet

 

Kanalisering; Kanaliserer alt ned til bøkene mine.

Det som jeg skriver på sidene mine av artikkler.

 

Fargelære, Auralesning, Trommereising, Tarot lesning

 

 

Jeg er født synsk og Ser og Sanser i fra mange forskjellige plan og kropper. Har sterke guider som leder meg fremover på min vei! Det har vært Moder Maria, som ledet meg til Portugal. Der både hun og erke engelen Rafael fikk meg inn på en ny vei. Jesus har vært til stede i min behandlig i perioder i livet mitt. Der klientene også har sett han. Det har vært Indianer høvdinger som har ledet meg på min ferd i Usa, der jeg ble guidet til Black Hills.

Alle mine opplevelser kan dere lese om i de åndelige bøkene som jeg har skrevet; Langs en Åndelig vei. Og I solens Land.

 

Jeg driver med dette; Tarot lesing, Kanalisering, Veiledning, Sjelshenting, Healing, Bønn, Renselse og omprogrameringing. Trommereiser, der jeg åpner opp portaler og finner kraftdyr.

 

Holder forskjellige kurs;

Grunnkurs; Fargelære, Chakra, Aura,

Åpne opp for den åndelige verden.

For Viderekommere;

Engler og Erke engler, Speiling, Frigjøring i fra Negative energier, Oppstigning, karma & Dharma, Lære å sette opp et Medesinhjul', Healing, Healing m/krystaller,

Healing m/engler, Reiki Kurs (1,2 og 2 med Diplom)

Les om alt dette på siden min for kurs her inne!


 

Lager urteter som jeg selger. Se nettbutikken min; butikk.christina-sol.no


Om meg og de bøker som jeg har gitt ut:

Jeg er Født i Tromsø i 1959.


For meg må det kunsneriske og det åndelige går hånd i hånd. Jeg holder på med mange forskjellige kunstneriske uttrykks former slik at alle deler av meg kan få komme frem i lyset. Jeg er som et hjul som må få spinne fritt rundt slik at alle mine delere kan få uttrykket seg.


Der jeg i dag er mest opptatt med det å få utrykket meg igjennom det skrevede ordet. Dette har vært min svakeste side i meg. Siden jeg er dystlektiker og jeg jobber ennå med å få det korekte språket inn.


Jeg har har skrevet bøker innen for flere sjangere.....Og har mange bøker som ligger som ennå ikke er kommet ut ... Men i 2010 så bokserien

Langs en Åndelig Vei...


Sitt lys og den har jeg holdt på med til 2012 ...


Så er det; Poesi bøkerne mine som er med ord og foto i som jeg selv har tatt... Der jeg får uttrykket de spesielle temaene som jeg føler ekstra sterkt for...


Så er det; Barnebøka Mo.


Den nye serien som ser sitt lys i fra 2017 er;

I Solens Land

Den Glemte veien


Nye bøker som kommer i 2018 er;


En hjerte hånd,

Bønnen sin Kraft

**********

Solens Kyss,

Treets Stråle

**********